2014-04-30 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 65. My one and only


“You see that guy over there?”, viskade jag tyst då jag lutat mig in mot Harry och med hjälp av huvudet gestikulerat åt rätt riktning.

En rynka uppstod i hans panna då förvirring intog hans kropp av min fråga, något som visades klart och tydligt när han sekunden senare drog tilbaks sitt huvud mot mig.

“Number twentyfour?”

Jag nickade som svar på hans följdfråga och granskade den långa, mörka mannen med min blick. Ett lömskt flin vilade i mina mungipor då jag i ögonvrån kunde se Harry återigen rynka sin panna och böja sig fram för att få en bättre blick.

“His name is Kobe Bryant and he is the shooting guard. He’s actually pretty good and successful”, upplyste jag honom kaxigt då jag granskade Kobes rörelser och dribblingar mot ena korgen.

“You’re such a loser, Jamie!”, utbrast Harry ogillande och ruskade sitt huvud.

I ett försök att spela chockad öppnade jag förvånat min mun på glänt och stirrade på honom, men fick kämpa hårt för att hålla undan det leende som försökte leta sig upp på mina ljusa läppar.

“I know that you searched it up in the information book you bought along with the drinks!”

Ett fnitter föll ur min kropp medan jag oskyldigt ryckte på mina axlar och sneglade över på honom.

“I already knew it before that, okay?”, skrattade jag roat när jag i ett försök att avleda hans påstående och meningar.

“Yeah and pigs can fly”, konstaterade Harry och himlade med ögonen åt de ord jag påstått.

Ett leende uppstod sedan på hans läppar då han lade armen runt min tunna kropp och drog mig närmare. En kyss planterades på min panna i samma sekund som jag slöt ögonen, något som fick mig att njutningsfullt sucka av den stund vi hade tillsammans.

“It’s okay, though”, sa plötsligt Harry när hans ansikte fortfarande var nära mitt och hans arm omfamnade mig. “I like you this way, even if you suck at sports”

“Wow, thank you”, tackade jag då jag sarkastiskt himlade mina ögon åt hans försök till att ge mig komplimanger. “Really kind of you to think of me in that way”

Ett roat skrockande lämnade Harrys läppar då han släppte taget runt min kropp. Han ruskade lätt sitt huvud och behöll det igenkännande flinet på hans vackra, fylliga läppar. I vår omgivning hade folket lätt börjat lämna arenan då halvleksvilan hade intagit, antingen för att gå till toaletterna eller för att fylla på drickan innan spelet återigen startade. De få människor som fortfarande satt på sina platser runt omkring oss var dock upptagna med att prata med varandra eller diskret fästa sina blickar i oss.

Jag kunde känna hur deras ögon brände i min nacke och från alla andra håll av min kropp, men orkade inte lägga ner energi på att reagera på deras ansiktsuttryck. Istället riktade jag mitt huvud mot Harry medan jag lätt lade in ett tillfredsställt leende. I mina öron kunde jag lågt höra musik spelas medan mörka röster från högtalaren ekade och störde den djupa ögonkontakt vi nu intagit.

Harrys gröna ögon sökte sig lugnt in i mina samtidigt som hans leende växlades med mitt, fick fjärilar i min mage att glatt flaxa då han aldrig lämnade min blick. Jag var precis på väg att luta mig in mot honom och placera en lätt kyss på hans hjärtformade läppar då busvisslingar och uppmuntrande skrik fördes genom mitt huvud och störde mina tankar.

Förvirrat släppte jag och Harry varandra med blicken och lät våra kroppar flyttas i motsatta håll i jakt på de skrik som stört vår stund tillsammans. Dova rop och upprepande ord fördes genom mina öron men var allt för snabba och otydliga för att jag skulle kunna uppfatta deras syfte. Plötsligt kände jag en lätt klapp på min axel då Harrys mjuka hand träffade min bara hud. Nyfiket vände jag mig mot honom, undrade ifall han funnit orsaken till den uppståndelse som plötsligt uppstått.

Då jag återigen fick syn på de leende läpparna och ett nu pekande finger från hans stora hand följde jag intresserat hans rörelser mot den riktning han visade. Det leende som innan varit placerade på mina läppar föll hastigt av då mina ögon fick syn på den stora skärmen framför mig. Skriket i mina ögon blev plötsligt förståeligt och orden kopplades rätt till min hjärna. På storbildskärmen framför mig visades reflektioner som en spegelbild på både mig och Harry. Så fort jag fått syn på mig själv föll ett hysteriskt skratt ur min kropp, något som jag desperat fick försöka gömma genom att dölja min mun med mina små händer.

Upprepandet fortsatte i mina öron då Harry försiktigt drog tillbaks mig ner i stolen och ryckte på sina axlar.

“Let’s give them a real show”, hörde jag honom lömskt viska då skriket och visslandet tagit oss om huvudet.

Jag nickade hastigt åt hans ord och tog bort mina chockade händer, sedan kunde jag sekunden senare känna hur ett par mjuka läppar träffade mina. Dess yta krashade slarvigt mot mina innan Harry bestämde sig för att fördjupa den steget större för att få folket att tystna. Ljudet av publikhav strömmade genom mina öron då Harrys tunga strävande sökte sig in i min mun och gjorde hans från början enkla beröring till en djup tungkyss.

Ett leende växte sig större på mina tillfredsställda läppar och avslöjade det skratt som långsamt kröp sig upp längs min strupe och hotade att falla ut ur min mun. På samma sätt som på mig kunde jag känna det igenkännande leendet mot Harrys läppar, men var ingenting jag protesterade eller hade någonting alls emot. Jag älskade hans leende.

Vi avlägsnade oss sedan från varandra då kyssen hållits vid liv tillräckligt länge för att publiken skulle avlägsna sitt skrik och applåderande. Mitt leende hölls fortfarande kvar på läpparna då jag såg in i Harrys ögon; fann den lycka och glädje som avslöjades genom de gröna smaragderna. Ett leende vilade likaså på hans läppar och avslöjade hans ro i det hela medan ljudet av höga, mörka röster ekade genom våra öron från högtalarna.

“Now that is what I call a real kiss!"

“Thank you for the ride”, tackade jag efter att jag gett chauffören de pengar som krävdes och lindat mina armar runt Jamies kropp.

Hennes långa, mörka ögonfransar vilade mjukt mot hennes ömtåliga kind då hennes ögon stängts när hon fallit in i en djup sömn.

På vägen hem från den fartfyllda basketmatchen somnade hon utmattat i min famn medan vi smått hade diskuterat dess handlingar och överraskningar. Båda hade skrattat åt det faktum att kameran hade fångat in oss i sitt sikte och att publiken jublat i förtjusning av den kyss jag gett henne.

Lågt skrockade jag för mig själv och ruskade mitt huvud när jag så försiktigt som möjligt lyfte upp henne i min famn och tryckte hennes värme mot mitt bröst. De tunga men jämna andetagen som ramlade ur hennes kropp visade tecken på hennes ro i sömnen då jag så tyst som möjligt försökte smyga in i hotellet. Fansen hade förflyttat sig bort från Jamies hotell och säkerligen vidare mot mitt under tiden vi varit iväg på matchen, vilket jag absolut inte hade något emot då Jamie under hela åkturen kunde få behålla sin sömn.

Jag tog oss vidare och över det ljust färgade trägolvlet medan hummande ord föll ut från Jamies trötta mun. Lätt log jag åt hennes rörelser samtidigt som jag stelt böjde mig fram så gott det gick, utan att väcka den vackra flickan i min famn, och pressade min hand mot den runda hissknappen framför mig. Ljudet av ljust plingande fyllde genast min hörsel då jag tog oss in i det lilla kvadratformade rummet som förflyttade oss uppåt. Då hissdörrarna stängts bakom oss och rummet pressade oss uppåt började allt tydligare ord lämna Jamies läppar.

“Babe, I’m so tired”, hörde jag henne lätt mumla.

Med ett leende sneglade jag ned på henne och granskade det fridfulla ansiktet vars kropp inlindats i min famn. Upprepande plingande fångade återigen min hörsel och avslöjade att vi nu hade landat på rätt våning.

”I know you are”, svarade jag henne lätt, sedan böjde jag mig ned för att kyssa hennes mjuka panna och tog oss ut ur hissen.

Mina ben förde oss båda över och förbi de alla korridorerna vars väggar lystes upp med lätta lampor. Tystnaden hade fallit över hotellet då klockan närmat sig ett och sömnen hade intagit de flesta av gästernas kroppar. Så fort som möjligt försökte jag hitta det rätta numret till hennes rum och ta oss in oskadda utan allt för mycket ljud, men svårigheterna av att finna hennes kort gjorde situationen allt svårare än vad den behövt att vara.

Tillslut lyckades jag i alla fall hitta det kort som släppte in oss i det mörkbelagda rummet medan Jamie fortsatte med hennes lätt mumlande ord i sömnen. Hon gjorde ett försök till att hålla uppe de mörka, blåa ögonen, men lyckades inte hålla emot den kraft och tyngd som sömnen innehöll.

“Come here, angel”, mumlade jag lätt då jag stängde dörren bakom oss och vandrade vidare mot badrummet.

Hennes tunga andetag fyllde mitt huvud med ro då hon kämpade med att hålla fast sitt grepp runt min hals, allt för att inte tappa taget. Jag lät min kropp pressas mot den vita, skarpa väggen, något som orsakade stark spridning av ljus över det lilla rummet. Det plötsligt skarpa ljuset chockade Jamies ögon då hon förfärat rynkade sina panna i missnöje.

Jag skrattade försiktigt åt henne då jag tryckte henne tätare kring min kropp och gjorde ett försök att pressa upp henne mot den tjocka skivan av sten vid bänken. Min styrka och vilja i armarna gjorde det möjligt för mig att placera hennes ömtåliga och utmattade kropp bredvid handfatet innan jag osäkert rotade omkring i hennes necessär.

Klagande gnydde hon till då hon var tvungen att hålla sin kropp uppe medan jag rotade fram hennes tandborste. När jag fann den sträckte jag mig efter tandkrämen och drog på ett lager, sedan sköljde jag lätt den under den tjocka strålen med vatten jag öppnat från handfatet.

“Open up”, informerade jag henne när jag tog med mig tandborsten och ställde rakt framför henne.

Jag fick henne att lätt sära på benen så att jag kunde placera mig emellan, sedan placerade jag min ena hand som stöd mot den kalla ytan och fick andra att leta sig in mot hennes mun. Jag skrattade åt situationen då jag tog hand om henne som om hon var en liten flicka vars förälder fick hjälpa till då hon hjälplöst somnat och vägrade att borsta tänderna själv.

“Did you have fun tonight?”, frågade jag nyfiket och förde borsten över nedre delen av hennes tänder.

Mitt huvud vilade lätt på sned då jag såg Jamie nicka som svar, fortfarande allt för trött för att kunna yttra några ord.

“That kissing thing was pretty...” Jag letade efter orden genom att osäkert bita mig i läppen och fundera på de ord som var nära på att falla ur mina läppar.

“Amusing?”, mumlade Jamie trött.

Förvånat tittade jag upp på henne, men blev denna gång bemött av ett par utmattade, vackra ögon som tittade in i mina. Osäkert skrattade jag lätt till och ruskade mitt huvud åt hennes ord.

“How did you know? Well, there’s nothing we can do about it now. Atleast we put out there, you know. It’s official”

Hon hummade återigen, nu med allt för låg styrka för att ens kunna svara. Återigen klämde jag fast mina läppar mot varandra, pressade tills smärta uppstod i min kropp. Koncentrerat spände jag min blick och fokus på det arbete jag höll på att utföra och försökte föra bort alla de tankar som orsakade oreda inom mig. Jag visste inte om det var något jag skulle ta upp för att diskutera eller inte.

“Is it... Is it okay for you?”

En förvirrad rynka bestående av spänning uppstod i Jamies panna när hon tittade upp på mig, som om de ord jag yttrat inte kopplades samman med hennes huvud alls. Generat skrattade jag åt hennes förvirring och försökte med ett leende se in i hennes ögon.

“I mean, all these famous things and all that...”

“Harry”, suckade Jamie ut och ruskade sitt huvud.

Hennes mörka, sorgsna ögon nådde mina, något som fick stenen i mitt bröst att återigen uppstå och krossa mitt hjärta.

“Spit”

Hastigt vände Jamie bort sitt huvud från mig och böjde sig ned mot vasken, sedan rätade hon upp kroppen och tittade på mig.

“As long as I got you, everything will be okay. When are you going to get it? You’re my one and only, always have, always will”

Ett osäkert leende letade sig återigen upp på mina läppar då hon yttrat de ord som egentligen var så små, men som kunde betyda så otroligt mycket. Försiktigt lutade jag mig och kysste hennes läppar, även om de på små ställen fortfarande hade spår av lödder från tandkrämen.

“I love you so, so much, angel. If you only knew”

Jamie placerade sin hand runt min nacke då jag lät mina läppar kyssa hennes och orden lämna min strupe. Försiktigt drog hon sig undan mig efter en sista kyss, sedan lutade hon sin panna mot min med ett vackert leende vilandes i hennes ena mungipa.

“I know, Harry. And do you want to know what else I know?”

Jag nickade diskret, men kunde inte dra min blick ifrån hennes.

“That we will, no matter what, stick together. And we can, even when we’re going through some rough times, go through fire-”

“-Without getting burned”, avslutade jag mumlande.

En nickning avfyrades från Jamies håll då hennes ögon djupt sökte sig in i mina, men det hindrade inte mig från att återigen luta mig in för att kyssa henne.

“You and I”, viskade hon förförsikt.

“Forever and always”, avslutade jag mumlande, sedan lät jag våra läppar kollidera i en slarvig kyss.


 

0

2014-04-27 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 64. Watch me


 FÖRFATTARENS PERSPEKTIV

En vecka senare hade Jamie och Harry äntligen vågat ta steget och smått börjat visa sig tillsammans bland folk. Denna gång var deras händer intrasslade i varandras och kärleksfulla blicka utbyttes då kyssar lämnade deras läppar. Pressen hade snabbt letat upp information om den flicka som innan setts tillsammans med den populära pojken i bandet och snart stod det klart i allas ögon vem flickan var. Fansen hade trott att det bara skulle vara för några dagar och att Harry snart skulle glömma henne, men ingen förstod den kärlek han hade till den blonda flickan som stulit hans hjärta. Ingen förstod heller smärtan och oro som befann sig inuti Jamie, även om hon då och då lyckats gömma den och leva i nuet. Hon var rädd att hon skulle bli tvungen att lämna honom och orsaka värk i hans bröst, men var allt för rädd av att tankarna skulle bli sanna för att fundera på. Hon ville stöta undan dem då hon i alla fall försökt få bort den pojke som envist sig att komma tillbaka och hoppades helt enkelt på att det fel som fanns i henne inom en snar framtid skulle förändras och förstöras.

Jamie tog några lätta steg ut genom den stora glasporten då hennes mobil plötsligt började pipa. Mörka glasögon prydde hennes nu chockade ögon och gjorde allt i sin makt för att skydda henne från de strålkastare som riktas mot hennes nu uppsatta position. Pressen var alltid ute efter den nya flickan som sades vara Harry Styles flickvän och var inte rädda att tränga sig på hennes privatliv för att fånga en bild på henne då hon gett sig ut på egen hand.

Med en suck lämnade Jamie de negativa tankarna om fotografer bakom sig när hon lätt drog upp mobilen ur handväskan och vandrade sin väg genom blixtarna. Ljus från både höger och vänster lyste upp hennes kropp och skrikande frågor om hennes relation med den rika mannen kördes upp i hennes öron. Blixtarna från alla de olika kamerorna fick ljuset på iPhonens mörka skärm att skumt belastas och reflektioner gjorde det omöjligt för Jamie att se.

Desperat av egentid pressade hon sig förbi den stora folkmassan och ropade till sig en taxi som tvärt stannade framför henne. Snabbt tog hon sig in i den, nöjd över att hon lyckats finna en så fort, och försökte få upp det meddelande som innan ramlat in i hennes inkorg.

“Hollywood Boulevard, please”, bad Jamie chauffören då hon drog av sig de mörkbelagda solglasögonen.

Det ljus som ersatte hennes ögon fick chocken att inta henne tillsammans med den tystnad som nu befann sig i bilen. Jamie pustade lätt ut då hon undankommit ännu en flock med fotografer och lugnet fyllt hennes huvud; fått henne att stå ut med ännu en attack.

From: Baby - 17:12

Message: Meet me on South Figueroa Street asap. I miss you, sweetcheeks. Can’t wait to see you. X

 

Lätt förvirrad över pojkens plötsliga byte på mötesplats rynkade Jamie sina ögonbryn och blickade upp från den starkt lysande skärmen.

“Changed plans”, konstaterade Jamie när hon sekunden senare mötte den äldre chaufförens blick i backspegeln. Hans ögon var fyllda med omsorg och vänlighet, något som fick Jamie att lätt le då han försiktigt log mot henne. “Can you please drive me to South Figueroa Street?”

En nickning avfyrades tillsammans med ett leende från mannen innan han lätt bröt deras ögonkontakt och föll tillbaka i fokus på vägen.

“As you wish, Miss”

Jag klev ur den gulfärgade taxin då mannen berättat om vår ankomst. Tacksamt hade jag gett honom de dollar som krävdes tillsammans med ett leende innan jag återigen klätt på mig de svarta solglasögonen och klivit ut i folkmassan. Människor vandrade överallt på gatan, klädda i färgglada tröjor och med skrik ramlandes ur deras munnar.

Förvirrat kunde jag känna hur en rynka uppstod och irriterade mitt huvud med värk då jag granskade folket framför mig, men bestämde mig för att inte lägga ner allt för många tankar om det och istället försöka hitta Harry. Lätt höjde jag min blick och vandrade några steg framåt; sökte efter en pojke som förmodligen skulle vara klädd på ett annat sätt än den stora flocken.

Jag försökte söka efter den långa gestalten då män pressade sig förbi och försökte nå ingången längre fram på gatan. Mina ögon skuggade lätt den syn som befann sig framför mig och funderade tveksamt över den stora arenan jag befann mig framför. Jag undrade vad Harry hade tänkt sig när han bad mig att möta upp honom där, men hann inte tänka mycket mer innan en enkelt knackning uppstod på min axel.

Fundersamt vände jag mig om och bemöttes i en mjuk omfamning, något jag inte klarat av att hantera och reda upp av den plötsliga kontakten. Hans välkända doft steg till mitt ansikte och fick mig att stänga ögonen för att njuta av den underbara doft och hans närhet. Jag drog mig sedan försiktigt bort mot honom, men stannade någon centimeter ifrån så att hans panna kunde snudda emot min.

Ett leende var placerat på hans läppar då han tittade in i mina ögon med den mossgröna, fantastiska blicken. Hans glädje smittade av sig på mig och fick mig att generat fnittra till då han lutade sig in mot mig och drog in mig i en romantisk kyss. Roat kysste jag honom tillbaka och lät mig själv uppslukas av hans otroliga kärlek och underbara kyss innan han drog sig bort från mig och istället snappade åt sig min hand.

“Hello beautiful”, hälsade han då hans fingrar flätades samman med mina. “Are you ready to go inside?”

Smått förvirrad av hans anvisningar och påstående blickade jag upp på honom, något som verkade ses ytterst hysteriskt då han ruskade sitt huvud och skrattade åt mitt ansiktsuttryck.

“I don’t really understand”, sa jag som om jag inte hört hans roade skratt. “What are we going to do?”

En omtänksam kyss placerades på min hjässa i samband med hans ruskande huvud. Vi började gå i takt med den stora folkmassan och följde de människor som hänvisade oss längre in i arenan.

“Babe, this is a stadium”, informerade Harry och sneglade ned på mig.

“No shit”, mumlade jag och himlade mina ögon.

Ett flin uppstod på Harrys läppar då jag yttrat mina ord, men försvann smått ur min syn då han vände bort huvudet för att granska alla ingångar som det fanns tillgång till.

“And we are, even though I know that you’re not really into sport, here to watch a basketball match”, fortsatte han.

Jag tittade upp på honom, men kunde inte hindra mig själv från att le då de vackra tänderna visades i hans ärliga smil. Jag nickade sedan mitt huvud och klämde ihop mina läppar då jag såg på hans fantastiska ansikte i profil.

“Sounds like fun”, konstaterade jag, något som fick Harrys ansikte att hastigt vändas mot min av ren reaktionsförmåga.

Jag skrattade åt honom och ruskade lätt mitt huvud innan jag tog ett stadigare grepp om hans stora hand och drog oss närmare ingången.

“Don’t look so suprised, you dork! I can like sports as much as you can”

Ett par ögonbryn lyftes då han hört mina ord, men lyckades inte få bort det redan placerade leendet på hans läppar.

“I doubt that”, hetsade han med ett flin och blinkade ner mot mig.

Tävlingslystert tittade jag upp på honom med ett leende och mötte de gröna ögonen som strålade av ro och lycka. Glimtar av lekfullhet tändes i hans ögonglober och fick mig att hastigt ställa mig på tå för att kyssa hans förvånade läppar, men sedan trycka mig bort från honom. Min blick lämnade aldrig hans, samma sak med våra sammankopplade händer, även om jag gick någon ynka meter framför honom och flinade åt vår konversation.

“Oh yeah? Watch me”


 

0

2014-04-24 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 63. Boy and girlfriend


“And what now?”

Harrys raspiga röst flög igenom mitt huvud då han ställde den förvirrade frågan. En suck rymde från min osäkra mun då jag lyfte mitt huvud för att blicka över mot honom. Jag ryckte lätt på mina axlar.

“What do you mean?”

Jag granskade hans ansikte där han satt framför mig. Hans ben var halvt uppdragna mot bröstet och han höll stadigt sina armar länkade runt dem för att inte släppa taget. Jag var placerad likadant fast mot väggen mitt emot honom, men satt ändå så nära att våra fötter stötte ihop med varandra med tårna. Likadant som mina innan gjort ryckte han på sina axlar när jag om formulerade hans fråga.

Ett lätt leende var placerat på hans läppar då han tittade in i mina ögon, men osäkerheten som fanns i hans egna fick mig att tvivla på vad det var han skulle fråga om.

“About this” Han gestikulerade med huvudet och gjorde rörelser runt om i rummet medan han höll fast blicken i min - vägrade att släppa taget. “Us”

Jag suckade lätt och släppte löst mina spända och utmattade armar, något som fick dem att trött falla till mina sidor och ge mina ben chansen att sträcka på sig. Stelt drog jag ut benen så att de lätt omringade Harry på båda sidorna av hans kropp.

“I don’t know how to answer that question since I don’t even know what we are”

“Well”

Harry suckade medan orden seglade iväg från hans läppar och han för en kort sekund lämnade mina ögon. Hans starka armar hjälpte honom att lyfta honom närmare mig för att sedan sätta sig på sin rätta position återigen.

“I don’t know about you, but I really want to make this work. I’ve said it once and I’m going to say it again, I won’t give up on you”

“I know that you won’t”, mumlade jag tyst, inte säker på vad det var jag ville skulle hända. Jag suckade sedan återigen och försökte mig på att leende mot honom medan jag ryckte mina osäkra axlar. “I guess that we... are together? Like, boy and girlfriend?”

Ett leende utökades på Harrys läppar då han nickade sitt huvud och förföriskt lutade sig fram mot mina läppar.

“Deal”

 

Hans mjuka fingrar gjorde sin väg genom mitt hår medan hans stängda ögon accepterade den sömn som började inta honom. Osäker på om jag skulle yttra de ord som gnagt inuti mig de senaste timmarna öppnade jag min mun, men stängde den stumt igen då jag inte såg någon anledning till det. Hans djupa andetag började inta mina öron och rörelserna från hans lyftande bröst trycktes mot min kropp.

Den muskelösa, men ändå så fridfulla, kroppen låg bredvid mig i den stora hotellrumssängen med hans händer löpande längs mitt långa hår och fästa vid min sida; hindrade mig från att röra mig allt för mycket. Tankar cirkulerade inom mig då jag djupt pustade, försökte inse vad som vad bäst att säga.

Tillslut öppnade jag återigen min mun, denna gången beslutsam med att yttra det jag så länge tänkt på.

“Are they terrifying?”, frågade jag plötsligt, men min röst hade inte lyckats behålla den styrka jag hoppats att den skulle.

Meningen bröt halvt på mitten och den stora nervositeten som fanns inom mig avslöjades genom mina hackiga ord. Jag kunde lätt höra hur Harrys djupa andetag avtog och hur han tog en stor inandning då han försökte väcka sig själv tillräckligt mycket för att kunna konversera med mig.

“Who?”

Hans nyvakna, raspiga röst fyllde mitt huvud och fick gåshud att uppstå på min hud. Hårstråna reste sig lätt då ljudet av honom fanns i rummet och mitt hjärta började slå fortare då hans närhet fick mig i obalans.

“The fans”, viskade jag tyst. “Are they... mean?” 

Jag kunde känna hur Harry försiktigt närmade sig min kropp när jag gett ifrån mig orden, som om att han ville skydda mig från de tankar jag tänkte. Hans kropp tog plötsligt kontakt med min och fick värme att hett transporteras mellan oss båda. Mjuka läppar träffade mina medan ett par ljusa ögon sökte sig in i mig, sekunden senare log han och lade sig ner bredvid mig, fortfarande noggrann med att ha mig tillräckligt nära.

“What's got into your head now?”, suckade han lätt då han blickade över mot mig.

Frustrerat rynkade jag mina ögonbryn, undrade varför han konstaterade något sådant.

“What? I’m just me”

“No, you’re not just you”, konstaterade Harry och skakade sitt huvud. “You always have a reason to do or say things. If someone wouldn’t have said something to you, you wouldn’t have thought about it”

Likadant som från Harrys lämnade mina läppar ifrån sig en suck då jag slöt mina ögon och försökte hämta styrka.

“It’s just all the looks they gave me, both when we were at Disneyland and on our way home. They were so... so”

“Harsh?”, föreslog Harry. Jag nickade.

“I don’t want people to hate me just because I know someone they wish they did. I can’t help that you have teenage fans”

Harry nickande instämande åt mina ord och drog sig återigen närmare mig. Hans händer placerades runt min kropp medan hans huvud lätt vilade mot mitt bröst.

“Did they say anything to you, is that the reason for you to suddenly think about it?”

“No”, suckade jag och skakade diskret på mitt huvud. “But the looks they gave me were so judging, even if they’re just fans. They don’t have the right to do that, Harry. They don’t know me, they don’t know you, they don’t know anything”

Harry ruskade lätt sitt huvud mot mitt bröst innan han lät kyssar täcka upp min hud. Blöta avtryck samlades längs min kropp medan Harry arbetade sin väg uppåt med de fylliga läpparna. Plötsligt stannade han sina raska rörelser och tittade upp på mig, nu med allvar fyllda i hans emerald gröna ögon.

“They’re just worried about me. They don’t want anyone to get together with me just because of the fame and they don’t want my heart to get broken”, förklarade han lugnt när hans ögon spänt sig i mina i en djup ögonkontakt.

En plötslig klump uppstod i min mage då han sagt orden och skuldkänslor började genast fylla mitt bröst. Inte längre sugen på att diskutera kring ämnet vände jag mig bort från honom och lade mig på sidan, något som fick Harry att okontrollerbart tappa balansen när min kropp plötsligt flyttats. Han föll rakt ner i madrassen och blickade förvånat över på mig, men gled sedan in i min famn igen och kramade mig bakifrån. Hans läppar gav ifrån kyssar vid min nacke då jag strängt försökte pressa bort den smärta som uppstod inom mig.

“Don’t you worry, baby. They’ll like you”, viskade han uppmuntrande mellan de kyssar som placerades ut över min kropp.

Men de ord som han sagt lyckades ändå inte lyfta upp mitt humör och få mig att hoppas. De tjejer som gett mig de dömande blickarna med de ord jag egentligen inte ville höra ville alltså bara Harrys bästa trots allt. Och det var inte det att de fanns där för honom som fick skulden att inta mitt bröst, utan det var den punkten där det skulle bli jag som krossade hans hjärta som skavde inom mig.

Han visste inte om det, det gjorde ingen, men jag kände det på mig djupt inom mig och det var en känsla någon aldrig skulle kunna ta ifrån mig.


 

0

2014-04-21 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 62. To the moon and back


 
Det tunna materialet i dörren vibrerade lågt till då de kraftiga nävarna träffade deras yta. Lågt snyftade jag till och försökte gömma alla de spår av tårar som lämnat mig under nattens gång medan ljudet av Harrys frustrerande bankande fyllde mitt huvud med oro. Osäkert bet jag mig själv i underläppen och lät frågorna föras genom mitt sinne när jag tänkte på vilket alternativ som var bäst att göra. Jag visste att han skulle banka tills jag öppnade, men jag hade ingen som helst lust att glida in i hans närvaro och funderade därför på att strunta i det.
“Open the door, Jamie”, hörde jag Harrys djupa röst varna genom den lilla summan trä som höll oss ifrån varandra.
När mina läppar blev förseglade och oron steg inom mig slog han återigen på väggen, nu ännu mer oroad över att jag inte besvarade hans ropande.
“Jamie, please!”
Tankar vandrade igenom min kropp då jag tog små, långsamma steg framåt mot dörren. Atmosfären som vilade i luften var spänd och avslöjade alla tecken på osäkerhet, men min kropp orkade inte lägga ner allt för mycket energi på hans beordring och låste därför upp den säkrade dörren utan några fler klagomål. Jag mötte en djupt frustrerade pojke framför mig vars mossgröna ögon skrek av utmattning och hans lockar låg huller om buller över hela hans huvud. Misstänksamt lade jag mitt huvud på sned och granskade honom, det verkade inte som att han fått så mycket sömn.
Efter att han i någon kort sekund fångat min ögonkontakt tryckte han sig förbi mig och in i rummet. Förvirrat gick han mot dess ände vid balkongen innan han smått irriterat vände sig om med en skarp rynka i pannan.
“Why haven’t you been returning my calls?”
Osäkert rymde jag iväg med blicken och höll den i backen då jag tryckte igen dörren och tog några steg längre in i rummet. Jag ryckte sedan på mina axlar samtidigt som jag försiktigt sneglade upp på honom.
“I was... busy”
“Busy?”, upprepade han otrovärdigt och höjde sina ögonbryn i samband med att jag skapade en diskret nickning. “Busy? That was the most stupid lie I’ve ever heard. I can see it in your eyes, Jamie. I can see that you’re lying so don’t you even try to lie right up in my face” 
En frustrerad suck lämnade mina läppar då jag orklöst ryckte mina axlar och lät mina ögon träffa hans.
“What do you want me to say, then?”, frågade jag slutkört, trött efter alla de tårar som runnit ur mina sorgsna ögon.
“What about the truth?”
Långsamt skakade jag mitt huvud och pressade samman mina osäkra läppar. Jag visste att han skulle försöka pressa det ur mig tills jag erkände, men jag hade ingen som helst lust för utpressning eller tjafs. Allt jag ville var att lägga mig i sängen och glömma gårdagen, alltifrån de känslor jag upplevt till de rörelser Harry gjorde.
“I...”, återigen suckade jag då jag kom på mig själv med att stå tom i mun. Jag visste inte vad jag skulle säga och de ord som innan funnits inom mig var nu som bortblåsta och stulna. “I can’t do this”
Frustrationen försvann från Harrys ansikte då de svaga viskningarna lämnat mina läppar. Hans ögon ersattes med oro och spänningen i hans panna försvann lika snabbt som den uppstått. Då jag såg den klara förvirringen inom honom försökte jag mig på ett skratt, men som lät falskt på lång väg och som aldrig skulle kunna anses som äkta.
Harry var på väg att öppna sina hjärtformade läppar och fråga, men jag avbröt honom med mina svaga ord som löpte genom strupen.
“I can’t do this, Harry” 
Fortfarande lika förvirrad suckade jag åt honom och slöt mina ögon, försökte hålla inne den smärta som uppstod inuti mitt bröst.
“What do you mean with this?”
Hans iskalla röst for igenom min kropp och orsakade ilningar längs min ryggrad. Ledsen över hur det skulle sluta öppnade jag mina ögon och försökte titta på honom, men möttes av sorgsna ögon som fick mig att blicka bort.
“I mean this! This freaking shit we’re dealing with!”, utbrast jag, plötsligt frustrerad. “We can’t go and do these things, we just can’t. I can’t” 
Tystnaden föll över oss då jag släppt lös sorgen och ilskan inom mig. Orden hade lagt sig som ett täcke ovanför våra huvuden och gjort den pinsamma stämningen ännu värre. Harrys huvud lyftes plötsligt då han såg in i mina ögon, gav mig en glimt av den sorg som gömde sig inom honom.
“You mean the kiss, don’t you?”, mumlade han tyst och fick mig att stumt öppna munnen, något som han sekunden senare skakade bort genom att ruska sitt huvud åt mina ord. “Jamie I’m sure that we can do this without leaving each other. We-”
“-But don’t you see?!”, avbröt jag och skakade mitt huvud på samma sätt som han innan gjort. “I can’t let you into my life again, Harry! It’s only causing me even more pain and...”
“No!”, fräste Harry surt ur sig åt mina ord, och bara sådär så försvann hans sorg.
Frustrationen befann sig återigen över hans ansikte då han i ett försök att få situationen att klarna började vandra runt i cirklar i rummet med händerna skyddande över hans sorgsna ansikte.
“You can’t tell me to leave you, Jamie! You can’t tell me this now”
“But Harry if you just let me explai-”
“You liked it, I saw it!”, avbröt han uppjagat och upphörde sina steg för att aggressivt titta på mig, inte acceptera mitt svar. Hans röst bröts på mitten av frustration och sorgen stod som skrivet över hans ansikte. “You-You responded it, you kissed me back! You fucking kissed me back, Jamie! You can’t just tell me to back off now when I’ve finally found you”
Hans ilskna ord cirkulerade runt inom mig då jag slöt mina ögon och försökte hämta den styrka som behövdes för att stöta honom så långt bort från mig som möjligt. Jag ville inte förlora honom, men ville inte heller vara anledningen till att han faller in i smärtor när jag en dag förlorar min kamp. Jag stötte hellre bort honom nu innan allt blev för komplicerat, för hans skull. 
“You don’t want this, Harry”, konstaterade jag och blickade ner i marken.
“I do, Jamie! I want it so bad, I want you” 
Hans plötsliga och hastiga rörelser över det hårda golvet gav mig inte tid att reagera. De muskelösa benen till hans kropp hade ljudlöst smygt fram mot min ostadiga kropp och låtit händerna falla in i sin vanliga position vid mina käklinjer. Tummarna smekte försiktigt min hud då hans ögon motvilliga över situationen letade sig in i mina och sökte efter svar.
“Don’t you see?”, viskade han tyst och skakade sitt huvud.
Jag blev låst i hans ögon och hans ord fängslade mig då hans varma andedräkt slog mot mitt ansikte.
“You’re the only one I want, the only one I need. Nothing else matters”
Ord låga som viskningar lämnade hans läppar innan han sekunden senare böjde sig in mot mig. Hans mjuka läppar träffade mina och anslöt mig i en djup kyss där han med varje känsla i sin kropp försökte förklara för mig vad han ville.
Njutningsfullt slöt jag mina ögon då vi återfann vår kontakt och hans läppar skönt masserade mina. Sekunden senare kom jag på mig själv med mina handlingar och slet mig ifrån hans grepp. Mina plötsliga rörelser fick honom att reagera och hans händer att falla när han förvånat tittade på mig.
“Why do you always have to do it harder than it already is?!”, skrek jag, plötsligt fylld på styrka hans kraftfulla kyss get mig.
Den klump som invaderat min redan så skadade hals växte krampaktigt större och fick tårar att bildas i mina ögon.
“Why couldn’t you just let me do this and not fucking kiss me? You knew that It’d give me hesitations!”
Tårar började plötsligt falla ur mina ögon då orden lämnat mig och benen börjat skaka. Hela min kropp hade deltagit i mina bens rörelser och osäkerheten i min kropp visades då de darrande kroppsdelarna gjorde det svårt för mig själv att kontrolleras.
“Why did you have to do that?”, snyftade jag viskande samtidigt som jag bestämt gömde mitt ansikte i mina darrande händer i ett hopp om skydd och säkerhet.
“I couldn't just stand and watch when I knew that you were about to leave me. I couldn’ let the girl who lights up my world slip out of my hand”
“When are you going to realise that this isn’t just about you?!”, utbrast jag plötsligt och ignorerade de ord han just yttrat.
Tårar föll våldsamt ner längs mina kinder och orsakade kyla på min hud, men jag kunde inte bry mig mindre.
“I can’t love you and I can definitely not be with you. When are you going to understand?” 

Plötsligt kunde jag känna hur mina ben gav vika och hur muren inom mig rasade. Varje ben i min kropp kollapsade och klarade inte av att bära upp den tyngd mina fötter utsattes för. Jag föll till marken och landade hårt mot det kyliga golvet medan min rygg tog stryk mot väggen. Utmattat lutade jag bak mitt huvud och försökte samla kraft, men jag visste att jag var allt för svag för att kunna resa mig upp igen.

Kalla tårar föll fortfarande ur mina ögonglober och smärta blandades fortfarande i mitt bröst när jag i ögonvrån granskade Harrys chockade min och rörelser. Hans fötter tog sig långsamt över marken, som om att han var rädd för att skada mig. I hopp om att smärtan skulle försvinna slöt jag mina ögon och försökte svälja bort den klump som skavde i min hals.

“The worst part is that I can’t stop loving you, no matter how hard I try. And I can promise you that I’ve tried, I’ve tried so hard”

En mjuk, kraftig tumme ströks plötsligt över min kind och försökte sopa bort de droppar som rann längs mitt ansikte. Hans smekningar berörde mig medan han tog bort de spår av sorg som gömt sig inom mig. Motvilligt öppnade jag mina trötta ögon, men chockades direkt av det starka solljus som lyste in från den varma verandan några meter ifrån mig.

När jag sedan vant mig vid det svidande ljuset kunde jag äntligen se rakt på den oroliga pojken framför mig. Hans fötter bar upp honom när han lugnt satt med böjda ben och lutade sig fram mot mig. Hans vackra, gröna ögon utstrålade oro när han intensivt tittade in i mina, försökte finna det fel som mitt hjärta bar på.

“No matter what happens or whatever you’re talking about, I’ll be here. I won’t let you go through it alone”

“I’ll break your heart”, påstod jag viskande.

Jag vågade inte höja rösten då jag var rädd att den skulle spricka ännu mer än vad den redan gjort. Harry log lätt mot mig och skakade sitt huvud, men lämnade aldrig mig med blicken.

“I won’t let you”, sa han med ett uppmuntrande leende. “But I can promise you to love you as much as I do now, forever and always”

“And how much is that?”, frågade jag tyst, desperat efter den kärlek jag egentligen försökte trycka ifrån mig.

Harrys leende växte större då han försiktigt ändrade position med att luta sig fram så att hans knän tog emot all vikt. Han vandrade sedan en bit framåt när han höll stöd från de muskelösa händerna som höll honom uppe från marken.

Hans panna lutades försiktigt mot min då hans leende och ord var det enda som höll oss borta från att göra något jag visste att jag skulle ångra. De fylliga läpparna var precis på väg att träffa mina när han yttrade ett par ord som fick mitt hjärta att slå dubbla slag och min kärlek till pojken att växa sig dubbelt.

“To the moon and back”


 

1

2014-04-18 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 61. Down from heaven


Hastigt kunde jag känna min kropp falla till marken efter att jag på något sätt lyckats ta mig in i hotellrummet utan att kollapsa. Dörren hade lätt stängts bakom mig innan mina redan så darriga ben gav vika och orsakade obalans inom mig. Mina knän träffade svidande det hårda trägolvet som landning och fick smärta att spridas runt om i mitt redan så skadade blod.
Okontrollerbara kroppsdelar började våldsamt skaka av chock och oro då tankar cirkulerade runt inom mig och gjorde det omöjligt för min hjärna att försöka få situationen att klarna. I ett försök att lugna ner min utsatta kropp lutade jag mig desperat mot den tunna dörren som skiljde mitt hotellrum och korridoren åt och lät den kalla luften rinna genom min strupe. Hackiga andetag lämnade spår från min kropp då mina lungor inte klarade av den hantering som egentligen skulle behövas när paniken intog mig.
En ensam, chockad tår föll plötsligt ur mitt öga och krashade mot mitt ena lår; blötte ner och markerade spår i mina svarta jeans. Jag visste inte varför jag grät, inte heller varför min reaktion på Harrys rörelser var så starkDet enda jag visste var att min kropp inte klarade av all de nya händelserna som uppstod runt om mig, särskilt inte när den inte var helt fungerande.
Då toppen av mitt huvud fortfarande hanterade situationen som en stor, tjock dimma kunde jag inte heller tänka klart. Det enda jag kunde tänka på var att jag var tvungen att prata med någon som jag visste skulle förstå, någon som hade varit med om mina panikanfall förut och visste hur man skulle lugna ner mig.
Mina andetag återfann sin obalans då mina darrande händer sökte sig ner mot min djupa jeansficka för att finna min iPhone. Jag lät fingrarna gräva i det tunna utrymmet och var tvungen att försiktigt flytta mina höfter och andra delar av min kropp för att finna dess tillgång. Hjärtat i mitt bröst pumpade hårt i takt till de snabba och ojämna andetagen när jag fick igång den lysande skärmen och knappade in det första tänkbara numret i mitt huvud.
Paniken började långsamt krypa fram och växa sin väg större då jag desperat väntade på att en röst skulle avbryta den eviga tonen som hördes genom luren.
Hello?
Ljudet av hennes trötta, raspiga röst fick mitt försök till en uppbyggd mur att rasa och känslorna att sköljas över hela min kropp. Jag hade inte ens insett att det var henne jag ringde, inte heller att månen stod högt på himlen under de sovande kropparna i mitt hemland.
“Caitlin I’m so sorry”, viskade jag skamset ur mig då jag visste att jag väckt henne, men det fick inte de nu samlade tårarna att sluta rinna och skapa kyla runt min hud. “I just... I just have to talk to someone who understands me, someone who could understand this situation” 
Jamie, what are you talking about?”, frågade Caitlin förvirrat innan man sekunden senare kunde höra henne röra sig i sängen och tända den enkla lampan ovanför hennes säng. Man kunde på långa vägar höra att hon var nyvaken och att alla tankar inte gick rätt till i hennes huvud. “Did something happen? Did that happen?!
Frustrerat skakade jag mitt huvud, inte medveten om att hon inte kunde se det. En suck ramlade ur mig då jag slöt mina ögon i hopp om styrka. “No, I’m fine when it comes to that”
Then what? What made you feel this way? I haven’t heard you like that since... him
Fler tårar rymde ur min lilla, nu rivna, barriär och strömmade ner längs mina frusna kinder, orsakade obehag och ilningar längs min ryggrad.
“He kissed me”, viskade jag förtvivlat med min spruckna röst.
Jag var rädd att orden inte skulle komma ur eller att jag skulle kollapsa ifall jag gjorde ett försök att höja den.
Who kissed you?”, frågade Caitlin återigen medan raffsande bland kuddar och lakan hördes i min bakgrund.
He kissed me”, upprepade jag.
En tystnad föll över den förvirrade luren efter att jag yttrat orden, något som fick mig att börja undra ifall hon förstod vad jag menade eller behövde tid för att låta orden smälta in. Då hennes reaktion blev allt för svår för mig slickade jag mig desperat om läpparna och lät ett patetiskt skratt lämna min strupe; försöka bevisa att allt var okej.
“We actually had a great time and I didn’t even think about what he had done to me or who he was, then he just did it. He just took my head betweens his palms and reached for my lips like he didn’t even think of my reaction or thoughts of it all”
Jag skakade besviket mitt huvud då den stora klumpen av oro och sorg återfann sin plats i min hals och fick tårarna i mina ögonen att bli fler.
“I actually thought that I could bring him back to my life, but I guess I can’t”
Tystnaden föll över oss återigen då jag yttrat mina sista ord och stängt min mun, hoppades på att hon skulle svara på mina meningar med något som kunde muntra upp mig.
How did it feel?”, frågade hon istället, något som fick mig att sucka och stirra ner bland mina darrande ben.
“It felt amazing”, erkände jag tyst och lyfte min nu kontrollerbara hand. Irriterat drog jag min handrygg mot mina ögon och gnuggade bort de stora spåren av tårar. Jag ville inte vara svag.
“It felt like I never left, as if those lips were pressed against mine everday, like he was still mine. There were sparcels and firework, even though I were too shocked to respond in the beginning”
So you kissed him back?
Jag nickade med en fnysning åt mitt beteende.
“Pathetic, eh? But I just can’t stop think about it, I can’t stop think about him. I had actually forgot about him and how it felt to be loved by him, then he came again and ruined everything”
He didn’t ruin it if you liked it, you know. Maybe you should give him a chance...
“No!”, röt jag frustrerat.
Min plötsligt höjda ton fick mig själv att chockas och stumt luta mig bakåt mot den mörka dörren, sedan suckade jag lätt och försökte finna en balans i min röst som gjorde det möjligt för mig att tala.
“I can’t love him, Caitlin. I... I just can’t” 
I know that he hurt you, Jamie. I know how you turned out to be when he broke your heart, but what if he makes you happy? What if you actually can love him again, then what’s stopping you from taking the chance to feel it?
Jag ruskade mitt huvud då tårar återigen börjat strömma ner från mitt ansikte. Tankar om hans kärlek och hur mitt svar skulle bli fick mig att må illa. Vi hade ingen framtid tillsammans, så enkelt var det.
“I can’t give him what he needs, Caitlin. I can’t give him hope about a relationship when I know that I one day will leave him” 
Don’t say that...”, protesterade Caitlin förtvivlat då orden nått hennes huvud.
Jag kunde höra hur hennes röst likt min började bryta och tappa sin styrka när vi kom in på samtalsämnet.
“But I will!”, snyftade jag sorgset då tankarna tog över mitt huvud och fick mig att invaderas med min förmodligen dåliga framtid. “I will leave him here with a broken heart without being able to fix it. It’s not like I can fly down from heaven and tell him that everything is going to be okay, because when you’re dead, you’re dead!”
You won’t die”, intalade Caitlin sig själv då tårarna strömmade ner längs mina kinder.
“I will, Caitlin. Both you and I know it. I’m not afraid of death, I’m afraid of how my death will affect the people that I love. I'll not just sit here and make him love me when I’m clearly too ill to be able to love him back. I’ll put him in tears if I one day just leave him and I... I can’t do that. I can’t break his heart like he once broke mine” 

Diskret kunde jag höra lätt snyftande över den långa distansen mellan oss, något som bara fick tårarna inom mig att rinna ännu mer. Jag ville inte prata om min framtid, men om det var det enda som kunde få hennes förstå att jag inte kunde göra så mot honom, så var det den risken jag var villig att ta.

You already know what I think about this”, utbrast plötsligt Caitlin.

Jag var inte beredd på hennes ord då jag trött stängt mina ögon och varit på gränsen till att falla in i en djup sömn, men hennes ord fick mig att vakna till liv och mina öron att spetsas.

“If you have the chance to be happy; take it. You can’t sit and think about that you’ll leave him and mess up your chances when you’ll stay exactly where you are. I can’t tell you what to do because, honey, it’s your life. But please sleep on it. For me. I know that you’ve been through some rough times, but I’ll always be here. No matter what. I love you, Jamie, whatever your choice is

“Goodnight, Caitlin”, sa jag som om hennes ord aldrig åkt sin färd in i mina tankar. “I love you too”


Min kropp ryckte till då solstrålar letade sig genom de tunna glaset på fönstret cirka tio meter framför mig. Mina ögon fick svårt att hantera dess värme och kraft då jag nyvaket öppnade ögonen, något som slutade med att jag kisande fick öppna upp min nu släckta mobil. Efter samtalet med Caitlin hade jag utmattat fallit in i en sömn mitt på golvet, precis där jag landat när paniken intog min kropp.

Det våldsamma vibrerandet i min hand var de rörelser som fick mig att vakna till liv och väckas upp från mina drömmar; det stället där jag aldrig blev skadad. Där kunde jag drömma och oavsett vad, stanna kvar. Där behövde jag inte vara rädd för att lämna folket jag älskade för jag visste att jag en dag skulle återvända. Besvärat sneglade jag ned på den starkt upplysta skärmen, men stönade då det välbekanta namnet lästes av mina ögon. Fast besluten av att låsa min mun och inte prata med honom väntade jag till att vibrationen avdunstat innan jag faktiskt vågade låta mina ögon söka igenom den misstänksamma mobilen.

En lång lista med missade samtal från en och samma pojke fyllde min skärm och fick mig att återigen stöna. Han gjorde det inte lätt för mig att lämna honom. Då min hand återigen fick kontakt med en vibration ruskade jag frustrerat mitt huvud, men tittade nyfiket ner mot den plötsligt tysta och stilla apparaten.

Jag chockades av texten som fanns framför mig och kunde, hur mycket jag än kämpade, inte motstå de starka tårar som pressades fram genom mina ögon när orden granskades av min syn.


From: Harry Styles - 11:08

Message: That’s it. I’m not going to sit here and worry about you when I know exatly where you are. I’m coming to see you, whether you like it or not.

 
1

2014-04-15 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 60. Pretty amazing


Jag tillät mig själv att trycka min hand närmare hennes; minska utrymmet mellan våra djupt insatta händer. Lugnet sköljde över mig i samma sekund som hennes hud vidrörde min och jag kunde känna hur känslor av hopp började inta mig då vi vandrade vår väg bort mot vår sista karuselltur. Jag visste att omfamningen bara var en vänlig gest av henne, att hon trodde att det var något som vänner helt enkelt kunde göra, men om flickan tagit en titt inuti mitt huvud hade hon förstått varför mitt behov av hennes närhet stärktes.

Diskret ruskade jag mitt huvud då tankarna intog mig och fick besvikelse att fylla mitt bröst. Hon skulle aldrig förstå.

När vi tagit våra sista steg in och genom den stora skylten vars detaljer avslöjade attraktionen, styrde jag lätt min och hennes kropp mot hörnet där kön började. Genast började folks huvud att vändas mot min riktning då jag så lite som satt min fot på det gråa cementgolvet medan luriga och fixerade leenden klädde deras läppar.

Hastigt tvingade jag min hand att släppa taget om Jamies då de desperata blickarna brände ner på våra sammanlänkade kroppsdelar och utstrålade avsky. Rädsla av hon någon gång skulle komma till skada började inta mitt huvud, något jag fick kämpa med att pressa bort då jag lutade mig mot det hårda metallstängslet som skiljde köarna åt.

Mitt ansikte riktades mot Jamie och hennes ögon då jag granskade henne med ett litet leende placerat på mina läppar. I ögonvrån kunde jag se hur tonårsflickor senare börjat närma sig oss med ögon stora som jordklot. Tveksamt pressade jag in min blick i Jamies, som att jag frågade om tillstånd. Då Jamie verkade förstå precis vad jag menade slöt hon lugnt sina förståeliga ögon medan hennes huvud gav ifrån sig en enkel nickning tillsammans med det likadana leendet som klädde henne.

Sekunden senare lämnade en omärkbar suck mina läppar då jag lyfte mitt huvud och sträckte på kroppen samtidigt som mitt huvud vändes åt olika riktningar.

“Don’t be scared, girls. I do not bite”, skämtade jag retligt då mina ögon flyttade runt från varje flickas skärrade ögon.

Små, nervösa läten av fnitter fyllde mitt sinne då orden lämnat min mun, något som fick mig själv att skratta och ruska mitt huvud.

“So, who’s first?”

Skriken började lätt fylla mina öron samtidigt som flickor lätt började tränga sig fram för att få en syn på mitt ansikte. Oskyldigt tvingade jag ur ett skratt ur min strupe och tog emot den första pennan för att signera en flickas arm. Jag älskade mina fans, det var inte det, det var bara att Jamies närhet gjorde mig osäker bland dem. Jag ville utstråla självsäkerhet och visa min otroliga kärlek till alla som stödde mig, men hon fick mig ibland att undra ifall jag gjorde rätt eller ej.

Snabbt flyttade jag mig vidare då nästa flicka klickat av ett foto på oss båda och sneglade upp på Jamie. Leendet som klädde hennes läppar var riktat rakt mot mig och glittret som befann sig i hennes ögon utstrålade ärlighet. Jag besvarade hastigt hennes leende innan jag lyssnade på frågan en av de alla fansen frågade mig. Raskt nickade jag mitt huvud och placerade en lätt kyss på hennes vänstra kind, men brast genast ut i skratt då flämtande hördes från alla de andra flickorna.

Signerandet pågick i ytterligare tio minuter innan jag ursäktade mig från flickorna och gick fram mot Jamie. Lätt gav jag henne ett leende, sedan placerade jag min hand på hennes rygg och ledde henne fram genom den nu tomma kön. Tystnaden fyllde vår atmosfär när vi vandrade vår väg fram till den stora vagnen som skulle ta oss ut på ett kort äventyr.

Små ljud av viskande från de chockade flickorna bakom oss fanns dock kvar i min hörsel och fick mig att smått tjuvkika i hopp om att få höra något mer om deras skvaller.

“That was pretty amazing what you did”, utbrast plötsligt Jamie då vi ställde oss vid nästa galler som hindrade oss från att falla rakt ner mot startbanan.

Förvånat rynkade jag mina ögonbryn och tittade upp på henne med en rak, tillformad mun.

“Which part of what?”

Diskret blickade Jamie ner på de beiga skor som klädde hennes fötter. Vagabond stod inristat i deras sida medan avbildningen av ett par sneakers avslöjade formen i deras försök. Försiktigt lyfte Jamie sedan sin blick och sneglade över på mig med en axelryckning.

“You made them happy, even though you didn’t have to. You offered yourself and were bascially the reason for them to smile. No one asked you to do it, but you did it anyway. That’s what I call a good idol”

Jag härmade Jamies rörelser då jag ryckte på mina axlar och slängde in ett enkelt leende.

“Some one has to, right?”

Jamie nickade då allvaret drogs över hennes ansikte och ögonen vilade i mina.

“But you didn’t have to be that one person”

Återigen gjorde jag som flickan bredvid mig efter att jag i någon kort sekunds tid brutit vår heta ögonkontakt.

“I guess I wanted to. You know, a girl once told me to smile to those who made this happen and to thank those who’s been here for me. Who’d ever thought that she was right?”

Ett skratt for ur hennes mun medan hon ruskade sitt huvud och tog sig förbi den nu öppna grinden. Hennes fötter tog henne över det första sätet på vagnen och placerade sig sedan ner på den första, bästa platsen. Min kropp förde mig efter henne och kastade ned mig i det sätet till vänster om henne med ett leende på läpparna. Jag spände sedan fast mig med de säkerhetsbältena som behövdes och sträckte ut min hand till Jamie som satt till höger om mig.

Mitt huvud var nu riktat åt hennes håll och avslöjade det leende som gömde sig vid mina mungipor.

“We’re doing this together, right? Through dust and darkness”

Hennes ögon inspekterade mig då hon fann det diskreta leendet, något som fick hennes blåa ädelstenar att senare titta in i mina gröna, leende ögon.

“Through dust and darkness”, upprepade hon nickandes då hon placerade sin hand i min.

Mitt hjärta i bröstet exploderade då hennes hud kolliderade mot min och fick pulsen inom mig att höjas. Hastigt drog jag mig bort från hennes ansikte, medveten om att mina rörelser skulle bli allt för intima om jag fortsatte att se på henne. Jag hann inte tänka längre innan vi sekunden senare sköts iväg med hög fart då Jamies skrik fyllde mina öron och min kropp intog ett lyckligt tillstånd.

 

Då vi tillsammans vandrade tillbaks till Jamies hotell hade flera fans letat upp gatans adress och Jamies namn. De stod i små grupper utanför den stora glasporten och viskade skvaller med låga röster och dömande blickar. När jag såg tonåringarnas reaktioner på flickan jag vandrade bredvid skakade jag mitt huvud och lade min hand vid hennes rygg. Lätt tillät jag den att smeka hennes darriga kropp i hopp om att det skulle lugna ner henne, men jag kunde se att de oroliga ögonen gav sig av på jakt för att finna de människorna som viskade om henne.

Mina läppar omfamnades smått av min tunga då de var i behov av återfuktning och jag lutade mig lugnt fram mot Jamies öra då hennes andetag blev ostadiga. Ju närmre jag kom, ju bättre kunde jag höra de hackiga andetag hennes lungor desperat försökte hantera, men som inte klarade av den press och ansvar de utsattes för.

“Ignore them, Jamie. That’s the only thing you can do”, informerade jag med en låg, hes röst som senare for igenom hennes öra.

En låg nickning avfyrades från henne då jag avslutat meningen och lutat mig bort från henne. Den smekande handen i mitten av hennes skulderblad upphörde sina lugnande rörelser och föste istället henne närmare ingången, hoppades på att vi skulle hinna in i tid innan allt för dumma kommentarer föll in i hennes tankar. De sista stegen var tagna och jag sträckte mig hastigt fram och slet upp den genomskinliga dörren framför våra ansikten.

Vi befann oss sekunden senare inne i den trygghet jag visste Jamie var desperat av, den trygghet som hindrade henne från att höra de odrägliga kommentarer folk slängde ur sig om henne. Lågt suckade jag för mig själv då jag visste att jag var den som utsatt henne för det och som hade ansvar över att hon inte blev skadad. Inte hade jag tänkt på de konsekvenser som kunde förekomma när jag tog kontakt med henne, då var hennes närhet det enda som existerades i mitt huvud.

Jag tvingade mig själv att vakna upp från mina djupt insatta tankar och föra både mig och Jamie närmare hissen. Hennes kropp hade nu avtagit från det skakande den utsattes för och händelsen började lätt sjunka in i hennes huvud. Jag log åt tanken då hon hanterat det bra och tagit sig igenom folkmassan utan någon som helst kommentar, vilket kunde vara ganska svårt då de flesta av tjejerna hade stått och viskat om henne.

Ljudet av ljust plingande fyllde min hörsel då dörren in till den stora hissen öppnade och avslöjade dess tomhet. Vi tog våra kliv in, sedan klickade Jamie på hennes våning och dörrarna stängdes igen bakom oss. Tystnaden föll över våra huvuden då vi blev instängda i det lilla utrymmet i väntan på att förflytta oss. Lusten hade börjat falla över min kropp då jag blickat över på henne och granskat hennes vackra ansikte. Jag försökte göra allt i min makt för att hindra mig själv från något jag senare skulle hindra, men min vilja var så mycket större än min kraft och försvårade mitt protesterande.

I hopp om att mina tankar kunde komma på med en hyfsad bra mening smektes mina läppar återigen av min tunga samtidigt som jag vred mitt huvud åt hennes riktning.

“You handled it very well out there”, berömde jag då jag sökte in mina gröna ögon i hennes blåa.

Ett generat fnitter föll ifrån hennes läppar när hon ruskade bort mina kommentar med huvudet.

“No, not really. I was trembling as fuck and those terrible comments they said were just... disgusting”

Osäkert sneglade jag över på henne och putade lätt med min underläpp.

“I’m sorry, Jamie. They don’t mean what they say, they’re just...”

“Jealous? Yeah, I noticed”, avbröt Jamie och tittade på mig, sedan släppte hon ur sig ett litet leende och vände bort blicken igen.

Jag nickade som svar på hennes kommentar och lät sedan orden flöda fritt inom mig. Tankarna om hennes läppar och kroppskontakt invaderade mina sinnen och cirkulerade runt som om de var flugor som flög för sitt liv. Ansträngt pressade jag samman mina ögon och försökte ta bort henne, men allt sprack och min kropp kunde inte motstå de rörelser och känslor som sköljde över min kropp.

“I’m sorry, I can’t stand this anymore”, utbrast jag panikartat, och precis innan Jamie låtit ord lämnat hennes mun ställde jag mig tätt framför henne och lät min mer muskelösa och långa kropp tonas över henne.

Mina händer arbetade av sig själv och placerade vant ut sig själva vid änden av hennes ansikte. Tummarna i slutet av mina händer smekte mjukt hennes käklinjer då jag hastigt lutade mig fram och lämnade mina avtryck på hennes hud. En njutningsfull känsla löpte inom mig då jag fick känna de mjuka, fantastiska läpparna tryckta mot mina ännu en gång.

Jag slöt mina ögon av ro då Jamie accepterade min kyss och lätt började arbeta med mig. Som om min kyss hade kommit i helt fel tillfälle så plingade återigen hissen och de stora dörrarna öppnade upp till den nya våningen. Motvilligt drog jag mig bort från Jamie och stirrade in i hennes chockade, tveksamma ögon.

En huvudnickning kom från hennes kropp då de vidgade ögonen tittade på mig och avslöjade deras panik. Hon öppnade försiktigt munnen, men stumt stängde hon den när hon inte fann något vettigt att säga.

“That was... kind of you”, försökte hon sig senare fram medan hennes huvud nickades i takt till orden.

Hon sneglade sedan kort över på mig och suckade av frustration och slöt sina ögon.

“I... Eh... I’ll call you”, stammade hon osäkert fram, sedan pressade hon sig besvärat förbi mig och lämnade mig ensam kvar i hissen.

Dörrarna for ännu en gång ihop och stängde inne mig i den lilla kvadrat som skulle ta mig neråt mot lobbyn. Djupt suckade jag av frustration och slog ena handen i den hårda väggen då irriterande tankar steg åt mitt huvud. Jag var så körd.


 

1

2014-04-12 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 59. Ashamed of who you are


Medan en djup suck rymde sin väg från mina läppar drog jag mina fötter upp för den korta trappan och tvingade mig själv att trycka de svarta, täckande solglasögonen ännu närmare min hud. Deras närhet var redan tät och irriterande mot min näsa, men mina instinkter och överbeskyddande känslor kunde inte dra sig undan ifrån deras behov av att gå osedd.
I ännu ett beskyddande hopp hade mitt hår blivit täckt med en grönfärgad snapback, vars jobb av att hålla undan mitt chokladbruna hår, misslyckades. Små, charmiga lockar hade letat sin väg ut ur den färgade kepsen och vandrat sig ut vid mina sidor, något som fått många flickor världen över att skratta av ro och kärlek.
Jag ruskade mitt huvud medan jag pressade upp den stora porten in till början av den reception Jamie beordrat mig att vänta i. Hon hade någon timme efter bilturen meddelat mig om adressen till det hotell hon bodde på, samt bett mig att vänta på henne i lobbyn. Jag gjorde nu som hon sa när jag lät mina fötter promenera över det ljusa golvet och vidare mot en av de alla fåtöljerna. Människorna gav mig hälsande och lyckliga leenden, något jag försökte besvara så gott som möjligt på medan jag lät min kropp ramla ner och slukas upp av skinnfåtöljens oändligt mjuka kuddar.
Ett stön letade sig ur min kropp när en njutningsfull känsla fyllde mig från topp till tå och på något sätt lyckades få mig att slappna av; släppa alla tankar om kändisskap och oro inför vad Jamie skulle säga. Kanske skulle det ta kål på henne helt och vara orsaken till att hon inte längre ville se mig? Beslutsamt ruskade jag mitt huvud medan min kropp var uppe i det blå, helt distraherad på mina egna tankar och bekymmer.
Jag väcktes plötsligt upp av en vackert leende flicka vars hand gjort sin jakt och placerats precis utanför min näsa. Ljudet av klickande som uppstod mellan hennes fingrar fångade min uppmärksamhet och fick mig att återkomma till mitt normala tillstånd.
“Hey, Harry. I’m here, focus. Are you sleeping or something?” 

Ofokuserad ruskade jag mitt huvud och lät mina ögonbryn rynkas. Ett ljuvligt skratt föll ur hennes läppar då hon inspekterade mina rörelser, men lät det sedan tystas ner när jag reste på mig och följde hennes fotspår. När hon såg mina fötter ta stöd mot marken började hon vandra framåt mot den stora porten och pressa sina små, mjuka handflator mot glasets kyla. Jag följde med henne bakifrån, men chockades av den värme som plötsligt attackerade och fyllde min kropp när vi tog våra steg ut i solskenet. De solglasögon som egentligen skulle skydda mig från smärta var riktade i allt för fel håll för att kunna ge någon effekt, något som orsakade att strålar tryckte sig in från min sida och in i mina gröna nyanser. Det kändes som att jag förlorade min förmåga till att se för någon sekund, men lyckades på något sätt återfå den då jag fortsatte att leta mig fram mot Jamie.

Jag använde mina långa ben genom att ta mig fram över folkmassan och lyckades komma fram precis i tid då Jamies fötter nådde slutet av trottoaren.

“Where are we going?”, frågade jag i ett försök att överrösta allt oväsen.

“Disneyland, of course!”, utbrast hon lyckligt som svar på min fråga och vände sitt ansikte mot mig.

Hennes vackra, blåa ögon utstrålade varma känslor när de mötte mina och lyckades på något sätt få mina läppar att ge ifrån sig ett lika lyckligt leende. Jag var precis på väg att öppna min mun och yttra ord som svar på hennes, men hindrades av Jamies höga skrik som löpte genom mina öron.

“Taxi!”


“I know why you’re so protecting these days”, utbrast plötsligt Jamie, men de blåa ögon lyckades aldrig lämna den djupa fokusen de försatt sig i vid träbordet.
Jag såg osäkerheten växa i hennes ärliga blick, ändå var den så fylld med styrka och självsäkerhet att min kropp reagerade på hennes tveksamma ögon. Förvirrad över situationen hon satt oss i kände jag hur en kraftig rynka utsatte hela min kropp för spänning och frågor.
Långsamt skakade jag mitt huvud medan mina fingrar greppade tag och omfamnade den lilla, gula plastskeden i bägaren framför mig. Jag lät dess släta yta fånga upp den fylliga krämen innan jag öppnade min mun och förde glassen närmare mig. Njutning sköljdes över min kropp då smaken nådde min tunga och fick håret på mina armar att resa sig. Jag lyfte sedan mina tveksamma ögon och försökte se in i den sänkta blicken tvärs över mig medan förvirrande tankar korsade mitt sinne.
“What do you mean?”, frågade jag nyfiket.
Vi hade sedan flera timmar tillbaka gått runt i parken och åkt olika attraktioner, alltifrån skräckslagande kanoner till fartfyllda båtar. Leendet som placerats på Jamies läppar var gång hon satt sig i en karusell var oslagbart och ett av de allra vackraste sakerna jag någonsin skådat. Det beskrev hennes lycka och på något sätt så kunde jag inte hitta ett ynka spår av sorg i de ögon jag en gång skadat så våldsamt, hur mycket jag än försökte.
Tillslut hade vi i vilket fall som helst hittat och fått syn på en skylt som sa Ben & Jerry’svilket fått oss båda att rusa in och köpa en varsin utan någon som helst diskussion om det hela. Vi hade därefter placerat oss på en av de alla bänkarna ute i solen och ätit vår glass i tystnad medan vi då och då tittade in i de ögon som befann sig direkt framför oss. När vi satt oss ner förväntade jag mig dock inte att Jamie plötsligt skulle kommentera något sådant, även om jag vid detta laget borde ha lärt mig allt om hennes upp och ned gångar.
En ryckning avfyrades plötsligt från Jamies axlar då hon pressat sig själv och vågat dra upp blicken. Hennes ögon nådde nu en nivå med mina och visade en maximal styrka, men också spår av sanning då hon visste att hon hade rätt, även om jag inte ens visste vad hon pratade om. Den djupa blicken gjorde allt för att borra sig in i mig och vägrade att släppa taget, hur mycket jag än försökte.
“You’re afraid of being seen”, upplyste hon mig ärligt om med en stark röst.
Jag kunde se att hon var allvarlig i det hela då hon under hela konversationen vägrade att släppa mig med blicken, något jag för en gångs skull försökte motstå.
“Atleast when you’re with me”, inflikade hon snabbt med en nonchalant axelryckning, som att hon inte brydde sig alls som situationen eller dess påpekande.
Stum över konflikten hon dragit in mig in öppnade jag munnen, men tystnades direkt av Jamies snabba hand som for upp i luften. Hennes handflata blev plötsligt synlig för mina ögon medan hennes blåa stängdes då hon tog ett djupt andetag.
“Let me finish”
Som om orden var plockade rakt ur munnen på mig stängde jag min så stort vidöppna mun och försökte släta ut vecket i min panna, vilket kändes som en omöjlig utmaning för min kropp.
“You kind of always wear these sunglases and a hat; trting to hide yourself. It’s like you’re ashamed of who you are, like you don’t want people to see you as a celebrity. And I get it, I really do. I understand that it can be hard when people always want things from you, just because you’re famous, but that shouldn’t stop you from being who you want to be. Nothing should” 
Hon skakade sitt huvud medan orden lämnade hennes fylliga läppar, som att hon försökte sopa bort de meningar som rymt från hennes kropp och lämnats kvar i luften. Hon stannade sedan sitt huvud så att håret vid hennes axlar slutade svinga i den låga blåsten och hennes ögon kom i perfekt position för att återigen se in i mina.
“I don’t know if it’s because you in a stupid reason or something wants to protect me or if you just want to protect yourself. Either way, you should stop with it. Because it’s holding you back from things you actually want to do, it’s just that you don’t realise it. I...” 
Hon avbröt sig själv då hon tillät den ljusrosa tungan glida ur hennes varma mun och ut över läpparna. Den försökte i ett desperat försök fukta ner den torra hud på hennes kropp och finna tid åt att kunna förklara sig själv då hennes blick nu sökte sig bort. Jag kunde diskret se hur hennes osäkerhet började krypa fram.
“I don’t want to be the person to hold you back, I don’t. And I don’t want you to think about me when it actually is all about you. In this position you shouldn’t even think about my thoughts on all this because it’s your life and I know that you love it, even if you sometimes forces yourself to believe something else” 
Återigen ruskade hon sitt huvud då hon höjde sin blick mot mig. En sorgsen glans hade börjat lägga sig över de nu mörkare ögonen och avslöjade hennes missnöje i det hela.
“I don’t want to stop you, Harry. That’s the last thing I want to do. I just want you to be happy, everything else doesn’t matter”
En suck for ur min mun då orden lämnat hennes. Jag slöt mina ögon för en kort sekund och skakade mitt huvud, inte troende på att hon faktiskt lade skulden på sig själv.
“Jamie...”, försökte jag, men avbröts genast av hennes tappra försök att få mig att förstå hennes tankar kring det hela.
“Don’t be ashamed of who you are, Harry. You’re an amazing person and you don’t have to hide anything”, fortsatte hon plötsligt, medveten om att mina försök jag gjort bara blev som damm i hennes öron.  Hon skulle fortsätta, hur mycket jag än försökte något annat.
Plötsligt sträckte hon sig fram över bordet då ett leende tveksamt lade sig över sina läppar. Det blonda, platta håret hängde vilande längs hennes bröst när hennes överkropp lutade sig fram och armbågar bredde ut sig över det bruna trämaterialet. Hennes lätta, smala fingrar vandrade sin väg upp till mitt ansikte där hon beslutsamt lät dem vila vid solglasögonens kanter samtidigt som hon gjorde ännu ett försök att söka sig in i min själ. Håret som innan legat mjukt mot hennes kropp var nu uppe och rörde på sig när hennes huvud skakades med ett litet, gömt leende i ena mungipan.
“You don’t have to wear these”, konstaterade hon klagande medan hon långsamt och försiktigt drog bort glaset från mina ögon, som att hon var rädd för att skada mig.
Chocken mina ögon utsattes för när det direkta solljuset trängde sig in i mig var plågsam för min syn och fick mig att besvärat kisa. Ändå försökte jag le mot henne och se tillräckligt klart för att granska hennes rörelser när hon lugnt fäste sin uppmärksamhet på fingerjobbet hennes händer gjorde med glasögonen.
“You just have to smile to those who made this happen and thank those who’s been here along everything. You don’t have to hide, not now, not ever”, förklarade hon ärligt då hon placerade ner solglasögonen i hennes ena jackficka och sökte efter min blick igen.
Hon ryckte sedan på sina axlar och försökte skrämma bort de betydelsefulla känslorna som sköljde över henne medan hon lade in ett leende. Själv kändes det som att min kropp var allt för förlamad för att göra några steg och orden hon yttrat vandrade fortfarande sin väg upp till mitt huvud. Min hjärna arbetade segt med att bearbeta alla de förklaringar hon lagt upp kring min personlighet och osäkerhet. Dovt kunde jag känna hur en ryckning uppstod i min högra mungipa och hur min blick hängt upp sig på en viss punkt i mitt tänkande.
Då jag inte ville att hennes ord skulle påverka vår stund allt för mycket tvingade jag mig själv till att le och se in i hennes ögon.
“Come on, I want to ride one last roller coaster before we’re heading back home”, log jag vänligt innan jag exalterat ställde mig upp i ett försök att tränga undan de fundersamma tankarna, sträckte mig efter hennes hand och började vandra min väg bort mot en av alla karuseller när jag fått chansen att omfamna den.
 
0

2014-04-09 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 58. Not like you


 
Mina fötter tog mig över den hårda marken i ett försök att pressa min kropp förbi alla de stora kropparna som skymde min sikt. Min puls hade redan gått upp till hög och tankar om att förlora henne ännu en gång föll över mitt sinne. Bestämt ruskade jag mitt huvud medan jag tog mig framåt; försökte hitta den flicka jag visste skulle försvinna för en ytterst lång tid ifall jag inte hittade henne här och nu.
När mina ögon efter en lång period av letande äntligen fann henne suckade hela min kropp ut medan lättnaden reste sig och sköljdes över mig. Hennes kropp var placerad bredvid en av de alla rullbanden där hon tåligt stod med händerna kramande runt det enkla handbagaget och väntade på den resväska hon checkat in. De ljusrosa läpparna i hennes ansikte var hårt sammanpressade samtidigt som hennes kropp lätt gungades.
Fundersamt lade jag mitt huvud på sned då jag stannade en kort sekund. Känslorna i hennes ögon avslöjade hennes humör och även de bubblande händelserna i hennes kropp berättade allt om hennes ensamhet. Lätt tog jag mig fram över den nu inte lika trånga gången och smög upp bredvid henne. Mina fötter placerade mig på hennes högersida och bara stod där, utan att säga ett ord, medan vi tillsammans granskade de rullande väskorna framför oss.
“Where did you go? I could barely find you...”
Osäkert vred jag mitt huvud mot henne och granskade hennes profil när orden föll ur min mun. En axelryckning avfyrades från hennes kropp då hon vägrade att vända sin blick mot mig och se in i mina ögon, istället fäste hon sin besvikna blick bland de vandrande väskorna.
“I didn’t leave you... I just thought that you wanted to be with your fans, you know. I didn’t want to interrupt”
“You never interrupt, Jamie”, konstaterade jag lågt med sänkt blick, något som återkallade hennes uppmärksamhet och fick henne att försiktigt vända sin blick mot mig.
Hennes tomma ögon mötte mina kalla och blandade tillsammas magi, något som fyllde min kropp med behagliga rusningar av lugn. Jag kunde se hur hon tänkt att släppa ur sig ord som protestanter åt min mening, men att hon senare ångrade sig och stängde sin fylliga mun.
“Where do you live?”, frågade jag sedan. “I was thinking about taking a cab later, when we’ve got our bags and so on, and drive to my hotel. Maybe I can drop you off at yours before that?”
Osäkerheten i hennes blick syntes då hon bestämt bröt vår ögonkontakt och vände bort hennes ansikte återigen, något som blev orsaken till att mina ögon föll in i hennes profil. Hennes armar sträckte sig efter rullbandet och fångade upp en stor, svart väska som sedan hittade sin väg in i hennes handflator. Jag kunde se hur hon gjorde allt för att undvika mina frågor, men min envishet var allt för stor för att kunna strunta i.
“I don’t know, Harry...”
“What’s its name?”, avbröt jag och lät mina sinnen leda och föra bort mig från hennes fråga; ignorera den som att den aldrig nämnts.
“Well, it’s far from as fancy as yours is...”
Hennes kommentar fick mig att sucka och sluta mina ögon ett tag i behov av att samla styrka och tålamod. Hon behövde inte ta allt förgivet bara för att jag nu var känd, jag var fortfarande samma kille.
“I haven’t even said which one it is”
Jag ruskade mitt huvud och försökte lägga in ett leende, men kände hastigt hur känslan i min kropp avslöjade dess falskhet.
“You’re famous, Harry. Of course you have a nice hotel”
“Don’t start with this again, Jamie. I’m still the same person” 

Återigen gjorde hon ett försök att kontra, men mina ord fick henne att stänga igen munnen då jag ännu en gång öppnade min.

“I’ll tell you what, you don’t even have to say it. Just handle a paper of its adress or something to the driver, in that way I won’t see it. Then you don’t have to feel the way you’re feeling nor need tell me that I’ve changed. Okay?”

Ett suckande for återigen ur henne då hon slöt sina ögon och skakade sitt lilla, blonda huvud.

“I just want an offer, Jamie. I thought that we were past all this...”

“We are”, bekräftade hon tyst när hennes ögon mjukt var stängda och ögonlocken vilade mot varandra. "We are"

Hennes kropp gav sedan ifrån sig en nickning och öppnade hennes ögon så att förmågan av att se på mig växte och blev möjligt. Hon log lätt och försökte få mig att finna hennes lycka, men den var allt för liten för att kunna bli märkt. Lätt lade jag in ett leende och rättade till min hatt när hennes ord föll in i mitt huvud och fick mig att förstå vad hon sa.

“Well, then why are we standing here for? We’ve got a taxi to find!”


Bilen rullade fram över de fulla gatorna medan den dova musiken från radion framför oss ekade i öronen. Ljudet av tutande bilar och andra skrikande föremål tog över resten av min hörsel och fick mig att roat ruska mitt huvud åt befolkningen i USA. Glåpord slängde de då och då ur deras munnar medan de viftade med deras nävar och pressade ner handflatorna mot tutan på ratten. De hände inte lika ofta i England som här, ändå uppskattade jag de vackra skyskrapor och fantastiska städerna de lyckats forma och bygga upp.

Orolig över att hon skulle tycka att jag var påträngande sneglade jag diskret över mot Jamie och granskade ännu en gång hennes vackra ansikte i profil. De långa ögonfransarna vid hennes kinder slog vant i huden av deras längd och framhävde de redan så blåa ögonen. De gömda kindbenen vid hennes ansikte visade tecken på att hon tryckte samman sina tänder i ilska eller tristess, något som bara visade upp hennes linjer och former ännu mer. Hur hon än såg ut, hur lite hon än försökte, så såg hon alltid vacker ut i mina ögon.

Hon måste ha märkt att jag stirrade på henne då hon bara någon sekund senare reagerade och vände sitt huvud mot mig. Blåa nyanser letade sig in i mina gröna ögon och visade blandade känslor av förvirring, något som bara fick henne att bli hundra gånger sötare. Ett osäkert leende letade sig upp på hennes mjuka läppar samtidigt som hon släppte ur sig ett nervöst skratt.

“What are you looking at?”, frågade hon samtidigt som hon försökte lägga in ett lätt leende vid mungiporna, något hon inte direkt lyckades med då lögnen visades vid läpparnas form.

“You”, svarade jag, inte alls obekväm med att erkänna vad jag tänkte på.

En röd nyans lika stark som blod spreds hastigt över hennes kinder då hon blickade in i mig. Genant bröt hon den heta ögonkontakt vi hade när hon ruskade och sänkte sitt huvud.

“You shouldn’t do that”, konstaterade hon mumlande medan hon drog några få, blonda hårstrån bakom örat som skymt hennes sikt.

“And you shouldn’t look away when you blush”, kontrade jag när jag skakade mitt huvud och försökte borra mig in i hennes ögon. Jag ville återfinna den ögonkontakt jag visste att vi en gång haft. “You know that I don’t like when you hide yourself. You're always beautiful in my eyes”, fortsatte jag.

Som om att mina ord inte spelat någon roll ryckte hon nonchalant på sina axlar och vände huvudet mot min motsatta riktning; ut igenom fönstret. Jag kunde smått se hur hennes blick följde bilarnas färd över asfalten och då och då föll bak på människorna i dem. Då jag förstod hennes obekvämhet i det hela och vilja i att släppa ämnet, ruskade jag lätt mitt huvud och hår innan jag drog en hand igenom det för att få det riktat mot rätt håll.

Mina läppar omfamnades sedan av min tunga då den desperat försökte få bort dess torra och förvirrade fasad.

“So, what about hanging out with me tomorrow?”, föreslog jag och försökte bryta isen, fullt medveten om hennes vilja av att byta samtalsämne.

Suddigt kunde jag igenom reflektionen glasrutan se hur hon förvirrat rynkade sin panna så att en djupt och irriterat veck invaderade hennes vackra ansikte.

“Don't you have hotter, richer and much better friends than me to hang out with here?”

Road av hennes desperata försök av att trycka ner sig själv lät jag ett skratt falla ur min strupe då jag skakade mitt huvud.

“Of course I have other friends here”, berättade jag lugnt innan jag kunde se hur den skarpa rynkan i hennes panna slätades ut i samband med att hennes mungipor föll ner till marken.

Sorgen i hennes ögon avslöjades då jag gett ifrån mig orden tillsammans med det nu släta, besvikna ansiktet. Lugn över att hennes reaktion blivit dyster lade jag mitt huvud på sned och försökte, återigen, leta mig in i hennes ögon.

“But they’re not like you”

Orden som föll ur mig orsakade oreda i hennes huvud, något som kunde upptäckas från flera meters avstånd. Oförståndet som lagt sig som ett täcke över hennes tankar fick henne att förvirrat rikta sitt huvud mot mitt. Den djupa rynkan var återigen placerad vid hennes panna. När jag såg hur förvirrad hon var tog jag ett djupt andetag medan allvaret intog min kropp. Jag letade mig in i hennes ögon och tvingade henne att hålla sig fast, något som senare fick mig att känna mig fängslad då hennes blåa ögon börjat intala mig.

“You’re special, Jamie. And I know that you refuse to believe that, but it’s the truth. And do you know what? When it comes to you, nothing else really matters. My other friends can wait”

Det välkända glittrandet från de djuplösa ögonen återuppstod och fick oron och sorgen att släpas bort med vinden. Ett leende letade sig upp på hennes läppar då hon lade huvudet på sned för att granska mig. Hon skulle precis öppna munnen för att svara mig, men hann inte i tid då chauffören framför oss avbröt vår konversation.

“Miss, we’re here”

Som att våra ord aldrig lämnat läpparna förblev diskussionen bortglömd och försvunnen. Hon reagerade på orden mannen talat och gav mig ett snabbt leende innan hon vände på sig och klättrade bort från det säte hon satt på. Hon letade sig sedan ut ur bilen, men vände sig hastigt om då hennes hand greppade tag om toppen på bildörren.

Hennes vackra leende fanns fortfarande kvar på läpparna och riktades rakt mot mig tillsammans med ögonen. Hon sade sedan ett par ord, ord som för en gång skull fick mig att hoppas om att finna den enkla, lilla pusselbiten som saknades i mitt liv, innan hon smällde igen dörren och lämnade mig ensam.

“Pick me up tomorrow at twelve. I know a place where we can go to”


 

1

2014-04-06 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 57. You’re such a dork


Tveksamt vred jag på mitt huvud och granskade pojken till höger om mig. Hans ögon höll sig beslutsamt fast vid den lilla skärmen framför honom samtidigt som hans händer omfamnade den gråa kontrollen. Fingrarna som tillhörde hans kropp trycktes hastigt och stressat ner i takt till spelets gång och andra delar av hans händer pressades hårt mot plastet. Tungan hängde diskret ut i koncentration medan tänderna trycktes ner i den biten som fanns kvar i hans mun. Då och då ryckte han till av irritation och klagade tyst på sig själv då han förlorade eller gjorde något fel.

Jag inspekterade varje millimeter av honom, ändå kunde jag inte stoppa de ord som gjorde allt i sin makt för att glida ur mig.

“I’m sorry”, utbrast jag plötsligt medan jag vände bort mitt huvud mot honom.

Strängt tittade jag in i sätet framför mig samtidigt som jag kände hur chocken intog min kropp. Sa jag precis det där? I ögonvrån kunde jag se hur Harry tvärt stannade upp från sitt spelande och riktade sin uppmärksamhet mot mig. Han lutade sig lätt bakåt mot det blåa sätet medan han slickade sina läppar och lade huvudet mot sned i min riktning.

“Jamie, what are you talking about?”, frågade han smått road och skakade sitt förvirrade huvud.

Jag suckade tungt och stängde mina ögon i hopp om att samla kraft och bilda meningar som var förståeliga. Egentligen ville jag inte vända mig mot honom, men min kropp gjorde det utan några som helst tillstånd eller tecken från hjärnan.

“I was a bitch”, erkände jag frustrerat medan jag vände på mig.

Jag letade mig in i hans gröna ögon och fann glitter av omsorg och förståelse, något som fick mig att djupt drunkna utan någon som helst förmåga till att ta mig upp.

“I know”, påstod sedan Harry, något som fick mig att vakna upp och diskret rynka mina ögonbryn. “You texted me. Remember?”

Återigen suckade jag och bet mig lätt i underläppen; försökte få de rätta orden att lämna min mun.

“Yeah, but I was still a bitch”

“And I still broke your heart”, inflikade Harry uppriktigt och höjde sina ögonbryn, men min reaktion blev inte precis som han tänkt sig och fick honom att vända bort huvudet.

Han plockade återigen upp kontrollen och suckade djupt samtidigt som klumpen i min mage växte. Var han tvungen att ta upp det?

“Look, we’ve all done things we’re not proud of, but that’s how people are and you can’t change the past. All you can do is to make sure that you’re doing it better in the future”

Hans ord fick mig att tänka, men gav mig fortfarande inte tillräckligt stora tecken och ledtrådare för att kunna få mig att förstå hans mening i det hela. Förvirrat växlade jag min blick mellan honom och gången där människor dagligen passerade för att antingen gå till toaletterna eller prata på någon i de bakre raderna.

“So you forgive me?”

Harry ryckte på axlarna som att orden inte var särskilt stora och att betydelsen bakom dem inte spelade någon roll.

“You forgave me, right? I’m the one who was an arsehole here. All you did was to protect yourself from getting hurt again, it’s not like you did anything wrong” Han kastade bort orden som att han inte längre brydde sig om det och blickade kort över mot mig. “We have history together, Jamie. No one said that it’d just bring us good memories, some bad came along too. And do you know what? It’s fine with me as long as we can deal with it, which I know we can. We can go through fire without getting burned, remember?”

Han gav mig ett kristallklart leende när hans ögon nådde mina, men som försvann på bara några sekunder när han sedan vände bort sitt huvud mot skärmen igen.

“Thank you, Harry”, mumlade jag lågt medan jag lade armarna över bröstet, burrade in nävarna i min stora tröja och tvingade mig själv till värme.

Jag lutade sedan min överkropp och hela mitt huvud mot Harrys bröst och sökte efter den värme jag själv inte kunde finna. Lätt slöt jag mina ögon i lättnad över att saker och ting löst sig innan jag med ett leende på läpparna somnade i takten till hans stadiga andetag.

 
Ladies and gentlemen, we’re now heading down for landing. Please fasten your seatbelt and place your tray tables in their upright, locked position. We’ll be landing in Los Angeles, LAX airport, within five minutes”  

Djupt suckade jag av lättnad då den långa flygturen snart var över och slöt mina ögon. Jag blickade sedan ner mot min axel och lät mina ögon granska den lugnt, sovande flickan brevid mig. Hennes bröstkorg rördes sakta upp och ned i takt till hennes hjärtslag medan de långa ögonfransarna då och då slog mot hennes mjuka kinder.

Ett leende flög upp på mina läppar då jag såg på henne med kärleksfulla ögon. Försiktigt lyfte jag min fria högerhand mot hennes kropp och lät dess fingrar försiktigt smeka hennes ömtåliga hud. Jag log av tanken att hon återigen fanns i min närhet, men dömde mig själv då jag visste att hon dragit in mig i hennes fälla igen. Hennes skönhet var allt för stor för att inte bländas av.

“Jamie, we’re almost there. It’s time to wake up”, försökte jag tilltala henne via viskande så neutralt som möjligt.

Jag tvingade mig själv att få bort den värme i min röst som envist försökte hålla sig kvar. Jag visste att efter allt jag gjort så skulle det aldrig hända igen, även om jag så mycket som bad om det, så det var inte ens lönt att försöka. Hennes hjärta skulle aldrig våga öppna sig för mig igen.

Hon hummade som svar och började lätt röra på sig, men krävde ändå ett flertal tillsägelser och beröringar för att vakna upp helt.

“I’m awake, I promise”, utbrast hon plötsligt när hon slog upp sina vidgade ögon och stirrade ut bland de fulla sätena.  

Roat skrockade jag och lät min kropp hoppa till takten av mitt bullrande medan jag skakade på huvudet.

“You’re such a dork”, skrattade jag nöjt, något som fick hennes huvud att högt höjas och kritiskt blicka på mig.

Ett leende letade sig upp på hennes läppar medan hon lekfullt slog till mig på axeln och fnös av mitt påstående och mumlade en kontring.

“You’re the dork here, dork”

 

Folket på de olika placeringarna började så småningom röra sig ut ur planet när det äntligen landat på den stadiga marken. Människor plockade ner sina väskor från kabinerna och blickade på så sätt bort mot sätet jag befann mig i, något som fick mig att desperat sänka hatten och dra på mina glasögonen återigen.

“What are you doing?”, frågade Jamie förvirrat då hon tittade upp på mig med spänningar i pannan.

“People give me looks. I don’t want everyone to know who I am”, berättade jag så tyst som möjligt medan jag ryckte på axlarna och drog upp väskan över min axel.

“Oh right, I forgot. You’re worldfamous”, hörde jag Jamie lågt sucka i bakgrunden och jag kunde svära på att jag såg henne himla med de blåa ögon av irritation i min ögonvrå.

Lågt suckade jag för mig själv av hennes reaktion innan vi började ta oss ut ur flygplanet. Mina fötter drog mig över golvet och förbi den plats jag egentligen skulle haft innan vi äntligen nådde yttergången och de vinkande värdinnorna. Luften slog mot mitt ansikte och chockade min kropp av den värme den plötsligt utsattes för. Det var en stor omväxling att bege sig mot soliga Kalifornien istället för London där hösten börjat dra in över den stora staden.

Jag började ta mig inåt och söka efter de väskor och bagage som när som helst skulle anlända. Unga flickor i tonåren började med tiden viska mitt namn och höja deras kameror i hopp om ett fotografi som minne, något som jag egentligen inte hade emot, men när det kom till Jamie så ville jag visa att jag fortfarande var som innan. Jag ville att hon skulle bortse från allt kändisskap och de människor som ständigt frågade mig om någonting och att hon istället skulle se in i mig, så hon gjorde för något år sedan.

Försiktigt drog jag bak mitt huvud och granskade befolkningen bakom mig; hoppades på att jag inte tappat bort Jamie i all folkmassa. Irriterad på att hon försvunnit ur min syn suckade jag frustrerat och sneglade bort mot människorna runt omkring mig. Tillslut fick jag se hennes smala kropp röras över det kalla stengolvet samtidigt som hennes hår gungade i takt till hennes rörelser.

En lätt knack på min axel fick mig att förvirrat vända mig om, något som orsakade flygande av de få lockar som letat sig ur min bekvämt sittande hatt. Ett osäkert leende var lätt uppsatt på flickan framför mig medan hon generat höjde handen och gestikulerade en vinkning mot mig.

“I’m really, really sorry to disturbe you...”, beklagade hon sig osäkert medan hon sökte sig in i mina ögon och oskyldigt ryckte sina axlar. “Do you mind taking a picture with me? Please, It’ll only take second”

 

"Of course" Lätt nickade jag mitt huvud som svar tillsammans med orden och ställde mig bredvid henne medan hon tryckte upp kameran på hennes mobil.

Jag placerade min arm runt hennes kropp, något som jag kände orsakade rysningar och lyckospridningar längs hennes ryggrad. Mina läppar for upp i ett leende i tanken på att jag kunde göra någon så glad med bara en beröring i samma sekund som blixten for på och avfyrade ett foto till hennes samling.

“Thank you”, tackade hon lyckligt när hon återigen tog mobilen intill sig och granskade bilden.

“No worrys”, sa jag vänligt medan min blick desperat sökte sig bort mot Jamie.

Hennes längd och blonda, långa hår var ingen hjälp i letandet då hon smälte in bland alla människor och orsakade oreda i mitt huvud.

“She’s over there”, hörde jag plötsligt en röst påstå.

Mitt chockade ansikte fördes ner mot den tonårsaktiga flickan som med ett leende pekade mot en flicka några tiotals meter ifrån henne. Förvånat gav jag henne en blick i fråga på hur hon kunde lista ut vem jag letade efter, men när hon såg mitt ansiktsuttryck ryckte hon bara på sina axlar och log osäkert.

“I saw the way you’re looking at her. She’s cute, is it your girlfriend?”

Hastigt ruskade jag mitt huvud och lade in ett osäkert skratt, något som visade alla tecken i världen på att jag blev nervös.

“No, she’s not. She’s just a friend of mine”

Flickan nickade, men verkade inte helt övertygad av mina svar.

“Well, by judging of how you look at her and how she looks at you, I’d say something else”

“You think so?”, frågade jag nyfiken, plötsligt omedveten av att flickan kunde berätta för hela världen om händelsen vid flygplatsen.

I den minuten kände jag mig bara som en vanlig pojke vars dröm var att finna och vinna den perfekta tjejen, den flicka han alltid suktat och drömt av.

“Thanks, babe. Have a good day”, log jag varmt mot henne och började vandra min väg bort, men hindrade mig själv när jag vandrat ett par meter.

Hastigt backade jag tillbaks till henne och försökte se menande in i hennes ögon, men det svarta glaset som täckte för mina gröna smaragder gjorde situationen svårare än vad den egentligen borde varit.

“Look, I’d appreciate if you could keep this for yourself... At least for some days. I don’t want this to be a huge thing...”

Flickan nickade förstående, något som fick känslor av lättnad och glädje att fylla och sköljas över hela min kropp.

“Of course, Harry. But I've only got one catch” Hennes ord fick mig att förvirrat rynka mina ögonbryn och titta på henne, väntande på att få höra vad hon sa. “Go and get that girl”


 

1

2014-04-03 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 56. Did it for you


Vant sänkte jag ner det svarta, täckande glaset över ögonen och lät mörkret omge mig. Hatten jag placerat på huvudet var i ljust material och gömde de lockar som vanligtvis brukade sticka ut och följa med vinden. Jag tog mig snabbt över golvet medan min ena hand kämpade med att trycka undan den svingande väskan som pressades och slogs mot mitt ben när luften träffade den. Nervös om att jag skulle bli påkommen lät jag mina läppar bli berörda av min darrande tunga och mina lungor att dra in ett djupt andetag när jag tog de sista stegen fram till flygvärdinnan. Hon tog en snabb titt på min biljett, sedan gestikulerade hon lätt med sin taniga arm i vilken riktning jag skulle röra mig mot.

Jag gjorde som hon sa och lyfte kort på min hatt som både utandning och hälsning innan jag tog mig fram över de smala gångarna och placerade mig i en av de ljusa skinn fåtöljerna. Materialet av stolen omgav min spända kropp och fick nerverna inom mig att slappna av så fort jag kände dess mjukhet slå mot mig. Njutningsfullt stönade jag och lutade mig tillbaka, nöjd över min insatts av att inte bli sedd av någon.

Folket började med tiden rulla in, något som fick mig att sjunka längre ner i stolen medan jag sänkte min bekvämt sittande hatt. Jag försökte hålla undan blicken, men min nyfikenhet var allt för stor och jag fick tvinga mig själv att så lite som snegla på dem från sidan. Flygplanet fylldes med vanliga människor som skulle ta sin semester till nästa nivå och flyga ett långdistans plan, men alla av dem var för upptagna med att hitta sina platser för att ge mig blickar och högt flämtande.

Mina ögon seglade över den nuvarande flocken av befolkning som passerade mig, men det var inte förrän jag fick syn på en blond, förvirrad flicka som jag lyfte på både solglasögonen och kroppen. Jag satte mig rakryggad i stolen medan jag kände hur utökningen av rynkan i min panna fördjupades när jag granskade henne. Det blonda, långa håret låg mjukt mot hennes bara axlar medan hennes armar kämpade med att hålla uppe den tunga väskan i hennes famn. Hon gjorde allt för att inte stöta i stolarna, som att hon var rädd för att göra intrång på de med dyrare betalda platser.

Lustfullt slickade jag mina läppar i vilja av att kunna prata med henne, men min pinsamma position i ett flygplan gjorde det nästintill omöjligt. När hon tagit sina sista steg förbi mig sänkte jag återigen mina solglasögon medan jag suckade. Jag visste inte vart hon satt och inte heller skulle jag kunna ta reda på det, inte om jag ville dö av den otroligt stora pressen av folkmassan, förstås.

När alla passagerare sedan var placerade på deras platser och flygvärdinnorna satt på informationsfilmer på den stora skärmen framför mig suckade jag trött ut och slöt mina ögon. Jag lutade mitt huvud bakåt, hoppades på att resan skulle gå snabbare än vad den gjort senast. Så småningom började planet ta satts för att sedan lyfte upp bland molnen. Den bubblande känslan i magen befann sig bland mina känslor varje gång, något som inte förändrades den gången heller.

Locken slog till i mina öron bland lyften och filmen som visades på skärmen lyckades inte fånga mitt intresse. Jag lät mina ögon glida över folkmassan runt omkring mig, nyfiken över vad alla distraherade sig själva med. Då de flesta enbart läste tidningar eller tittade på en av de alla filmerna på teven, blev jag inte helt tillfredsställd och tristessen fyllde min kropp med stora steg.

Flygvärdinnorna började tillslut vandra omkring bland gångarna och erbjöd champagne till de vuxna människorna som ville ha det, men bortsätt från det så rörde sig ingenting nytt och allt förblev normalt. Av ren reaktionsförmåga sträckte jag hastigt ut min hand när en av de alla unga värdinnorna passerade och hindrade henne från att flytta sig.

Förvånat tittade hon ner på mig medan klar förvirring lyste genom och avslöjade känslorna i hennes ögon. Lugnt tog jag av mig de föremål som hindrat mig från att visa min personlighet innan jag tittade på henne.

“I’m sorry to disturbe you”, sa jag lätt när jag vek ihop mina solglasögon och packade ner de i väskan.

Jag slickade mig sedan om mina läppar, undrade om det jag gjorde var rätt, och vände jag mitt huvud mot henne med ett dystert leende. “But me and my friend got some seperate seats and I really want to with sit her, since it’s such a long journey and all that”

Flygvärdinnan nickade lätt, sedan lade hon in ett leende och tittade sig omkring.

“Her name is Jamie Johnson”, informerade jag då jag visste att kvinnan tvekade. “Maybe the person who’s sitting next to her want to swich?”

“But Mr. Styles, I’m afraid that she doesn’t sit in the first class”, beklagade hon sig bekymrat.

“Doesn’t matter. I can swich to something else, it’s no problem with that”

Min envishet höll i sig då flygvärdinnan förvirrat tittade sig omkring medan hennes huvud försökte klarna upp situationen för henne. Ord och meningar cirkulerade runt i hennes huvud, något som visades i hennes förvirrade ögon.

“I’ll see what I can do, Mr. Styles. But I’ll not be able to promise you anything” Jag log lätt mot henne, glad över att hon äntligen gett sig.

“A chance is all I’m asking for. Thank you”

 
Diskret vakade jag på flygvärdinnan i ögonvrån när hon försiktigt böjde sig ner för att prata med mannen bredvid mig. Hennes läppars ord var riktade mot den några år äldre mannen, men hennes ögon var helt och hållet spänt på mig med en hård blick. Jag undrade vad jag gjort fel och rynkade besvärat min panna när mannen exalterat nickade och nästintill slet upp sitt bälte.
“Can you thank your friend for me? Really nice of him to do that”
Mannens leende på läpparna avslöjade att han var på väg att göra något, men förvirringen som spridits inom mig fick tankarna att tumla runt och inte framstå som förståeliga. Medan jag forfarande satt som förvirrad så reste sig mannen upp och vandrade bort från mig. Fortfarande oförstående av situationen ruskade jag mitt huvud i ett försök att få tankarna att klarna.
Någon minut senare hörde jag flämtande runt om i planet medan vissa viskade namn i ivrighet. Sedan placerade sig en pojke bredvid mig. Jag kunde höra på folket runt omkring att det inte var den man som jag innan suttit bredvid, vilket fick mig att nyfiket vände på huvudet mot hans riktning.
När ett vackert leende nådde min blick kände jag hur chocken intog mig och hur huvudet började snurra. Situationen och hans närvaro fick mig att känna mig yr, något som jag försökte få bort genom att skaka bort mina tankar och huvudet.
“What are you doing here?”, frågade jag förvirrat i desperata försök över att få bort den dimma som intagit mitt huvud.
Ett snett leende täckte hans vackra ansikte och fick smilgropar att uppstå, något som fick flickor runt om i hela världen att smälta.
“Well I’m going to the US, of course”, skrockade Harry roat och skakade skämtsamt sitt huvud.
“No I mean here, here”, förtydligade jag allvarligt.
 En ryckning avfyrades från Harrys axlar innan han generat bröt vår kontakt och blickade ner i marken. Stum över hans gärningar och av borttappade ord kände jag hur mina ögonbryn höjdes och hur min mun förstummat öppnades på glänt.
“Did you really give away your first class ticket for this?”

Ett ruskande for hastigt iväg från Harrys huvud medan han sakta lyfte det. Hans ögon träffade mina, visade hans allvarlighet och de känslor som befann sig inuti honom. Det leende som innan varit på hans läppar var nu som bortfört och hans seriösa min fick mig att tappa andan.

“No, I did it for you. I’d do anything to spend time with you, I thought you knew that by now”

Det välkända leendet drogs sedan upp på hans läppar, något som sakta men säkert smittade av sig på mig då jag generat vände bort huvudet, glad över att han faktiskt tagit det initiativet.


 

1

RSS 2.0