2013-04-15 / 16:53:59 Kategori: Allmänt

Annie kikar in igen!

Hej igen, mina vänner! Loggade in här igen då jag tänkt ge er ytterliggare information om bloggens framtid och även svara på några frågor. Hoppas det blir bra!
Okej. Nu är det så att jag har kommit fram till ett val. Jag vet att det kanske inte är vad alla har hoppats på, det kanske får mig att tappa läsare, men det känns bäst såhär och då får det bli så. Jag är ledsen om det du valde inte blev mitt alternativ, men jag hoppas att du stannar kvar ändå!
Här är frågan jag ställde för... Jag vet inte, någon månad sedan? Och som ni ser på bilden, så vann det översta alternativet. Det är även det jag kommer att köra på nu framöver. Det var helt enkelt det som kändes rätt och kanske även mest rättvist eftersom den vann. 
Jag har denna här novellen jag skrivit på flera, flera månader. Det berättade jag sist om jag inte minns fel. Novellen går bra, mer än bra faktiskt, den går toppen. Jag trivs enormt med att skriva den. Dock har jag inte skrivit så mycket, men jag har kommit in på banan och har tankar om vad som ska hända framöver. 
Det var den ena nyheten. Den andra kanske kommer var lite tråkigare, men jag kan tyvärr inte göra så mycket åt det. Jag vill inte pressa mig själv för hårt, så detta blir nog det bästa alternativet. Det är såhär att jag inte kommer att skriva på ett tag - eller i alla fall lägga ut på bloggen. MEN! Jag kommer att fortsätta skriva på ett dokument på datorn. Detta är för att framförallt ni inte ska behöva lida. Jag vill inte att det blir hur stora hopp som helst mellan varje kapitel. Själv vet jag hur irriterande det är. Därför ska jag försöka skriva klart den innan den kommer ut. Jag vet inte hur lång tid det kommer att ta, men den kommer. Det lovar jag. Jag hoppas även att ni inte blir besvikna på den, för att jag tycker själv att jag har lyckats makalöst bra. Hehe.
 
Från Anonym;
Svar: Hej! Jag tackar och bockar för berömmen, men jag är rädd att jag måste göra dig besviken. Jag kommer inte att fortsätta skriva på WFI för tillfället. Mest för att jag kört fast i det kapitlet jag är på, även om jag vet vad som ska hända. Jag har helt enkelt ingen lust att lägga energi på den och tänker helt enkelt inte göra det då! Jag är superledsen ifall ni gillar den, men det kan hända att jag fortsätter med den efter den nya! Kan dock inte lova något. Kram x
Från Matilda;
Svar: Som sagt, jag är ledsen. WFI kommer att ligga på hyllan ett tag. Men visst, så snart jag skrivit en kort sammanfattning, eller aptitretare, (lol jag är så dålig på att skämta, skojar inte) så lägger jag ut den! Promise! Kram x
Från Louise;
Svar: Tack så himla mycket. Det värmer att ni tycker om det :) Men ja, jag gör som ni föreslår. Jag skriver på den jag tycker är roligast! Handling och en liten smygtit kommer snart :) Kram! x
Från Erica;
Svar: Tack så mycket för åsikten, Erica! Tycker att det är skoj när folk tycker till :) Men som sagt, jag tog det alternativet som kändes bäst - egentligen tack vare er. Om ni inte sagt att det varit okej, tja, då kanske jag inte hade förstått det själv. Men en handling kommer förmodligen upp snart och jag hoppas verkligen, verkligen att ni kommer att gilla min nya novell - FL! Kisses! x
 
Så om ni inte orkade läsa frågorna, läs här!
Jag kommer snart att lägga ut en liten handling och smygtitt, när vet jag dock inte. Måste fixa ihop något innan jag kan ge er det! Men jag lovar att det kommer :)
Då jag inte ens själv vet när det första kapitlet kommer ut så vill jag tipsa er om att följa mig på BLOGLOVIN. Ni kommer till sidan genom att klicka på det blåa ordet meningen bort och klickar sedan på följ. Enkelt och mycket, mycket bra om ni frågar mig! 
 
Jag kommer tillbaks snart, det lovar jag. Jag lovar även att komma tillbaks med en grym story som kommer att blåsa av era mössor - eller det hoppas jag i alla fall. Vi ses, babes! 
 
Annie 
 
0

RSS 2.0