2014-01-27 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 33. Rock your world


Jag låste med en djup suck upp den svarta mobilen i min hand och lät den nu mycket starkt upplysta skärmen chocka och irritera mina ögon, ändå kunde jag inte få mig själv att titta bort. Min blick var som fastspänd på den ljusa skärmen och granskade varje centimeter av dess yta samtidigt som jag läste av varenda litet ord som fanns att hitta. Sex missade samtal, och alla av dem var från Gemma.
Frustrerat skakade jag mitt huvud så att lockarna flög omkring i all fart och placerade stödjande min vänsterarm på armstödet bredvid min kropp. Det svarta materialet min armbåge vilade på och hämtade styrka ifrån gav den tillräckligt med mycket kraft för att låta min trötta hand vandra upp till pannan. Jag försökte gömma mig själv samtidigt som jag slöt mina ögon och vilade i någon sekund, sedan öppnade jag motvilligt de sega ögonen och tvingade mig själv till att trycka på den djupt lysande, gröna symbolen.
Min stora hand förde den lätta telefonen mot mitt öra och fick mitt huvud att fyllas med toner från väntandet av att hon skulle svara. Irriterat slickade jag mina läppar, suckade ännu en gång och vred på stolen så att min blick hårt träffade väggen någon meter framför mig. Plötsligt slutade tonerna ringa och linjen fylldes med tystnad.
Hello?”, hörde jag sedan en ljus rösta yttra.
“Gemma, it’s me”, hälsade jag torrt och lät min blick söka igenom det väl kända rummet jag befann mig i.
Oh, Harry, finally you’re returning my calls! I’ve been trying to reach you like a fool
“Sorry, I didn’t bring my phone with me”
You clown!”, utbrast hon förfärat innan hon tveksamt sänkte rösten och lät orden falla ur hennes mun som viskningar. “I thought you had been discovered
Jag suckade djupt och lät mina ögon ännu en gång stängas i ett försök att få de sömniga tankarna att passera mitt sinne.
“No, we were at this ranch and things got pretty... messed up”
Jag ruskade mitt huvud och försökte tränga bort det skratt som bubblade upp inom mig när jag började tänka på gårdagens händelse, samt alla bortförklaringar som ramlade ur min mun. Hon hade ringt, antagligen för att hon ville något, det var bara därför jag ringde upp henne igen. “Did you want anything special?”
I just wanted to ask yo-”
En lätt, vacker gestalt kom försiktigt invandrande genom den nu lätt öppna dörren. Hon gav mig ett försiktigt leende i ett försök att få min tillåtelse medan hon tveksamt tryckte händerna mot den lätt öppna dörren och stängde den.
Is that her?”, avbröt Gemma nyfiket sig själv i ord som fortfarande lät lika svaga som viskningar.
Mina mungipor lättade på ett leende som snart visades över hela mitt ansikte och fick hennes osäkerhet att försvinna bort med vinden.
“Hello beautiful”, log jag medan meningen passerade genom min kropp och ut från läpparna. Jag brydde mig inte om att svara på Gemmas fråga, jag antog att hon kunde lista ut det själv.
Jamie tog ett par osäkra steg in i rummet medan hennes blick var starkt spänd i min. Fascinerad inspekterade jag varenda liten vrå av hennes kropp och beundrade hennes vackra utseende. Mentalt skakade jag mitt huvud och sökte mig tillbaka till hennes ögon. Hon visste inte ens om hennes skönhet.
Harry...” Gemmas plötsligt nervösa röst skar igenom mina tankar och fick mig att vakna upp till verkligheten. Jag hummade lät som svar och vände mig långsamt bort från Jamie för att låta mina ögon stirra in i väggen. "Have you told her?
Jag suckade lätt, trött på alla dessa frågor.
“Told her about what?”
About everything!”, hörde jag Gemma fräsa med en djup, hotande röst. “The X-Factor, that I know, everything!
”No”, svarade jag och knep ihop mina redan så torra läppar. En suck lämnade Gemmas frustrerade mun och jag kunde se framför mig hur hon skakade sitt huvud.
Harry, you have to. You can’t keep everything as a secret
“I know, I know. I’ll do it...”, viskade jag tyst och vände på mitt huvud. Min blick sneglade över på Jamie som nu satt sig ner på sängen och väntade på mig. “... When the time comes. Look, I gotta go. Call me later, eh?”
Med de orden lade jag hastigt på utan att vänta på hennes reaktion och svar. Mina fötter fick mig att svinga runt med stolen och träffa den vackra flickans ögon. Ett leende letade sig upp på mina läppar och fick min lycka att utstrålas innan jag lustfylld ställde mig upp. Mina ben tog mig närmare den så oskyldiga flickan samtidigt som hennes förvirrade ögon oförstående tittade på mig. När jag kom fram särade jag lät på hennes ben med hjälp av mina egna. Jag kunde lätt höra hur hon chockat flämtade till av mina rörelser; undrade vad jag skulle göra.
Ett roat flin klev upp på mina läppar samtidigt som jag försiktigt klev ner på knä och kröp så tätt intill henne som möjligt. Jag lät sedan mitt huvud ta ett kliv inåt och placera ut kyssar på flickans fylliga läppar. Hennes reaktion chockerade min kropp och fick mig att mentalt ruska mitt huvud, men slutade aldrig dela ut beröringar på hennes hud.
Jag väntade otåligt på att rörelserna skulle smälta in i hennes huvud och få henne att svara på mina kyssar. Det kändes som en evighet, men när hon äntligen gjorde det lade hon ena armen vid min nacke och lekte rundor med mina lockar. Ett stön rymde ur hennes mun, något som fick mig att nöjt flina och kyssa henne djupare.
“Have mum told you yet?”, fick jag ovilligt ur mig. Jag ville inte göra något som upphörde vår kyss.
Med sina läppar tryckta mot mina skakade Jamie sitt huvud samtidigt som en rynka uppstod i hennes lilla panna.
“Told me what?”
Jag suckade lätt och lät mina läppar massera hennes. Jag log av bara tanken att ha henne i min närhet.
“There’s like a pretty important formal party in a few days. Mum wants us to be there. Is it okay for you?”
En nickning avfyrades från hennes huvud, något som fick mig att le och dra mig ifrån hennes läppar för att försöka hämta andan. Både min och hennes bröstkorg rörde sig ansträngt i takt till varandra medan vi tittade på med lustfylla blickar.
“Now, when that’s out of our way... I’m going to rock your world so hard, baby. You won’t be able to walk in days

Ett flirtigt leende uppstod på mina läppar samtidigt som jag lutade mig back och tog ett stadigt tag om hennes lår, precis nedanför hennes rumpa. Jag lyfte sedan upp hennes kropp tillsammans med min egna och lät våra kroppar svinga omkring i rummet, tätt tryckta mot varandra. Hennes läppar kraschade desperat efter mina samtidigt som hon lade båda sina armar runt min nacke. Mina händer tog ett stadigare grepp om hennes kropp; styrde oss in i väggen och lät hennes rygg kastas mot det kalla materialet.

Mina kyssar attackerade hennes och vägrade släppa taget. Jag brydde inte om vem som var i närheten, vem som skulle höra oss eller om vi skulle bli på komna på grund av det här. Allt jag ville vara att ha henne. Och det var nu.


 

 

0


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0