2014-01-30 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 34. Gone completely mad


“Harry, can I borrow your phone for a minute?”, ropade jag i ett tappert försök att få min tunna röst att skära igenom de tjocka väggarna som skiljde oss åt.
Harry hade, precis som jag, ett badrum precis tätt intill sitt sovrum som egentligen ansågs som hans egna. För stunden befann han sig i det och förberedde sig för att ta en dusch inför kvällen och dess viktigheter medan jag satt vid toppen av hans säng med handen vilande på hans nattduksbord.  
Tankar och illustrationer om att se honom naken fick färgen på mina kinder att hastigt ändras och mitt huvud att generat skakas. Kämpande lät jag mina tänder ta ett krampaktigt tag om min underläpp i ett försök att få bort alla snuskiga fantasier i mitt sinne. Jag hade honom helt för mig själv, när jag än ville, så varför satt jag här och tänkte så som jag gjorde? Jag kunde ju praktiskt taget slita upp dörren och hoppa in i duschen tillsammans med honom ifall jag nu ville det.
Generat skrattade jag åt mig själv och fingrade på mobilen.
“Yeah, sure”, hörde jag Harrys djupa stämma tryckas igenom väggarna som svar på min fråga.
Jag greppade sekunden senare ett stadigt tag om hans mobil samtidigt som ljudet av vatten och draperier började fylla min hörsel. Mina fingrar trummade otåligt på den medan jag drog den mot kroppen, placerade båda händerna på dess baksida och satte mig i skräddarställning. Harrys ljuva stämma började så småningom åka genom mina öron och läggas på mina tankar. Han sjöng fantastiskt. Jag förstod verkligen varför han var med och sjöng i det där bandet.
Min ena tumme gled sedan sekunden senare över skärmen och låste upp telefonen så att dess skärm på ingen tid alls ändrades från kålsvart mörker till starkt upplysande ljus. Det program Harry varit inne på sist kördes fortfarande och fångade nyfiket min uppmärksamhet. Jag lät min blick snabbt glida över skärmen och söka efter det jag letade efter. I övre hörnet fann jag ett namn, vilket fick mig att oförstående rynka ögonbrynen och dra bak mitt huvud i förvirring. 
Gemma? Who the heck is Gemma?”, mumlade jag tyst för mig själv innan jag ännu en gång lät mina ögon läsa texten på resten av skärmen.
Orden jag fann på den skinande apparaten fick känslorna och oron i min kropp att växa till enorma på sekunder. En våg av besvikelse sköljde genom min kropp innan jag motvilligt ruskade mitt huvud. Nej, det kunde inte stämma. Jag måste läst fel.
Min blick vandrade återigen över de små rutorna med meddelande, men hur mycket jag än ville, hur mycket jag än önskade, så ändrades inte den stillastående texten.

From: Gemma - 15:59

Message: Harry, you have to start taking this serious. You have to tell her, she deserves to know. - G


To: Gemma - 16:02

Message: Deserves to know what? That I told my sister about our relationship, just because I didn’t know what else to do? Rubbish! But fine, I’m going to talk to her as soon as I find the right opportunity. She won’t be happy about it, though. - H


Frustrerat ruskade jag ännu en gång mitt huvud samtidigt som jag pressade samman mina läppar. Hade inte vi gjort det klart för oss själva att vi inte skulle berätta för någon? Det var för riskabelt, det visste han klart och tydlig. Men varför var han då så korkad att göra det ändå? Allt kändes som en stor dimma och chocken började hastigt fylla och föra bort min kropp. Det kändes som att min reaktionsförmåga försvann ur min kropp, för plötsligt föll den avslöjande telefonen ut ur mitt grepp och kraschade ner mot sängen under mig.
Mina lungor fick svårt att ta in den luft som de begärde och blev istället fyllda med ilska, besvikelse; sorg. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till och jag var allt för chockad för att ens reagera. Jag kände hur min mun omedvetet öppnades på mitten samtidigt som jag upprepade blinkningar i mina ögon. Tårarna som ville strömma ner för mina kinder brände irriterat innanför mina ögonlock, men min vilja var stor och jag höll envist tillbaks dem.
Förtvivlat lät jag mina nu darrande händer dras genom mitt hår och dra bort de irriterande hårstrån som skymde min sikt. Jag gjorde ett försök till att ställa mig upp och ta mig bort ur rummet, men mina ben var allt för svaga och orkade inte bära upp min kropp.
Jag föll återigen mot sängen, kämpade för att sätta mig i likadan position som innan samtidigt som mina läppar osäkert smektes av min rosa tunga. Ljudet av rinnande vatten slutade så småningom eka genom väggarna och skräcken intog min kropp allt mer. Försiktigt försökte jag lyfta mina händer och hålla dem som försvar för mitt förrådda ansikte, men så fort jag fick syn på det hastiga, rädda darrandet kunde jag inte få mig själv att göra det. Jag kände mig för svag.
Dörren in till badrummet öppnades efter ett litet tag och lät all värme och ånga därifrån att spridas över sovrummet. Jag tittade blankt ut i tomheten, vägrade att titta på honom, medan jag i ögonvrån kunde se hur han tog på sig underkläder och slängde ifrån den handduk som innan täckt hans höfter. En nyfiken blick sökte sig sedan bort mot min kropp och granskade mig med förvirring.
“Honey, what’s wrong?”
Jag hörde hur hans fötter trycktes mot marken när han för var sekund rörde sig närmare mig. Jag kände mig som förstelnad och utan någon som helst tillgång till att röra mig, och fick därför stå ut med hans oroade blick vandrande över mig. I mitt huvud cirkulerade äcklade tankar om hur han bara kunde kolla på mig och inte ens reagera utan en gnutta skuldkänslor som täckte hans bröst.
Försiktigt räcktes hans hand ut i en oskyldig gest att försöka smeka min kind, men innan våra kroppar hunnit finna kontakt med varandra lyckades jag slå bort den ur min sikt; hindra den från att röra mig.
“What was that for?”, frågade Harry förvirrat med en nästintill irriterad röst.
“Don’t touch me”, viskade jag tyst, inte medveten om min svaga röst förrän orden lämnat mina läppar.
“Wait, what? Why shouldn’t I touch you? You're my girl, I touch you as much as I want to”
Hans kropp närmade sig ännu en gång min, tog ett steg närmare och försökte röra vid mig, men mitt plötsliga protesterande fick honom att chockat dra tillbaks sin rörelse.
“No! Don’t you fucking touch me”, svor jag frustrerat och hoppade bakåt, allt för att komma bort från hans närhet.
“Jamie-”
“Stay away! You better fucking stay away”
En irriterad suck släpptes plötsligt ur Harrys strupe medan hans ögonbryn aggressivt rynkades.
“What the fuck have I done?!”
Hans djupa, raspiga röst fyllde min hörsel och fick min öron att skava av obehag. Jag tog ett stadigt grepp om hans telefon och drog den med mig medan jag reste mig upp från sängen som nu var det enda som skiljde oss åt. En ensam tår började sakta falla ner från min kind och visa min otroliga frustration som fanns i min kropp.
“This, this is what you’ve fucking done wrong!”, skrek jag argt, väl medveten om att någon kunde höra.
Min kropp gav sedan ifrån sig all kraft den hade och slängde ifrån mig mobilen mot väggen. Jag siktade på honom, men han hann ducka i sista sekund och hindra den våldsamma träffen. Ljudet av spräckande glas fyllde mitt sinne samtidigt som jag granskade telefonen när den gick i kras och klumpigt rasade ner från väggen. Harry granskade chockat de krossade bitarna, vars delar nu låg utspritt över hela golvet, innan han riktade sin ursinniga blick mot mig.
“Have you gone completely mad?!”, röt han förbannat.
Argt struntade jag i hans anklagande ord och ruskade mitt huvud i ilska. Tårar forsade lika fort som Niagara fallen ner längs mina kinder och gav blöta avtryck på min nu så rädda och besvikna hud.
“How could you do this to me, how could you do this to us?! You swore that you wouldn’t tell!”
Så fort orden lämnat min mun och tagit sin väg rakt in i Harrys huvud, kunde jag se hur ilskan i hans ansikte försvann och varje centimeter slätades ut. Hans vanliga, mjuka ansikte återbildades igen innan han skuldfyllt tittade på mig. Jaha, så nu kände han vad han gjort fel?
“Jamie I-”
“You promised me, Harry. You promised! Doesn’t this mean anything to you? How could you even think of telling her? This can ruin everything, this can fucking ruin everything!”
Sakta men säkert kände jag hur min kropp föll samman och hur styrkan föll ur mig. Min kropp föll mot marken samtidigt som jag högljutt snyftade och gömde mig själv i mina små, darrande händer.
“Jamie...”
“No!”, röt jag ilsket med den lilla, lilla styrkan som jag fann inuti mig. “Don’t talk to me, Harry. You’ve done enough. Just... Leave me alone. Please”, stammade jag förtvivlat, inte beredd på den sorg som intagit mig.
Med ett hål så stort, så fullt med besvikelse och förråddhet i mitt bröst, visste jag inte längre vart jag skulle ta vägen. Jag visste inte vad jag skulle göra eller vad jag skulle gå. Allt var som en stor dimma och jag kunde inget annat göra än att tänka på honomHan hade lämnat ett mörker i min kropp, ett mörker han inte ens insett att han skapat förrän det var försent.
 
 
 
1

2014-01-27 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 33. Rock your world


Jag låste med en djup suck upp den svarta mobilen i min hand och lät den nu mycket starkt upplysta skärmen chocka och irritera mina ögon, ändå kunde jag inte få mig själv att titta bort. Min blick var som fastspänd på den ljusa skärmen och granskade varje centimeter av dess yta samtidigt som jag läste av varenda litet ord som fanns att hitta. Sex missade samtal, och alla av dem var från Gemma.
Frustrerat skakade jag mitt huvud så att lockarna flög omkring i all fart och placerade stödjande min vänsterarm på armstödet bredvid min kropp. Det svarta materialet min armbåge vilade på och hämtade styrka ifrån gav den tillräckligt med mycket kraft för att låta min trötta hand vandra upp till pannan. Jag försökte gömma mig själv samtidigt som jag slöt mina ögon och vilade i någon sekund, sedan öppnade jag motvilligt de sega ögonen och tvingade mig själv till att trycka på den djupt lysande, gröna symbolen.
Min stora hand förde den lätta telefonen mot mitt öra och fick mitt huvud att fyllas med toner från väntandet av att hon skulle svara. Irriterat slickade jag mina läppar, suckade ännu en gång och vred på stolen så att min blick hårt träffade väggen någon meter framför mig. Plötsligt slutade tonerna ringa och linjen fylldes med tystnad.
Hello?”, hörde jag sedan en ljus rösta yttra.
“Gemma, it’s me”, hälsade jag torrt och lät min blick söka igenom det väl kända rummet jag befann mig i.
Oh, Harry, finally you’re returning my calls! I’ve been trying to reach you like a fool
“Sorry, I didn’t bring my phone with me”
You clown!”, utbrast hon förfärat innan hon tveksamt sänkte rösten och lät orden falla ur hennes mun som viskningar. “I thought you had been discovered
Jag suckade djupt och lät mina ögon ännu en gång stängas i ett försök att få de sömniga tankarna att passera mitt sinne.
“No, we were at this ranch and things got pretty... messed up”
Jag ruskade mitt huvud och försökte tränga bort det skratt som bubblade upp inom mig när jag började tänka på gårdagens händelse, samt alla bortförklaringar som ramlade ur min mun. Hon hade ringt, antagligen för att hon ville något, det var bara därför jag ringde upp henne igen. “Did you want anything special?”
I just wanted to ask yo-”
En lätt, vacker gestalt kom försiktigt invandrande genom den nu lätt öppna dörren. Hon gav mig ett försiktigt leende i ett försök att få min tillåtelse medan hon tveksamt tryckte händerna mot den lätt öppna dörren och stängde den.
Is that her?”, avbröt Gemma nyfiket sig själv i ord som fortfarande lät lika svaga som viskningar.
Mina mungipor lättade på ett leende som snart visades över hela mitt ansikte och fick hennes osäkerhet att försvinna bort med vinden.
“Hello beautiful”, log jag medan meningen passerade genom min kropp och ut från läpparna. Jag brydde mig inte om att svara på Gemmas fråga, jag antog att hon kunde lista ut det själv.
Jamie tog ett par osäkra steg in i rummet medan hennes blick var starkt spänd i min. Fascinerad inspekterade jag varenda liten vrå av hennes kropp och beundrade hennes vackra utseende. Mentalt skakade jag mitt huvud och sökte mig tillbaka till hennes ögon. Hon visste inte ens om hennes skönhet.
Harry...” Gemmas plötsligt nervösa röst skar igenom mina tankar och fick mig att vakna upp till verkligheten. Jag hummade lät som svar och vände mig långsamt bort från Jamie för att låta mina ögon stirra in i väggen. "Have you told her?
Jag suckade lätt, trött på alla dessa frågor.
“Told her about what?”
About everything!”, hörde jag Gemma fräsa med en djup, hotande röst. “The X-Factor, that I know, everything!
”No”, svarade jag och knep ihop mina redan så torra läppar. En suck lämnade Gemmas frustrerade mun och jag kunde se framför mig hur hon skakade sitt huvud.
Harry, you have to. You can’t keep everything as a secret
“I know, I know. I’ll do it...”, viskade jag tyst och vände på mitt huvud. Min blick sneglade över på Jamie som nu satt sig ner på sängen och väntade på mig. “... When the time comes. Look, I gotta go. Call me later, eh?”
Med de orden lade jag hastigt på utan att vänta på hennes reaktion och svar. Mina fötter fick mig att svinga runt med stolen och träffa den vackra flickans ögon. Ett leende letade sig upp på mina läppar och fick min lycka att utstrålas innan jag lustfylld ställde mig upp. Mina ben tog mig närmare den så oskyldiga flickan samtidigt som hennes förvirrade ögon oförstående tittade på mig. När jag kom fram särade jag lät på hennes ben med hjälp av mina egna. Jag kunde lätt höra hur hon chockat flämtade till av mina rörelser; undrade vad jag skulle göra.
Ett roat flin klev upp på mina läppar samtidigt som jag försiktigt klev ner på knä och kröp så tätt intill henne som möjligt. Jag lät sedan mitt huvud ta ett kliv inåt och placera ut kyssar på flickans fylliga läppar. Hennes reaktion chockerade min kropp och fick mig att mentalt ruska mitt huvud, men slutade aldrig dela ut beröringar på hennes hud.
Jag väntade otåligt på att rörelserna skulle smälta in i hennes huvud och få henne att svara på mina kyssar. Det kändes som en evighet, men när hon äntligen gjorde det lade hon ena armen vid min nacke och lekte rundor med mina lockar. Ett stön rymde ur hennes mun, något som fick mig att nöjt flina och kyssa henne djupare.
“Have mum told you yet?”, fick jag ovilligt ur mig. Jag ville inte göra något som upphörde vår kyss.
Med sina läppar tryckta mot mina skakade Jamie sitt huvud samtidigt som en rynka uppstod i hennes lilla panna.
“Told me what?”
Jag suckade lätt och lät mina läppar massera hennes. Jag log av bara tanken att ha henne i min närhet.
“There’s like a pretty important formal party in a few days. Mum wants us to be there. Is it okay for you?”
En nickning avfyrades från hennes huvud, något som fick mig att le och dra mig ifrån hennes läppar för att försöka hämta andan. Både min och hennes bröstkorg rörde sig ansträngt i takt till varandra medan vi tittade på med lustfylla blickar.
“Now, when that’s out of our way... I’m going to rock your world so hard, baby. You won’t be able to walk in days

Ett flirtigt leende uppstod på mina läppar samtidigt som jag lutade mig back och tog ett stadigt tag om hennes lår, precis nedanför hennes rumpa. Jag lyfte sedan upp hennes kropp tillsammans med min egna och lät våra kroppar svinga omkring i rummet, tätt tryckta mot varandra. Hennes läppar kraschade desperat efter mina samtidigt som hon lade båda sina armar runt min nacke. Mina händer tog ett stadigare grepp om hennes kropp; styrde oss in i väggen och lät hennes rygg kastas mot det kalla materialet.

Mina kyssar attackerade hennes och vägrade släppa taget. Jag brydde inte om vem som var i närheten, vem som skulle höra oss eller om vi skulle bli på komna på grund av det här. Allt jag ville vara att ha henne. Och det var nu.


 

 

0

2014-01-24 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 32. Real home


“Do you need help with the rest of it or can I go an-”

“I’m fine, thank you”, avbröt jag hastigt den babblande arbetaren och drog försiktigt handen som en smekning längs den vackra, mörkbruna hästens päls.

Jag drog bort min blick från den förvånade och sura hästskötaren och spände den på det vackra stoet jag hade framför mig. Hennes vackra, svarta man hängde ner längs hennes hals medan hon hungrigt tuggade i sig gräset framför henne. Hon gnäggade då och då till medan hennes svans lätt viftade. Solen stod högt på himlen och brände hårt ner på min lättklädda, redan så varma hud. Vinden hade så gott som slagit av och nu blåste inte en enda vindpust.

“Hey girl”, viskade jag tyst medan jag upprepade mina smekningar längs hennes kropp. “Do you mind taking me on a ride?”

“Jamie stop giggling with that horse thing and get your lazy ass up on it! I swear to God that I’ll fall of this thing any minute”, gnällde Harry nervöst samtidigt som hans stora händer höll ett krampaktigt grepp om det svarta skinn tränslet.

Hans blick fladdrade oroligt omkring i ett försök att komma bort ifrån det tillstånd där han kände sig vettskrämd av höjden och i rädsla av att ramla av. Att döma från hans oroade blick och kroppspråk kunde man dock säga att det inte gick så bra.

Det andra vackra stoet han satt på hade vit, len man lätt tryckt mot halsen som matchade till den isabellfärgade pälsen. Jag skrattade roat åt honom och hans fånighet samtidigt som mitt huvud ruskades tillsammans med min klappande hand. Sekunden senare tog jag ett försiktigt grepp om sadeln på stoets rygg, placerade ena foten i stigbygeln och pressade mig själv uppåt. Jag satte mig till rätta och tog tag i tränset på samma sätt som Harry, fast i ett lösare grepp, innan jag tittade kärleksfullt på honom.

“Well, are you ready?”, frågade jag exalterat och fångade upp de osäkra, vågade ögonen.

Han suckade lätt och tvingade sig själv att le, allt för min skull, och lika snabbt som blixten kom det vackra leendet jag tyckte så mycket om tillbaka till hans läppar.

“Let’s do this”


Solen lös starkt i mitt blonda, långa hår samtidigt som min kropp hoppade till takten av hästens travande. Jag kände hur ett leende letade sig upp på mina läppar, visade min lycka och hur mycket jag njöt av situationen. Ljudet av hovar som trycktes mot gräset och gnäggande som passerade öronen fyllde upp hela mitt sinne och jag kunde inget annat tänka på att jag hade tur att ha en pojkvän som Harry. Om det inte var för honom så hade inte det här hänt, jag hade aldrig fått göra det jag älskade mest av allt.

Försiktigt sneglade jag över på den brun-lockiga pojken och granskade hans vettskrämda fastklämande runt tyglarnas läder. Hans fötter pressades nervöst samman mot stoets mage tillsammans med de stigbyglar som han kämpande pressade ner.

Jag skrattade roat åt honom, ruskade mitt huvud och växlade blicken fram och tillbaka mellan ängarna och Harry.

“How’s it going, baby?”, frågade jag lekfullt samtidigt som jag försiktigt drog i tyglarna och sa till hästen att sakta ner.

Vi flög inte längre över gräset utan gick försiktigt fram i takten av hästarnas andetag. Ett förvirrat huvud flög åt min riktning och fick hans ögon att avslöja den skräck som gömde sig inom honom. Hans sto gjorde så fort hon märkt av det likadant som mitt och fick farten att halveras. Jag kunde se lättnad fylla Harrys vackra ögon innan han tappert kämpade för att le mot mig. Jag skrattade återigen. Tur att han fick den hästen som han fick.

Jag valde att ignorera den frågan jag precis sagt och gjorde ett nytt försök att tala till honom med skrattet trängandes i min strupe.

“Is it fun?”

Jag kunde se hur en tillgjord nickning motvilligt kom från hans huvud och hur en stor klump i hans hals försökte sväljas ner. Jag skrattade roat åt honom. Man såg klart och tydligt att han inte trivdes uppe på hästryggen och att han rent ut sagt var livrädd.

“Do you want to head back to the farm?”, föreslog jag lätt, även om jag personligen kände för att stanna med hästen föralltid.

Ett hastigt ruskande lämnade Harrys huvud och fick lockarna på det att flyga omkring i farten.

“No, it’s okay. I know how much this means to you”

Ännu en gång skrattade jag åt honom innan jag skakade mitt huvud.

“Harry, you’ve done enough. You don’t have to pretend that you like it, I can see that you’re terrified”

Harry öppnade sin mun för att protestera, men jag hindrade honom från att ytta några försvarande ord innan de ens hunnit lämna hans fylliga läppar.

“Don’t you even try to deny it, I know it’s true. Come on, let’s go back”

Jag såg hur ett lättat leende smög sig upp och hur hans ljusa ögon försökte fånga min blick. Försiktigt log jag tillbaka, sedan bröt jag vår kontakt och vände håll för att ännu en gång känna de snabba hovarna tryckas mot marken och vinden ta tag i mitt hår.


Ett mjukt, långt finger smög försiktigt sin lekfulla väg uppför min kropp och vidare mot ansiktet. Det tippade roat omkring längs min ömtåliga kind och stannade uppe vid mitt öga där det sedan greppade tag i några hårslingor för att lägga dem bakom mitt öra.

“I like it better that way. Then I can see your eyes clearly”, viskade han förföriskt och fick mina generade ögon att tveksamt leta sig in i hans.

Ett osäkert leende letade sig upp på mina läppar innan jag tittade ner på mina rullande fingar i knät. Nervositeten syntes tydligt i mitt yttre och mina andetag kändes ostadiga. Hur mycket tid jag än tillbringade med den pojken så lyckades han alltid göra mig andlös. Min blåa blick sökte sig vidare och klättrade upp över Harrys långa kropp. Han låg på sidan och höll upp sig själv med hjälp av armarna samtidigt som ett vackert leende klädde hans läppar. Han var så otroligt vacker.

Jag log försiktigt och rymde iväg med min blick igen. Nyfiket inspekterade jag varenda detalj av omgivningen samtidigt som jag tog in all den underbara doften av renhet. Plötsligt fann jag en lite mindre hage en bit ifrån där hästarna befann sig. En rynka uppstod i min panna samtidigt som nyfikenheten intog min kropp.

“What can that be”, mumlade jag fokuserat och hasade mig själv uppför det friska, gröna gräset. Mina steg tog mig närmare hagen samtidigt som mitt huvud lades på sned.

“Honey, where are you going?”

Harrys djupa röst lät som flera hundra meters avstånd samtidigt som förvirringen i tonläget borde fått mig att vända, men det gjorde det inte. Tillslut hörde jag fötter som trycktes mot marken och tog in på mina hastiga steg. Snart befann han sig sida vid sida om mig och försökte kämpande ta tag i min hand och få mig att stanna. Jag lät hans fingrar glida in i mina, men för en gång skull var min kraft starkare än hans och han fick följa med i mina svängar. Tillslut stannade jag några tiotal meter bortifrån hagen med blicken spänd på den. I mina ögon tändes en känsla av ro samtidigt som mitt ansikte avslöjade ett leende.

“Do you see those animals over there?”, frågade jag lätt och pekade med min fria hand mot hagen. “It’s goats”

Harrys varma hand tog ett stadigare grepp om min innan hans lekfulla ögon träffade mina.

“Let’s take a closer look”

Harry drog mig med mot hagen och de protesterande getterna. Försiktigt släppte han min hand och tillät sig själv att lägga armarna på staketet, likadant gjorde jag.

“Do you see how calm they look? It’s like they don’t have any troubles at all”, påstod jag och inspekterade intresserat de tuggande djuren.

“That may be true, but baby, they stink” Jag skrattade åt hans kontrande och ruskade mitt huvud.

“So do you. Isn’t it the time for you to find your real home?”, retades jag lekfullt och flinade mot honom. Förvånat höjde han sina ögonbryn och flinade innan jag såg tävlingslusten fyllas i hans ögon.

“Oh yeah?”

Sekunden senare vandrade han ifrån mig, gick bort mot grinden in till hagen och öppnade den. Hans långa ben tog honom in mot djuren och dess stinkande omgivning. Roat skrattade jag åt honom när han misstyckande strosade omkring bland getterna. Min uppmärksamhet riktades tillfälligt bort mot honom när jag såg de små getterna röra sig mot grinden. Panikartat försvann mitt leende från läpparna medan jag stirrade på Harry, han hade inte en aning om vad som pågick.

“H... Harry?”, sa jag osäkert och tittade på de utvandrande getterna.

“Wha-”

“Hey what are you doing in there?!”

Hastigt drog jag bak mitt huvud och fick se en av djurskötarna dra sina klumpiga fötter längs marken och springa  efter oss.

“Shit”, hörde jag Harry säga innan han panikartat tryckte sig förbi djuren och ut genom grinden.

Getterna hade redan hunnit finna sin väg ut och sprang glatt omkring på de fria ytorna. Jag kände hur en hand sekunden senare greppade ett hastigt tag i min och drog mig med längs det gröna gräset.

“Run Jamie, run!”


 

 
 
2

2014-01-21 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 31. Your driver for the day


Hans hand trycktes skyddandes mot min medan de svingade genom de svaga vindarna. Jag tittade försiktigt upp honom och granskade hans vackra profil när ögonen var fästa på gruset. Ett leende gömde sig i hans mungipor och avslöjade hans bekvämlighet samtidigt som flätandet av hans fingrar mot mina gav tecken på kärlek. Min blick flyttades ner mot våra händer och tittade på när de lekfullt åkte med vinden i takt till våra steg. Vi visste att vi kunde bli sedda när vi gick här i parken, men risken av att de visste att vi bodde under samma tak var däremot mindre. De skulle förmodligen misstänka att Harry hade en ny tjej på gång, men aldrig att de praktiskt taget var styvsyskon.

“Where are you taking me today?”, frågade jag nyfiket med ett leende i rösten.

Harry skrattade lätt och började med sin lediga hand gräva i sin lediga ficka.

“You got a helmet with you, right?”, frågade han försäkrande samtidigt som hans fingrar fortfarande sökte efter något i det djupa tyget.

Jag nickade som svar, gjorde taget om hjälmen under min arm tajtare och tog ett nytt tag om Harrys mjuka händer.

“We’re going on a ride, that’s all I can tell you”, berättade han sedan när han fått upp det han sökte från fickan och skramlade med det i handen.

Jag nickade förvirrat med en stor rynka i min panna innan han sekunden senare släppte taget om min hand och tog några steg framåt. Två av hans långa fingrar greppade ett lätt tag om en silverfärgad nyckel innan han satte in den i ett tändningslås bredvid honom. Jag lade huvudet på sned och granskade honom när han lutade sig mot en skoter och tryckte igång motorn. Sekunden senare vände han sig om med ett lekfullt leende så att lockarna flög i vinden.

“Miss Johnson, are you ready of the best tour in your life? I’m Styles, Harry Styles, your driver for the day”

Han sträckte ut handen som han gjort så många gånger förut och fick glimten i hans ögon att ännu en gång glittra. Jag såg att han njöt av stunden, njöt av friheten. Jag kunde inget annat göra än att le och skratta åt honom.

"Put your helmet on, please. I’ll take you to the paradise”

Hans röst gjorde ett försök att imitera en klassisk chaufför och visade upp sitt snofsiga jag när han tog fram sin egna hjälm och drog den över lockarna. Hans leende lyste igenom glaset och han knackade lätt på det för att få mitt ansikte att ännu en gång lysa upp i ett leende. Diskret sneglade jag ner på hjälmen i min famn, generad över att jag inte förstått vad han menat. Harry såg min tveksamhet och drog hjälmen över huvudet ännu en gång innan han lade det på sned.

“What’s the matter, love?”

Han försökte söka sig in i mina ögon, men när jag inte tillät det och vek undan så förflyttade han försiktigt blicken från mina ögon och ner till min famn. Ett vackert, roat skratt föll ur hans strupe och fick honom att kämpa för att inte falla omkull och skämma ut mig totalt. En rynka uppstod besvärat i min panna och fick mig att sucka samtidigt som jag tittade ner mot min famn. En cykelhjälm.

Snabbt drog jag upp blicken igen och försökte fånga Harrys roade, skrattfulla ögon.

“I thought that we were going to ride a bike or something!”, försvarade jag meningslöst mig själv, medveten om att det inte skulle få honom att sluta skratta.

Harry nickade åt mina meningslösa ord och försökte själv kväva sitt skratt i desperata försök att inte göra mig ledsen. Han sträckte sedan ut sina händer, tog hjälmen ur min famn och placerade den på skoterns bruna skinn sadel.

“I’ll take that one”, sa han lätt med ett leende i rösten innan han räckte mig den hjälm han egentligen skulle haft. Jag tittade tveksamt på honom, undrandes om det verkligen var nödvändigt att ha den. “Come on, baby. Take it”

Hans bedjande med putande läppar och glittrande ögon var oemotståndligt för min kropp och suckandes tog jag över hans gåva. Han log sedan nöjt mot mig, tittade in i mina ögon och lyfte sin hand. Hans mjuka tumme träffade försiktigt min kind och smekte den romantiskt med ett snett leende på hans läppar.

“You’ve got to take care of that sweet little head of yours”, förklarade han långsamt med sin raspiga, djupa röst.

Hans ton och röst fick mig fängslad, så som den alltid lyckades göra, och ännu en gång hade han mig virad runt sitt lillfinger. “Come on, let’s get going. We don’t want to be late”


Den lantliga doften fyllde mitt sinne ju längre ut ifrån staden vi körde. Fälten började synas över kullarna och husen blev färre och mer ödebelagda. Doften av hö slog mot mig tillsammans med ljuden av kossor som råmade och hästar som högt gnäggade. Jag slöt mina ögon och log lätt. Skulle han ta mig dit jag trodde att han skulle ta mig? Bara tanken fick mig att rysa.

Farten slog mot mina kläder och greppade tag i mitt hår medan vi började köra på de äldre vägarna. Skotern hoppade, vägen blev till grus och känslan av att jag skulle trilla av fyllde min kropp med oro. Nervöst lät jag greppet jag hade runt Harrys mage hårdna och mina fingerspetsar tilläts att greppa tag i hans mjuka tyg på tröjan. Min kropp hoppade i takt med att mopeden träffade stenarna i marken och mitt huvud ruskades. Synen av en farm började fylla min blick allt mer och hagarna runt omkring mig visade tecken på levande av djur. Avlägset kunde jag höra ljudet av traktorer som körde på åkrarna och djur som gav ifrån sig läten av rädsla.

Plötsligt körde Harry in på en ännu mindre väg än vad vi redan befann oss på och svängde till höger. Snart befann vi oss på en stor gård med alla olika sorters djur och med dess skötare vandrande fram och tillbaka i arbetskläder. Hastigheten började sakta in och Harry körde försiktigt mot en lämplig plats att parkera på bredvid en lada. Ljudet av en högt, bullrande motor slogs snart av och försvann från min hörsel. Förväntansfullt klev jag försiktigt av mopeden och lät mina fötter inta marken. Den skakiga turen och den höga motorn hade fått min kropp att darra, så just nu var en stadig mark rena drömmen för mina fötter. Mina händer sattes på slutet av hjälmen, precis vid min hals, och drog hastigt av den. Doften av landet slog mot mig som en storm och fick mina ögon att lyckligt stängas. Det luktade underbart.

Helt uppe i det blå lade jag ifrån mig den svarta, stora hjälmen och började gå framåt. Allt jag kunde tänka var på gårdens utseende, det välklippta gräset och de glada djurens tjut på avstånd. Mina ögon kunde knappt ta in alla detaljer som fanns framför mig och min talförmåga bortförd. Jag kände mig stum.

“I remember that you said that you loved horses and wanted to have a ranch”

Hans skramliga, djupa röst hyllde plötsligt mitt huvud och återtog mig till verkligheten. Ljudet av honom, tanken på vad han än tänkt att vi skulle göra där, fick mig att rysa och min kropp att fyllas med lycka. Jag hörde hans fötter tryckas mot den knastriga sanden samtidigt som hans röst närmade sig mer för varje sekund.

“And since I didn’t have enough money to buy a horse for you, I figured that this was one of the only ways I could give it to you”

Han stod nu framför mig med blicken lika uppslukad som min av naturen. Atmosfären var helt fantastisk. Hans ögon skannade av varje millimeter av huset och de träd som omringade det samtidigt som ladorna och traktorerna visades i hans bakgrund. Jag öppnade chockat munnen, men fortfarande kunde jag inte få ut några vettiga ord ur skallen.

“I... I don’t know what to say”, sa jag ärligt och skakade mitt huvud.

Harrys vackra skratt fyllde min kropp medan jag försökte ta in all information och alla detaljer som kom till mig på en gång. Sekunden senare kände jag hur armar bakifrån omfamnade min kropp och en kyss som lämnade avtryck på min kind. Hans haka placerades sedan vid mina nyckelben där den bekvämt vilade medan han granskade omgivning.

“You don’t have to say anything. As long as you’re here...”

Hans händer greppade tag i mina och guidade dem vänligt upp för hans armar så att jag lätt omfamnade honom på samma sätt som han omfamnade mig.

“... With me. Kissing me, hugging me, enjoying the moment, it’s enough. Your nearness is enough, our relationship is enough, you’re enough”


 

 
 
1

2014-01-19 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 30. What about your future


FÖRFATTARENS PERSPEKTIV

Harry försökte generat dra bort blicken från sin syster medan hennes oförstående och besvikna ögon trängde sig in i honom. Lätt skakade hon sitt huvud, förvirrad på situationen och på hur han kunde göra så mot sig själv.

“Harry, how could you do this?”, frågade hon förfärat och drog en darrig hand genom håret.

Harry observerade hennes rörelser när fingrarna gled igenom det bruna håret och föll mot sidan av hennes kropp igen. En suck ramlade ur den lillebror hon tyckte så mycket om, men som gjorde livet svårare än vad det nödvändigtvis behövde vara.

“Gemma, it’s not like I planned this...”, försvarade han sig själv och flackade nervöst med blicken. En tunga for ut ur hans mun och smekte de rädda, hjärtformade läpparna samtidigt som Gemma ruskade sitt huvud.

“You’ve so much to look forward to in your life... What about the X-Factor? What about your future? Everything will fall apart if mum finds out”

“And that’s exactly why she can’t know about this”, avbröt Harry raskt och fäste nu sin blick i hans storasysters.

Han var bestämd med sina ord och skulle göra vad som helst för att skydda det han just avslöjat för den han litade på mest av alla. Vilket pris han än skulle behöva betala så han skulle göra det. Det fick inte glida ur hans famn, inte när han brydde sig om det så mycket. Det skulle han aldrig tillåta.

“Gemma, you can’t let me down on this one. I told you because I trust you, because I don’t know what else to do. It’s not like I planned to fall in love with her”

Orden föll pladdrandes ur hans mun och det var inte förrän meningen lämnat hans läppar som han insåg vad han sagt. Chockat drog han upp sig rakt i ryggen samtidigt som tankar snurrade omkring i hans huvud. Han hade precis sagt det han fruktat att säga så länge. Han sa det som hans hjärta gick runt och bar på.

“Oh Harry...”, suckade Gemma ännu en gång och begravde sitt oroliga ansikte i sina nervösa, chockade händer. Harry inspekterade skuldfullt henne samtidigt som han insåg att det var på grund av honom som hon var rädd. Hon ville inte att han skulle förstöra sin framtid. “You have no idea what you’ve got yourself into”

Harry suckade frustrerat och försökte leta sig in i de djupa ögonen som skrek av medlidande. “But what if I do? What if I know what it can cause, but I want to do it anyway? She’s like an angel, Gemma. She’s my angel.  And she has gone through too much all on her own. If I leave her now, then I don’t think she’ll make it. She’s too good to let go off and your opinion is irrelevant”

Gemma drog försiktigt bort sina händer och andades djupt ut. Hennes mun försökte desperat ta in den luft hennes lungor vägrade att ta emot, ändå försökte hon le och vara glad för sin lillebrors skull.

“She seems like a brave girl” Hon gjorde ett försök att le, något som fick Harrys stränga ansikte att släppa taget och ge ifrån sig ett kärleksfullt leende. Det leendet han alltid fick på läpparna när han tänkte på henne.

“She is”

Gemma nickade återigen, släppte ut ett djupt andetag och tittade på Harry medan han ställde sig upp och greppade tag om hjälmen och nycklarna bredvid honom i soffan.

Are you going to meet her now?”, frågade hon nyfiket samtidigt som hon lade samman sina händer och lät fingrarna lekfullt flätas samman.

Harry nickade, tog tag i hans grejer och började gå bort till ytterdörren ur den lilla lägenheten. Gemma visste att han hade rätt att reagera som han gjorde, men ändå så gjorde det ont i henne att se honom ledsen, framför allt arg. Hon reste raskt på sig och vandrade sin väg fram till Harry. I hennes huvud cirkulerade tankar om vad hon kunde göra för att få honom att lyssna, men hon visste att det var omöjligt. Hon kunde se den varma blicken, det kärleksfulla leendet och det lyckliga beteendet som spreds i hans kropp så fort hon kom på tal. Hon betydde mycket för honom, det syntes tydligt.

Gemma lutade sig lätt mot väggen med ett leende på läpparna och tittade på hennes lillebror.

“What did you say her name was?”, frågade hon vänligt.

“Jamie”, svarade Harry torrt, drog på sig jackan och greppade tag i handtaget till dörren. Hans fingrar kramade oroligt om metallen samtidigt som han oundvikligt fick titta in i Gemmas ögon.

“Well, I look forward on meeting her”

Harry gjorde en lätt nickning som svar och lutade sig fram för att kyssa hennes mjuka, sorgsna kind. Sekunden senare vände han på klacken och vandrade ut ur lägenheten med en massa tankar svävandes omkring i hans huvud. Han visste att det var rätt beslut att berätta för Gemma. För även om hon till en början med var arg och besviken på honom så visste han att hon skulle stötta honom i tusen procent och vara där till slutet. Han bara visste det.

 

Jag kom gåendes genom parken medan solen värmde mot min hud. Den lilla blåst som himlen dragit på sig greppade försiktigt tag i alla parkens trädkronor och fick dem att lätt fladdra med vinden. Ljud av lekande barn och blad som fladdrade mot varandra fyllde min hörsel och fick min kropp att fyllas med njutning.

När jag gått en bit fick jag syn på den vackra pojken vars enkla utseende fick mitt ansikte att spricka upp i ett lyckligt leende. Han stod lutad mot en stor ek i slutet av parken med händerna i de tajta jeansfickorna. Hans lockar blev fångade på samma sätt som löven och rördes försiktigt i takt till vindens svaga krafter. Hans närhet fick mig att må bra och att längta efter honom, något som fick mina ben att sätta fart och nästintill springa fram till honom.

Jag ropade glatt hans namn, något som fick hans förvirrade ansikte att chockat vridas mot mitt håll. När han såg mig springandes släppte han stödet mot trädet, lät läpparna falla ut i ett leende och tog upp hans armar i luften. Jag tog bort greppet jag hade om hjälmen och lät dess hårda yta falla mot marken i farten. Mina ben tog mig för varje sekund närmare den pojke jag tyckte så mycket om och de läppar jag saknade så mycket, även om det bara var några timmar sedan jag blev berörd av dem sist.

När jag kom tillräckligt närma kastade jag mig ut och lät min kropp tas hand om hans starka armar. Hans muskelösa kropp lyfte upp mig och lät mina ben gränslas runt hans kropp. Hans läppar berörde mina och det enda jag kände var glädje. Glädje av att ha honom i min närhet.

När hans läppar slutligen släppte mina bestämde han sig för att ge mig ett vackert leende samtidigt som hans panna lätt lutades mot min.

“Hello beautiful”


 
0

2014-01-16 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 29. My girl


“Harry, do you realise that this is pretty fucked up?”, utbrast jag plötsligt och lade armarna över bröstet.
Jag lät mina ögon granska hans vackra utseende när de skinande ögonen hamnade i mina och den förvirrade rynkan bildades i hans panna.
“What did we do now?”
Jag suckade djupt, himlade mina nervösa ögon och fångade upp hans blick igen. Armarna som vilade i kors över min kropp följde lätt med mina andetag och förflyttade sig i dess takt.
“How about yesterday? Have you already forgot? We’d have been pretty screwed if Will decided to not help us”
Harrys läppar gav ifrån sig en högljudd suck samtidigt som hans ben trycktes mot golvet och förde upp honom ur stolen. Hans långa kropp närmade sig min medan hans lugnande röst for igenom min hörsel.
“But he did and no one suspects a thing. We’re clear, as clear as we can be actually”
Jag fnös högt och bröt vår ögonkontakt.
“Are we clear? Please, we’re basically fucking eachother even though that we’re like... siblings”
Ett roat skratt for ur Harrys kropp samtidigt som hans varma armar omfamnade min kropp. De mjuka, fylliga läppar gav avtryck mot min hud när han lätt kysste min panna; något som fick mig att slappna av och sluta mina ögon för en kort sekund.
“I’d like to call it two sexy people under one roof, but you can say it like you said it as well”, skämtade han skojigt och tittade ner på mig.
Den lekfulla glimten i hans ögon glimrade till när han tittade på mig och fick leendet på hans läppar att stråla. Omfamningen runt min kropp ökade sekunden senare och han höll ett tätare grepp om mig - gav mig en kärleksfull och beskyddande kram.
“By the way, are you ready? I have a surprise for you”
“Again?” Jag tittade lätt upp på honom och fängslades i hans djupa ögon. Han gav mig ett varmt leende och nickade stolt. Jag skrattade lätt. “Wow, you’re spoiling me, baby”
“Well, what can I say. Everything for my girl”

“How are getting there today? They’ll notice if the car dissapears”, sa jag nyfiket medan jag drog mina fötter allt närmare dörren ut ifrån Harrys rum.

Hastigt placerades ett finger mot Harrys mun och han hyshade mig lätt innan han med samma finger gestikulerade ner mot undervåningen. Jag grimaserade skyldigt, inte medveten om att de faktiskt befann sig på golvet under oss.

“I gotta get some things done before we can leave. I'll text you the details later” Harry närmade sig mig och fick hans läppar att träffade mina i en efterlängtad kyss. Hans mjuka hud masserade mina läppar och fick fjärilarna inom mig att exalterat fladdra till.

Något som kändes som en millisekund senare drog han sig undan och försvann ut från rummet. Jag suckade sekunden senare, gav mig av mot Harrys säng och slängde mig ner i den. Snabbt omfamnades jag av den väldoftande lukten av Harry som klädde det vita överkasten. Jag slöt lyckligt mina ögon, drog in ett djupt andetag och njöt av stunden då hans doft passerade genom mina luktorgan. Min kropp rullade sedan ett halvt varv så att min rygg pressades mot madrassen och mitt huvud hängde ner från sängkanten. Det blonda håret som brukade klä mina axlar hängde nu rakt nedför huvudet och snuddade i trägolvet under mig. Klumpigt tryckte jag ner min hand i den tajta jeansfickan och fifflade upp en telefon, eller så som jag ville kalla det, en tegelsten. Efter att jag slängt ut den andra genom takluckan var jag på något sätt tvungen att skaffa en ny, och då fick den gamla mobilen i byrolådan duga för stunden.

Snabbt klickade jag in på meddelanden och vidare till ett nytt sms.


To: Suebu - 11:21

Message: Are you free for a couple of hours? Feel that I need to do something before I leave the house... J x


From: Suebu - 11:22

Message: Sorry, J. I’d love to invite you over, but Will’s here... And you know what that means. X


Lätt bullrade ett roat skratt ut ur mitt bröst samtidigt som mitt huvud ruskades. Jag visste precis vad hon menade. En liten stund senare insåg jag vad det betydde. Jag skulle alltså få sitta här helt själv och helt enkelt ruttna tills Harry smsade mig och bad mig möta upp honom.

Besviket stönade jag högt och låste mobilen. Uttråkat lät jag den glida ur handen och hårt falla ner mot det kalla golvet. Det var ju inte som att den skulle gå sönder i alla fall, inte med så mycket massa som den hade. Hastig fyllde en obehagligt uttråkad känsla mitt bröst och fick mig att må dåligt. Jag reste mig upp; desperat i behov av att ha någonting roligt att göra. Mina ben tog mig springandes mot den stora garderoben med skjutdörrar bredvid sängen, förrådet där Harry bevarade sina kläder. Snabbt greppade mina fingrar tag i var sida av dörrarna och sköt upp dem. Jag brydde mig inte om folket på första våningen hörde mig. För stunden var jag så uttråkad och i behov av sysselsättning att jag inte riktigt kunde bry mig.

Mina ögon flög över synen framför mig och den ordningen som han höll. Skjortorna hängde på rad tillsammans med andra tröjor samtidigt som byxor och andra kläder var placerade på hyllor bredvid. Den roade glimten i mina ögon gillade vad den såg och försökte lekfullt välja mellan alla de silkeslena plaggen. Min hand sträcktes ivrigt ut, greppade tag i den första skjortan jag fann och drog den mot mitt bröst. Ännu en gång andades jag in hans doft. Det luktade underbart.

Mina nävar greppade tag i knappen på byxorna jag hade på mig och ryckte ner dem. Materialet nådde mina anklar lika snabbt som tröjan flög över mitt huvud och lämnade min nu så kalla kropp. Jag sparkade av mig tyget vid mina fötter och drog den vita, stora skjortan över mitt huvud. Dess tyg slog lätt mot min hud samtidigt som jag sträckte mig ner mot hans socklåda och drog ut ett par. Roat skrattade jag åt mig själv. Var det verkligen det här jag skulle syssla med de kommande timmarna?


Musiken flödade hårt genom mitt huvud och fick golvet under mina fötter att skaka. Det hala materialet mot mina fötter gjorde det lätt för mig att glida fram genom det vaxade golvet och röra mig i takt till musiken. Min hals gav ifrån sig höga läten som lätt fick den att svida, men i brist på underhållning var det ett av de roligaste sakerna jag kunde få för mig.
Håret som innan hade legat mot min kropp var nu uppsatt i en hög boll som hindrade det från att försämra och irritera min syn. Jag väntade in rätt rad innan jag satte upp handen i luften, pekade och rörde min kropp i löjliga försök till att dansa i takt till musiken. Mina lungor tog djupa andetag och andades in den luft som skulle behövas för att kunna sjunga raden. 
“You’ve got to give me my space. So quick to calling my name. Boy you better recognize, my love is one of a kind. You drive me up to the ceiling, boy, there’s no need for the screaming. You know that you are my world, but I’m sick and tired of that”
Jag lät kroppen röras i rätt takt medan pulsen i min kropp ökade. Mina fötter drogs över marken, armarna i luften viftade och det tunna materialet fladdrade mot min kropp tillsammans med de stora, varma sockorna på fötterna. Jag drog mig bort mot golvet där min mobil låg och plockade lätt upp den. Ett leende fyllde mitt leende samtidigt som jag fick syn på att han hade skickat. 

From: Harry ♡ - 14:03

Message: Everything’s ready, now I just need you. Meet me up in the park in twenty. Bring a helmet with you. H x


Jag tittade fängslande ner på den starkt upplysta skärmen samtidigt som jag kände hur det redan stora leendet på mina läppar växte. Han fick mig att le som ett fån. Jag insåg sedan vad han skrivt, tittade ner på mina kläder och stannade upp alla mina rörelser. Även om Harry säkert mer än gärna skulle vilja att jag kom och mötte upp honom i bara en skjorta, faktum är 
hans skjorta, och sockar, så skulle jag aldrig gå med på det.
Paniken började plötsligt inta min kropp och jag insåg att jag behövde sätta på en riktig fart ifall jag skulle hinna med den tiden han gett mig. Snabbt satte jag igång, kastade mobilen mot sängen och rusade ut ur rummet med musiken i öronen för att sedan göra mig ordning för det jag antog skulle vara en vardaglig dejt.
 
 
1

2014-01-13 / 16:25:07 Kategori: Forbidden Love

Part 28. The Styles-power


Försiktigt tog min hand tag i dörrhandtaget framför mig. Min andra näve höll krampaktigt ett stadigt grep i toppen av den stora, bruna påsen jag bar på. Mina läppar kneps hårt samman och jag tog ett djupt andetag innan jag tryckte ner metallen och glimtade den mörka, varma omgivning inne i rummet. Mina fötter tog mig vidare och försökte få mig att så tyst som möjligt smyga in utan att väcka den sovande pojken längre in i mörkret. Jag förflyttade mig försiktigt över golvet samtidigt som ett lågt, knarrande ljud blandat med mina andetag fyllde min hörsel.

“Morning angel”, hörde jag plötsligt en raspig, trött röst viska.

Min kropp frös till is och fick mina kinder att hastigt hetta till. Hudtonen på mina kinder blev klädda i en stark, röd färg samtidigt som jag tveksamt vände min kropp mot hans.

“Hi”, pep jag tyst och greppade ett hårdare tag om påsen i mina händer.

Mina läppar kneps hårt samman samtidigt som jag tittade på den nyvakna pojken när han halvt satte sig upp. Hans kropp hölls uppe med hjälp av hans armbåge som tungt pressades ner i madrassen samtidigt som hans fria hand sökte efter lysknappen. Plötsligt lös rummet upp av en svagt, lysande lampa vars strömbrytare blivit berörd av Harrys mjuka fingrar.

“How are you feeling?”, frågade han omtänksamt och försökte söka sig in i min blick. Jag undvek hastigt den; vägrade att möta de gröna smaragderna jag visste kunde få mina ben att ge vika.

Oberört ryckte jag mina axlar och tittade ner på mina små, svarta skor.

“A bit sore...”, erkände jag genant innan en tung suck fyllde rummet och fördubblade den pinsamma tystnaden.

“I’m sorry”, utbrast Harry tyst och ruskade sitt huvud.

Likadant som bara någon sekund tidigare släppte min mun ur sig en suck och jag skakade protesterande mitt huvud.

“Don’t say you’re sorry. You have nothing to apologise for”

“I made you feel uncomfortable”, konstaterade han envist och sökte sin blick bort från min.

“No, Harry, you didn’t. You didn’t do anything wrong”, sa jag medan jag drog mina fötter längs marken och drog mig mot bortre sängkanten. Jag satte mig ned och lade påsen bredvid min kropp samtidigt som mina ögon sökte sig in i hans. “Look, Harry. This is not your fault, you didn’t do anything wrong and you didn’t make me feel uncomfortable. Even if you did, it’d be okay. Do you want to know why?”

Harry lyfte tveksamt sitt huvud och tittade på mig innan han släppte ifrån sig en lätt nickning. Ett litet leende rymde ut på mina läppar samtidigt som jag greppade tag i hans varma, stora hand och lade den i min.

“Because it was the best night of my life. And who do you think made it that way? You”

Försiktigt släppte jag hans hand medan jag såg på när ett leende växte upp på hans ansikte. Jag lade mina händer mjukt ovanpå varandra i knät samtidigt som ett litet skratt ramlade ur Harrys mun. Han lade båda armarna bakom nacken och kopplade samman sina fingrar medan ett flin riktades mot mig.

“Well, look what the Styles-power can do to a girl, eh?”

Han skrattade nöjt åt hans egna ord och fick mig att himla med ögonen åt hans löjlighet. Min hand sträcktes snabbt ut, snärtade till överdelen av hans bröst och sträcke sig sedan efter påsen liggandes bredvid min kropp. Jag kastade den mot honom innan jag reste mig upp och försökte hålla in det skratt som hotade att ramla ur min strupe.

“Shut up and eat your sandwich”


Min blick färdades med bilens rullande samtidigt som ljudet av hjul rördes genom mitt huvud. Omgivningen blev för var sekund mer bekant och Harry saktade in farten ju närmare huset vi kom. Mina ögon började så småningom få syn på det stora, bekanta huset jag nu bodde i, men även andra föremål och människor som fångade min uppmärksamhet. Jag kunde känna hur storleken på mina ögon hastigt ökade och chocken började inta mig.

“Harry?”, frågade jag tveksamt.

Mitt ordförråd var nästintill tomt och jag visade inget annat än tecken på förvåning. Harrys hummande gav mig en bekräftelse på att han hört vad jag sa och fick mig att tomt öppna munnen. “When did you say that they were coming home?”

“Tonight. Why?”, frågade han nyfiket och växlade lätt blicken mot mig.

För stum för att prata gestikulerade jag chockat med fingret mot den stora ytterdörren vid huset. Mitt finger pekade skakigt mot det par som kämpigt stod och försökte öppna upp dörren, men som misslyckades och stod där som fån. Så fort Harry såg vad jag försökte visa honom ökade storleken på hans ögon, precis likadant som de gjort på mig.

“Shit!”, utbrast han högt och började panikartat röra på ratten för att få bort oss från chanserna att bli upptäckta.

“What the fuck are we going to do?!”, skrek jag panikartat och tog mig stressat för håret. Bilen styrde oss bort från huset och allt kaos samtidigt som Harry tog upp sin mobil.

“I... I don’t know. Let me call Will, I’m sure he can help me out”

 
Jag tryckte mobilen mot örat samtidigt som mina läppar lätt smektes av min rosa tunga. Min blick vilade på huset femtio meter ifrån mig och ljudet av Jamies djupa andetag blandades med tonerna som vandrade fram och tillbaka från telefonen. Jag hade parkerat bilen tillräckligt långt bort för att de inte skulle märka att det var vi, inte heller att det var deras bil. Tyst suckade jag för mig själv.
Jag hörde ljudet av Wills trötta röst när mina ögon inspekterade när mamma och hennes man äntligen gick in genom ytterdörren.
Yeah?”, hälsade han morgontrött och fick mig tillbaka till verkligheten.
“Hey Will, it’s me. Do you mind doing me a favor? I’m pretty fucked up”, förklarade jag snabbt och lade min vänsterarm som stöd mot bilrutan.
Ett avlägset skratt hördes på andra sidan luren och jag kunde se framför mig hur han ruskade sitt huvud åt mig.
What do you want me to do?
Ännu en gång slickade jag mina läppar, suckade och stängde mina ögon.
“Well, here’s the thing. Mum and Bruce were supposted to come home tonight, but guess who's standing by the front door and guess who has the car?”
Harry Edward Styles, have you been with a girl tonight?
Jag skrattade lätt, skakade mitt huvud och vände huvudet mot Jamie. Hennes orolighet lyste igenom hennes ögon, men det hindrade inte hennes skönhet från att lysa upp henne och visa hennes vackra ögon. Jag log lätt.
“Well...”
And left that sister or what it is, of yours, all alone?”, avbröt Will nyfiket.
Jag tittade intressant på Jamie ännu en gång innan jag drog bort huvudet och tittade på huset igen.
“Something like that, yes”
Jag kunde höra Will sucka och sedan lämna ifrån sig ett djupt skratt.
Mate, you’re impossible. I’m going to see what I can do
“Thanks Will”, pustade jag nöjt ut och kände hur lättnaden fyllde min kropp.
Ännu en gång rymde vi ifrån sanningen som en dag skulle avslöja oss, ännu en gång kom vi undan från det vi båda fruktade mest av allt.
But Harry, seriously now”, påbörjade Will och hindrade mig från att lägga på.
Jag spetsade öronen och lyssnade på vad han hade att säga. Han skulle säkert läxa upp mig. “Stay out of sight and keep an eye on the front door. Got it?
Jag nickade, även om jag visste att han inte märkte det. “Park the car where it's supposed to be within an half hour. I’ll get them out of there soon enough for you to get out of trouble
En suck rymde från Wills mun och ekade genom luren innan han lade på och lämnade mig och Jamie ensamma, undrandes över när vi någonsin skulle lära oss att ta hand om varandra och sluta leva på tur.
 Lovade att detta inte skulle hända, ändå gjorde det det. Tänker inte sitta och klämma ur mig orsaker och anledningar då det helt enkelt inte finns några. Jag har helt enkelt bara glömt bort bloggen och skaffat mig ett riktigt bra liv. Ska dock fixa kapitel till er några gånger i veckan. I promise.
 
0

RSS 2.0