2013-06-18 / 17:58:00 Kategori: Forbidden Love

SNEAKPEEK + TRAILER!

Hej igen, mina fina vänner! Jag vet att det är någon dag för tidigt, men sanningen är den att jag förmodligen inte kommer ha tid att lägga upp det här när det egentligen ska ut, så ni får den tidigare!
I alla fall, vet ni vad det är dags för nu? Jo, det är faktiskt så att ni ska få en liten snabb 'sneakpeek' och en trailer! 
Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att det här är något som intresserar er. Helt ärligt så har jag jobbat som ett as för att få det här att bli så bra som möjligt, både trailern och hela novellen. Är alltså på cirka kapitel 40 än så länge, så jag har kommit en bra bit. Men ja, som sagt så älskar jag den själv och hoppas att ni kommer att göra detsamma. Jag ber er, snälla döm inte efter de första kapitlena. Ge den en chans. Det kommer ta några kapitel innan den kommer igång, men i vilken fanfiction är det inte så? Det gäller att hålla ut lite innan godbitarna börjar komma.
Sneakpeek!
 
Well, nu ska jag inte tjata för mycket. Här med presenterar jag min nya fanfiction...
 
 
 
 Jamie Johnson hade alltid varit den skötsamma flickan, den flickan som nästan aldrig ställde till med bekymmer och som gjorde allt för att hålla ihop den trasiga familjen. Hennes yttre spelade glatt och hon log alltid för att inte avslöja den djupa sorgen som gömde sig djupt inne i hennes bröst; den smärtan som hennes far för många år sedan orsakade när han lämnade Jamie och hennes mamma för en ny och så mycket bättre familj. Smärtan hade dragit ner hennes mamma på bottnen, fått sorgen att dränkas med sena kvällar och fester som fått Jamie att överges helt och hållet. Med en alkohol beronde mor låg ansvaret på Jamies axlar, något som hennes kontorsarbetande perfektionist till far inte alls tyckte om. Han lyckades övertala Jamies mor att det enda rätta var att Jamie skulle bo hos honom istället, något som fick Jamies redan så krossade hjärta att förstöras ännu mer. Men Jamie hade inget att säga till om och hon kunde inget göra för att påverka hennes fars beslut. När Jamie väl kommit fram träffar hon på den nya, perfekta familjen som lyckats ta hennes far ifrån henne. Jamie störde sig så otroligt mycket på alla perfekta stunder och personer, särskilt den där perfekta sonen Harry som ingen verkade se igenom. Han var ett avskum, det visste hon så fort de träffas. Men sedan händer någonting och hela hennes värld vänds upp och ned. Kommer all den kärlek hon överrumplas med att tränga bort hennes sorg och rädda henne från all ondska hon utsätts för, eller komma den förstöra henne helt och hållet; få henne att hamna på bottnen?
Forbidden Love är en novell där ni får hänga med huvudpersonerna Jamie och Harry genom deras tuffa tider, svåra val och en kärlek så stark att den aldrig verkar kunna brytas.
 
Och där har ni det - Forbidden Love
Ursäktar verkligen då det förmodligen är otroligt rörigt, men handlingen var faktiskt riktigt svår att skriva. Ville inte riktigt komma ur mina fingrar... Well well. Det blir säkert bra, så småningom!
 
Och nu, mina vänner, nu är det dags för det ni förmodligen väntat på ett bra tag; Forbidden Loves trailer!
 
 
 

Ja, vad tyckte ni? Själv är jag faktiskt nöjd med den då det var första gången någonsin för mig att göra något sådant här. Jag hoppas även med hela mitt hjärta att det fick er att bli lite småsugna, för snart drar det igång på riktigt!!
 
Designen hoppas jag ska komma in inom en snar framtid. Så fort den är inne så hade jag tänkt att lägga ut det första inlägget - alltså en prolog! Ser verkligen fram emot alla era åsikter och tankar om min nya novell, så ni får mer än gärna kommentera vad ni tycker och ifall ni ser fram emot det!
Vill även passa på att tacka er alla läsare. Om det inte hade varit för er hade jag förmodligen aldrig börjat skriva igen. It's all because of you.... Jag är evigt tacksam.
Jag hoppas att alla har ett underbart sommarlov nu, det vet jag att ni alla förtjänar. Fortsätt ha det bäst så hörs vi inom en snar framtid. Puss! 
 
Annie
9

2013-06-06 / 21:43:00 Kategori: Allmänt

Information: Trailer och Sneakpeak

Well, som rubriken lyder, här kommer ännu ett informationsinlägg! (Hatar att det här är det enda jag ger er, men snart så. Snart ska ni få en maaaaaassa kapitel.)
Jag har för mig att jag nämnde, men jag kan lika gärna vara helt ute och cykla, att jag tänkte ha en trailer till den kommande novellen! Ska även ha en sneakpeak, men det vet ni ju redan. Mer om det senare...
 
Alltså, det här med trailern. Jag är (tyvärr måste jag erkänna det) en otroligt oteknisk person. Det är hemskt, haha. Jag försökte alltså ladda ner ett redigeringprogram, musik och filmer till trailern. Hur tror ni det gick? Jag kan svara er med ett ord; skit. Ord kan inte förklara hur mycket jag suger på sådant här, det är därför andra alltid får göra sådant åt mig. Låter ganska hemskt att jag säger så, but that's the truth. 
Det värsta är att jag har allting klart egentligen. Jag vet hur jag vill att den ska se ut, jag vet texten som ska vara med där (den är t.o.m inskriven på min dator) och jag vet vilka låtar som jag tänkt ska vara med. Det är ju bara det att jag inte kan. Försökt så otroligt många gånger... Tror ni att jag lyckas? Svar nej. Otroligt frustrerande. Haha.
 
Så... Om du åtminstone kan lite om det här med redigering, kontakta mig gärna. Självklart får du om du bestämmer dig för att hjälpa mig bestämma mer själv. Jag har bara några grunder utifall att det skulle underlätta. Sedan kan du gärna få en shoutout eller något ytterligare när jag fått upp läsarna någon summa. Inga problem.
Kontakta mig gärna, antingen via mail på [email protected],
Facebookblogresponse eller kommentera här underTack!
 
 
Och nu mer om den kommande sneakpeaken! Datumet när den här kommer ut kan variera lite. Det beror på när trailern blir klar, om den blir klar, vilket jag verkligen vill. Men allt går i vägen och flyter på så kommer sneakpeaken komma ut om exakt 14 dagar! Tiden kan dock ändras ifall om en viss liten ängel har lust att hjälpa mig med trailern och behöver en viss tid. Som sagt, inga problem
 
Klicka HÄR!
14 days to go!
Hörs senare, babes!
 
EDIT: Jag har lyckats göra en trailer som, konstigt nog, blev ganska bra! Den kommer ut TILLSAMMANS med sneakpeak:en! Are you excited? Låt nedräkningen börja!
1

2013-06-03 / 22:30:00 Kategori: Allmänt

New update

Hej mina fina vänner... Tråkigt att det alltid ska bli ett sådant stort hopp mellan varje uppdatering ni får. Jag är ledsen för det. Tyvärr har jag säkert tappat nästan alla läsare, men jag hoppas på att kunna bygga upp det så fort novellen kommer igång på riktigt. Just nu har jag skrivit cirka 30 kapitel och är långt ifrån halvvägs. Verkar som att ni får en lång novell att (förhoppningsvis) sukta över!
En ny design håller på att fixas av min fina vän, samt att kapitel och perspektivsbilder kommer. Jag kan lova er att ni kommer att älska designen. Den är så otroligt fin, skojar inte. Dör typ varje gång jag tittar på den. Haha. Jag har även alltså skrivit en liten sammanfattning om vad novellen kommer att handla om, och den kommer ut väldigt snart. Först vill jag bara ha skrivit en liten bit till... 
Åh Gud, jag kan knappt hålla mig. Ska bli sååååå kul att höra vad ni alla tycker. Själv älskar jag den, förhoppningsvis den bästa jag gjort hitills. Storyn är så unik och romantiken och spänningen i novellen får mig så..... asfghjkl. Typ så. Känns helt underbart än så länge. Hoppas att ni ska tycka om den så mycket som jag gör!
 
Sneakpeak;
 
Åh Gud, jag är så exalterad på att visa er allt det här. Ni kommer att älska det, det är jag nästan helt säker på. 
Well, who's as excited as I am?! 
Juste! Är det någon som har listat ut vilken guldpojke det är som fått rollen? Om ni har lust; gissa på!
 
 
2

RSS 2.0