2014-05-30 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 75. Because I said so


Ljusets skinande strålar lyste starkt igenom de de tunna persiennerna längre in i rummet. Lågt stönade jag åt dess störande reflektioner som hindrade mig att återgå till min sömn medan jag smått irriterad vände riktning på min kropp. I hopp om värme som skulle kunna värma min kropp lät jag min vänstra kind vila mot kuddens mjuka material samtidigt som min ena arm sträckte ut mot andra delen av sängens madrass; sökte efter närhet av den person jag behövde allra mest. Men när jag inte fann den kropp jag egentligen förväntat mig och min handflata endast blev bemött av kalla lakan och tomhet, rynkade jag oförstående mina ögonbryn och öppnade mina ögon.

Solens starka strålar sken rakt in i mina ögon och fick mig att frustrerat kisa samtidigt som ett lågt suckande rymde sin väg utifrån mina läppar. Bestämt vände jag på min slöa kropp så att jag befann mig med ryggen pressad mot madrassen, sedan blickade jag nyfiket ut i rummet och sökte efter den pojke jag längtade efter så mycket, även om jag bara för en liten stund sedan befunnit mig bredvid honom.

Jag fann honom stående vid sänggaveln där han lugnt trädde på kläder över hans muskelösa kropp; gömde alla de märken och spår från kriget vi haft kvällen innan. Då jag faktiskt funnit honom log jag lätt, men hans oberörda rörelser och handlingar fick mig att förvirrat undra vad han skulle göra.

“Hey...”, hälsade jag tyst med min morgontrötta röst.

Tonläget var inte hög och rösten lät sliten, ändå lyckades den väcka till sig Harrys uppmärksamhet så att han vände huvudet mot mitt håll.

“Hey”, svarade han mjukt med ett försiktigt leende, sedan återgick han till att knäppa knapparna på sina byxor och vandrade bort mot garderoben.

“Have you thought about the question I asked you yesterday?”

Tungt suckade jag för mig själv och slöt mina ögon. Frågan Harry ställt mig igår hade tagit mig med storm, men även gjort mig oförmågen till att svara. Min talförmåga hade varit som stulen och bara tanken av att få träffa min far igen fick mig att vilja gömma mig i ett hörn och aldrig komma fram.

“Uhm, yeah, sort of...”, tvingade jag desperat fram ur min mun medan rynkan i min panna ökade.

Tveksamheten sköljdes över min kropp då jag ruskade mitt huvud, allt för att få bort samtalsämnet.

“Where are you going anyway?”

“I”, började Harry med en suck då han slarvigt lät sina händer flyga i lådorna och leta efter något speciellt som tydligen distraherade honom. “I’ve got some errends that I have to take care of, nothing too special. It won’t take long”

I brist på information öppnade jag min mun för att protestera, men hindrades av Harry som omtänksamt tittade upp på mig med ett ytterst litet leende.

“Go back to sleep, baby”

Återigen fördjupades rynkan i min panna, men denna gång mer av förvirring åt hans beteende.

“What, so I can’t come with you?”

Återigen suckade Harry då han ställde sig upp rakryggad, sedan ruskade han sitt huvud och tittade på mig. Jag förväntade mig en ledsen och osäker blick som berättade att han egentligen ville ha med mig, men det ansiktsuttryck jag möttes av var hårt och bara... Kallt.

“No. I’m sorry”

“Why?”, fortsatte jag nyfiken; besatt av att försöka komma på vad det var han försökte säga.

“Because I said so”, svarade Harry torrt. Hans blick var bortförd och han ägnade mig inte en enda sekund, något som fick mig att lågt fnysa och skaka mitt huvud av besvikelse.

“That was a bad excuse”

“I want you to stay inside”, fortsatte sedan Harry, precis som att han aldrig hört vad jag tidigare sagt. “Do not go anywhere without me and if you want something, call me first”

Chockad över beordringarna han gett mig kände jag hur min mun öppnades och hur min hjärna sa till mig att tala, men mina ord var som stulna och jag kunde inget annat göra än att stirra på honom. Jag visste helt enkelt inte hur jag skulle svara på de orden.

“Why won’t you let me come with you?”, viskade jag tillslut.

Jag hade äntligen fått tillbaka mitt mod och min förmåga att tala, och även om orden var korta och tysta, så var de fortfarande ord som Harry kunde uppfatta.

“The world is not a safe place, Jamie”

Jag ruskade mitt huvud åt hans ord som om det var det mest barnsliga jag någonsin hört.

“I can take care of myself, thank you”, klargjorde jag surt. 

Plötsligt fann jag kontakt med de ögon jag älskade så mycket, något som chockade mig och fick mig att bli osäker på att hålla kvar blicken. Hans ögon var på samma sätt som mina osäkra och man kunde på långa vägar se att han tänkte över de ord jag precis yttrat.

Något som kändes som en evighet senare ruskade Harry sitt huvud så att de mörka lockarna bytte plats på hans vackra huvud, sedan avbröt han vår ögonkontakt och bet sig i underläppen av ren frustration.

“No, not in this case”

I en kort sekund hade jag faktiskt trott att jag haft honom, att han skulle förklara, men spåren var nu som bortsopade och jag förstod att han inte tänkte ge sig. Besviket tittade jag bort mot hans riktning, men lyckades aldrig fånga upp de mossgröna ögonen.

“Can you at least tell my why? Because as I see it, to just tell me to stay inside is not a very good explanation”

“They can hurt you, Jamie. People can hurt you so bad”, skyndade han sig plötsligt.

Inte beredd på de ord han yttrat rynkades mina ögonbryn, likaså min näsa, både i förvirring och undran över vad han menade.

“Who?”, frågade jag förvirrat.

“I saw your fear, Jamie, I saw how terrified you were. And I know that they just want to protect me, but it hurts me when they hurt you”

Hans stressade och förklarande ord fick inte situationen att lätta i min hjärna och jag kände mig fortfarande oförstådd och kvarlämnad. Plötsligt insåg jag vad han menade, men chockades enormt av att han ens skulle ta upp det.

“The fans?”, frågade jag sedan när jag efter ett tag funderat på hans ord.

Harry svarade inte, utan undvek bara min ögonkontakt och pillade på den jackan som befann sig i hans starka armar.

“I’m not afraid of them”, försäkrade jag honom protesterande.

Ett litet, otrovärt skratt föll ut ur Harrys kropp i samband med att hans huvud ruskades. Min förvirring förstorades och jag kände mig allt mer förolämpad när Harrys skratt lämnat hans strupe.

“You should be. They can do things you’re not aware of”

Återigen öppnade jag min mun för att protestera, men hindrades av Harrys stampande fötter och plötsliga närhet.

“I’ll be home in a couple of hours”, förklarade hans snabbt, sedan pressades ett par mjuka läppar mot min kind och tog bort all den frustration som fyllt min kropp.

Jag var fortfarande arg över att han vägrade ge mig information, men jag fann det lönlöst att kämpa emot honom då jag visste att det aldrig skulle leda till något gott. Hans röst fyllde återigen upp rummet några sekunder senare och fick mig att återupplevas från en bubbla jag inte ens insett att jag fastnat i. Hans kropp befann sig nu vid den stora, vita dörren ut från rummet och hans mörka, bestämda ögon borrade sig utmanade in i mina.

“And Jamie, please do as I say. You don’t know this world as good as I do”

 

Ljudet av en dörr som öppnades fick mina ögon att hastigt vidgas. Exalterad över att inte längre behöva vara ensam rusade jag upp från den fåtölj jag låg liggandes i och lät mina fötter ta mig över golvet och vidare till hallen. Ett leende växte sig upp på mina läppar då jag såg den lockhåriga pojken stå i dörröppningen, men hans långa hårstrån till kalufs gömde det vackra ansiktet och hindrade mig från att beundra hans oemotståndliga linjer.

“You can’t imagine how much I’ve missed you”, började jag plötsligt upphetsat i en utandning medan jag granskade hans långsamma rörelser. “It’s been so lonley here and all I’ve been doing is waiting on you to get home but you never did and-”

“Is there something that you want to tell me, Jamie?”, avbröt Harry mig och överröstade mig med den höga rösten.

Förvånad över hans ord höll jag min mun tyst och stirrade på honom i förvirring.

“Is there something that you want to tell me?”, upprepade han ännu en gång, denna gången med en så mycket hotfullare och varnande röst.

Fundersam över varför hans reaktion blev som den blev skakade jag stelt mitt huvud då jag fortfarande var i oförmåga till att förstå hans handlingar. Hans känslolösa ansikte vändes plötsligt mot mig, full med kyla och tom på reaktioner. De innan så glittrande ögon hade allt annat än livskraft och det fanns bara ett ord som skulle kunna förklara dess utstrålning; ensamhet.

“Are you sure?”

Jag nickade stumt åt hans fråga medan jag så gott som det gick försökte undvika hans påträngande blick. Mina händer fumlades stressat samman och jag klämde hårt på dem, allt för att inte avslöja den hemlighet jag visste att han en dag skulle hata mig för att jag inte berättade.

“Are you absolutely fucking sure? Don’t you dare to lie to me right now, Jamie. I’m already pissed as it is”

Darrigt tog jag mig samman och gjorde ett försök till att svälja den enorma klumpen i min hals, men lyckades inte då dess smärta enbart växte och skavde allt ju mer jag försökte. Återigen nickade jag som svar och öppnade min mun.

“Yes”

Så fort orden lämnat min strupe hörde jag ett djupt suckande flödas genom min hörsel; ett suckande så fullt med frustration att jag började tvinga ned min blick på marken för att inte skrämmas. En duns hördes plötsligt genom mina öron och fick mig att reagera, men jag flyttade inte blicken längre än nödvändigt för att förstå vad det var han menade.

“Then can you please explain to me what this is?”, frågade han kallt.

Den varma röst som förut skyddat och värmt mig var nu som bortblåst och övertäckt med besvikelse, för när de gick igenom mina öron så kunde jag inte låta bli att rysa och läsa den lockande titeln på uppslaget.

Ännu en gång svalde jag i hopp om att smärtan inom mig skulle försvinna, men det var förgäves.

Why are you in a newspaper, Jamie? And why the fuck does it say that you’ve been visiting the hospital?”

Min talförmåga kändes som stulen när jag gjorde ett försök att öppna min mun, för allt som kom ut var luft som vägrade att bildas till luft. Jag gjorde ännu ett försök tala, men återigen förlorade jag kampen och tvingade mig själv att stänga munnen för att inte se dum ut.

Lågt suckade jag för mig själv i hopp om att Harry inte skulle höra det, sedan slöt jag mina ögon för en kort sekund innan jag blickade upp och tvingade mig själv att bilda en ögonkontakt.

“Harry, there’s nothing to worry about...”, försäkrade jag honom tyst.

“Nothing to worry about?!”, utbrast han plötsligt. “Jamie, you were at a freaking hospital!”

“Harry calm down”, försökte jag så sansatt som jag kunde, men var tvungen att stänga mina ögon för en kort sekund för att samla kraft.

Jag återkopplade sedan vår ögonkontakt och gjorde det klart för mig själv att jag var tvungen att vara stark, annars var det slutet till alltihopa. Jag kunde inte låta det hända.

“It was just an health examination, nothing else”

Han undvek plötsligt min blick, precis som att han blivit sårad. Spår av ilska var som bortrövade och inget annat än sorg kunde visas i de gröna, vackra ögonen. Försiktigt försökte jag le mot honom för att förklara situationen, men min lögn fick svårigheterna att fördubblas och leendet att verka falskt.

Plötsligt föll Harry mot golvet med en smäll, något som fick mig att chockat dra efter andan och förvånas över hans drag.

“How can I know that you’re telling me the truth?”

Hans röst kändes plötsligt så osäker och sårad, precis som att han visste precis allt som försegick. Tonläget i hans röst och sorgen som visades fick mina skuldkänslor att väckas och oron att skapas då jag visste att jag var orsaken till hans plötsliga förändring.

Jag suckade åt hans ord, men bestämde mig för att låta honom säga vad han ville då det faktiskt var jag som var skurken här. Ingenting skulle någonsin ändra på det. Jag gav mig sedan efter Harry och satte mig ned på golvet bredvid honom. Mina ben placerade sig själva i skräddarställning medan mina armar föll in i fällan mellan dem, efter det granskade jag Harry med ett enkelt ansiktsuttryck och ryckte på mina axlar.

Sorgen och osäkerheten lyste igenom hans ögon och jag visste att det helt enkelt var mitt fel. Det var någonting jag absolut inte var stolt av, men jag gjorde det enbart för hans skull och det var det som räknades.

“You don’t”, avslöjade jag tungt. “You simply just have to trust me”

Återigen gjorde jag ett försök till att se in i hans ögon, men lyckades denna gången i samband med att jag lade in ett försiktigt leende. Han suckade djupt då han såg på mig, sedan lutade han sin panna mot min och ruskade sitt huvud.

“I could never live with myself if I knew that something was happening to you and I couldn’t be there to save you”, viskade han tyst och slöt sina ögon.

Tappert svalde jag och försökte dölja den skuld och sorg som fanns inom mig, sedan nickade jag med hans hud mot min och försökte le igenom smärtan.

“I know, baby”, viskade jag tillbaks.

En kall tår föll plötsligt ur min ögonglob och ned för mina kinder; orsakade darrande och osäkerhet som lades över min kropp.

“I know”


 

0

2014-05-28 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 74. Feet on the ground


 ”Can you please tell me one more time why we’re doing this?”
En suck fyllde det dödstysta rummet medan en svag blick utbyttes mot min. Ljudet av hans smått irriterande röst studsade mellan väggarna och fick eko att uppstå, något som fick mig att smått le och vilja skrika ut ord och meningar som senare skulle möta mig ännu en gång.
“I’ve already told you”, konstaterade Harry då han skakade sitt ovanligt tystlåtna huvud.
Lockar flög omkring på hans huvud och fick hans utseende att bli ännu mer charmigt, även om jag inte ens visste om det var möjligt. Oberört ryckte han på sina axlar medan ord lämnade hans hjärtformade läppar och penseln gjorde avtryck mot den ljusa väggen.
“If there’s a thing that I need to be done, and I can do it by myself, I’ll. I don’t have to hire someone to do it for me just because I have the money. If it’s simple and I actually have the time to do it, then it’s just kind of obvious that I’m going to. No famous thing will ever change that”
Förvånat tittade jag över på honom då jag för en kort sekund slutade måla. Jag upphörde alla mina rörelser för att titta på honom medan ett litet, stolt leende placerades ut över mina läppar.
“You’re really trying to keep your feet on the ground, aren’t you?”
Ännu en axelryckning avfyrades från Harry när han drog ett sista drag med penseln, sedan blickade han kort över på mig med ett likadant leende på läpparna.
“You’re the one who keeps me there, though”
Ett skratt föll ut från mina läppar då han avslöjade de romantiska orden; fick mig att generat vika mitt huvud samtidigt som det ruskades av tanken. Mina fötter höll mig uppe på den korta stegen vars arbete var att föra mig högre upp medan Harry placerats på golvet bredvid mig.
I ögonvrån granskade jag honom när han försiktigt skakade sitt huvud åt mitt protesterande och vandrade sin väg närmare mig.
“Don’t you try to deny it, Jamie. It’s all true”
Hans förföriska viskningar fördes allt närmare mig då han förflyttade sig över golvet; lät hans fötter glida över papperna och hans händer att omfamna min kropp. Generat undvek jag hans ögonkontakt och placerade mina armar runt hans hals; vilade min panna mot hans och slöt mina ögon. Ett leende letade sig upp på mina läppar då jag av glädje ruskade mitt huvud, inte i tro om att hans kärlek någonsin skulle kunna ta hand om mig på det sättet som den gjorde.
En lätt kyss placerades på mina läppar av ren kärlek och blev nyckeln till min ständiga lust efter mer. Jag stod dock undan från mina behov och lutade återigen min panna mot hans, denna gång med öppna ögon.
“Do you want to spend the night?”
Lätt nickade jag utan någon som helst förmåga till att tala då han tagit mig med storm. Det mossgröna ögon tittade rakt in i mig och fick en helt ny värld att öppnas, något som både skrämde och fascinerade mig. Det skrämde mig lite att hans effekt på mig var såpass stor som den var.
“Good”, viskade Harry med sin raspiga, förföriska röst. “Because if not, I wouldn’t be able to do this” 

Jag kände plötsligt något kletigt dras längs min kind; orsaka spår av förvirring som lade sig över min panna och glimtar av förvåning drogs längs min iris. Min mun öppnades till ett förvånat o så snart jag insåg vad han gjort medan ljud av lekfullt skratt klingade i mina öron.

Automatiskt åkte min hand upp till kinden för att känna på det utsatta området, precis som att jag behövde en bekräftelse, sedan ruskade jag långsamt mitt huvud medan mina smalnade ögon spände sig i Harrys.

“Oh no, you didn’t”

“I did”, bekräftade Harry roat.

I ett försök till att spela irriterad böjde jag mig ned och gömde mitt ansikte och föremålen bakom mig med hjälp av min kropp, allt för att få Harry att falla i min fälla. Då han på något sätt fått min avbackning att bli riktad mot honom som om han gjort något fel, ruskade han hastigt sitt huvud medan ursäktande ord föll bort från hans läppar. Meningar ramlade ur hans strupe medan jag med ett lömskt flin stoppade ned min hand i den stora, djupa målafärgsburken och ignorerade hans förlåtelser.

“Babe, I’m sorry, I didn’t mean to ma-”

Med en väldig fart vände jag mig om medan jag ställde mig upp, något som orsakade flygande för den färg som befann sig i min hand. Vit färg spred sig över hans enkla tröja och nakna armar; fick fläckar att senare bilda små cirklar som skapade ett lekfullt mönster längs hans mjuka hud.

På samma sätt som mina ögon innan gjort smalnade hans av medan munnen på hans ansikte bildade ett tunt, rakt sträck utan några som helst tecken på känslor.

“A little bit grumpy, aren’t you, Mr. Styles?”, flinade jag roat, nöjd över den prestation jag nyss åstadkommit.

Vackra lockar flög fritt omkring på hans huvud då hans skakade sitt huvud åt mina ord, precis som att han protesterade mot det jag just sagt.

“You’re going to regret that one, Johnson”

Den hotfulla, men samtidigt så lekfulla, rösten fyllde min hörsel och fick gåshud att spridas över hela min kropp. Ett flickaktigt skrik lämnade mina läppar då en kall känsla återigen föll över min kropp och avslöjade de rörelser Harry just gjort. I ett försök att fly från hans onda dåd hoppade jag ned från stegen samtidigt som skratt föll ur min strupe, men hann inte långt innan de långa, smala benen till den vackra gestalten hördes bakom mig och jagade mig runt om på golvet.

Jag gjorde återigen ett försök att ta upp en näve med färg, men misslyckades då min hand kom i kontakt med burkens yttre och ostabila handlingar cirkulerade in i mina tankar. Burken tippade på kanten av bordet och skakades av min beröring, något som senare orsakade fall mot det papprade, skyddade golvet.

Vit sörja flög ut över ytan i samma sekund som Harry kom springandes efter mig och förvåning sköljdes över hans ögon. De växte till sin storlek i samband med att hans fötter träffade den hala ytan och flög över golvet. Armar svingade runt i luften i desperat hjälp av balans och hans mun blev vid öppen, sedan hann jag inte uppfatta mer innan en lång gestalt kom flygandes över golvet och kolliderade mot min kropp.

Stön blandat med skratt föll ur bådas munnar då vår krasch tog sitt fall mot golvet och Harrys kropp dödsdömt låg tryckt ovanför mig. Jag kunde inte förmå mig själv att sluta fnittra då han utmattad låg ovanpå mig, något som fick honom att instämma i det flickaktiga agerandet och ruska sitt huvud till försvar när han tittade upp på mig.

Plötsligt slutade både hans och mitt skratt flöda genom luften och allvar lades över atmosfären. Harrys stora, försiktiga händer letade sig snart upp till mitt ansikte där han ömsint sopade bort störande hårstrån bakom mitt öra medan våra ögon spänt var fängslade i varandra. Han böjde sig sekunden senare ned och lät de mjuka läpparna jag älskade så borstas mot mina. 

Jag slöt återigen mina ögon och njöt av situationen samtidigt som jag kysste honom tillbaks och log mot hans läppar.

Kyssen fördjupades och Harry förflyttade sig själv till en skönare position medan hans ena hand höll ett stadigt, kontrollerande grepp runt mitt ena höftben. Min kropp fylldes snart med lust av att ha honom och mina desperata handlingar fick honom att nöjt flina mot mina läppar, men även gå steget längre och visa att han ville detsamma.

Mina darrande händer vandrade sin väg ner från hans bröst och vidare mot byxlinjen medan vi fortsatte vårt kyssande. Vi lämnade inte kvar fria ytor på varandras läppar, utan tog nytta av varje centimeter vi hade medan jag jobbade mig ned för att knäppa upp Harrys byxor. Då jag någon sekund senare fått ned både låset och lossat upp knappen upphörde Harrys rörelser för en kort stund och han tittade förföriskt in i mina ögon med ett snett leende på läpparna.

Glimten befann sig i hans ögon och den ljusa, lockande färgen i hans ögon utstrålade lycka.

“Let’s finish on a little bit more comfortable place, shall we?”


“Well this paint thing didn’t really turn out as I thought it would”
Harrys djupa stämma for igenom min hörsel samtidigt som hans bröstkorg bullrade mot mitt huvud. Smått log jag åt hans kommentar medan det ljuva skrattat forsade genom mina öron och njöt av situationen; hoppades på att den aldrig skulle sluta.
“I don’t really mind staying here, though. This is so much more relaxing than painting”, mumlade jag tyst och slöt mina ögon i komfort.
Desperat av att få känna hans närhet och doft borrade jag in mitt ansikte mot hans hud, precis som om jag trodde att det skulle ge mig mer att leva på.
“Yes, it is. I couldn’t agree more”
Harry lät armen runt min kropp spännas en aning då han yttrade orden i ett försök att dra mig närmare; få känna min nakna hud pressas mot hans ännu lite till. Tystnaden föll över det mörka rummet direkt efter att Harry gett ifrån sig de tysta orden. Hans kropp var fortfarande pressad mot min medan mitt huvud lutades mot hans bröst; lyssnade på de lugnande hjärtslagen som fick mig att slappna av.
Tystnaden hade fått mitt huvud att börja tänka och observera sakerna runt omkring mig då allt jag kunde höra var Harrys djupa andetag. Jag försökte schasa bort de onda tankarna och fokusera på de goda, men tankarna kring sjuhusbesöket trängde sig återigen in mot mitt huvud och tvingade mig själv att må dåligt.
“But I do got one more thing to ask you about”, sa Harry plötsligt.
Hans ord fyllde upp rummet med spänning och fick mig att hastigt öppna mina ögon i oro; undra vad det var han ville fråga mig.
“Yes?”, svarade jag osäkert, men nästan mer som en fråga än ett svar.
“I want you to follow me back home”
Oförståndet syntes klart i mitt ansikte då jag i ren förvirring lyckats bilda en rynka i min panna medan jag stelt rätade på mig lite och ändrade min position mot Harrys varma kropp.
“But Harry, you’re already home...”, försökte jag, fortfarande inte klok var det var pojken ville få fram.
Ett roat skratt for återigen bort från Harrys läppar då jag yttrade mina ord och fick rynkan i min panna att fördjupas ännu mer av hans förlöjling. I ett försök att få mig att lugna ner mig och att få tankar att försvinna ur mitt förvirrade sinne rörde sig hans fingrar lätt över min hud i mjuka rörelser.
“I mean home like my real home. Home to mum and Gemma”
0

2014-05-25 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 73. Thursday


Skriken blev högre och pressen ökade. Förvirrat tittade jag mig omkring då en hand stressat placerats mot mina skulderblad; undrade vart min räddare i nöden tagit vägen och varför min puls var uppe och svävade i det blå.

Tungt svalde jag i ett försök att återfå mina rätta tankar och få benen att ta emot det tryck som min kropp utstrålade, men lyckades inte finna den talförmåga som även förlorats på vägen. Allt var suddigt och min hörsel blev sämre då det enda som kretsade inom mig var skriken från de tjejer som befann sig utanför; tvingade sig själva att pressas mot det tunna glaset och skrik att lämna de ljusa struparna.

“Babe, are you alright?”

Förvånad tittade jag upp, inte medveten av att vi plötsligt stannat och att vakten blivit ersatt av den pojke som i alla tillfällen kunde få mig att må bra. Strikt ruskade jag mitt huvud och slöt mina ögon för en kort, sedan tvingade jag mig själv att le ett falskt leende och titta lugnande på honom.

“Mm, I just want to get out of here as soon as possible. This is really freaking me out”

Ett ljust skratt lämnade den vackra pojkens läppar då han underlättat tittade ned på mig, sedan planterade han en enkel kyss på min hjässa innan han lade ena handen vid min svank och tog mig längre fram mot glasdörren.

“Don’t you worry, love. We’ve got people here to make it happen”

Män passerade både mig och Harry och gav oss lite snabb information direkt efter att han yttrat de enkla orden. Förvirrat tittade jag på medan jag lät orden flöda in genom ena örat och ut genom andra; inte alls medveten om att informationen kunde vara viktig och att det skulle försvåra männens arbeten.

När det kändes som att männen hade pratat i en evighet och att det aldrig skulle ta slut, öppnades plötsligt portarna ut och männen täckte upp gången. Chocken som intog min kropp tog mig med storm och blixtarna som träffade mina ögon skar och hotade mot min hud. Irriterat kisade jag av den plötsliga omväxlingen, men hann inte mer än tänka på det innan min hand hårt blev intrasslad i Harrys och våra kroppar styrdes genom folkmassan.

Jag fokuserade enbart på att hålla mig instängd i min egna bubbla och att hålla ute alla de onda kommentarer jag visste sades om mig samtidigt som min blick låstes i marken och mina ben togs över asfalten. Min hörsel var så gott som bortglömd, ändå hackade mitt huvud upp sig på de plötsliga glåporden som kom förandes genom den hårda vinden.

Det var inte alla meningar och ord i sig som fansen sagt, utan en specifik, enkel mening som varje människa skulle kunna säga, men som bara skadade de människor som blivit drabbade.

I hope you get cancer!

Tvärt stannade jag, inte medveten av de steg min kropp utförde och på reaktionsförmågorna som utlöstes. Sårat tittade jag bak då min hals börjat svida och ögonen lätt vattnats. Jag försökte finna det ansikte som röt de ord jag fruktat mest i hela mitt liv, men som även blivit sant och blivit en del av den mardrömmen jag levde i.

En förvånansvärt mjuk hand vilade runt min midja och en förvånad, men fortfarande försiktig, röst fyllde mitt sinne och bad mig att fortsätta, men lyckades bara få med min fysiska del medan sinnet stannade kvar hos folkmassan. Under turen till bilen fanns inget annat i mitt sinne än de sårande ord som kommit till mitt huvud för att stanna.

Jag hade lovat mig själv att aldrig ta åt mig av de ord som fansen sa, men den speciella mening som de på något sätt lyckats ropa i min närhet var ett undantag och det enda som någonsin skulle kunna få mig att falla.

När jag som minst anade det kände jag hur allt ljud sopades undan och hur marken under mig började röra på sig. Förvirrad tittade jag upp för att sedan märka att vi befann oss i en bil medan min kropp intensivt vakades av den oroliga pojken vid min sida.

Halsen ömmade fortfarande i min kropp och jag ruskade hastigt mitt huvud; allt för att få bort de onda tankar som nu befann sig inom mig.

“What happened out there? Are you okay?”

Hastigt nickade jag som svar och slöt mina ögon utan någon som helst kraft kvar till att tala.

“Yeah, I’m fine”, försökte jag mig desperat på, men misslyckades med de viktiga orden och bröt samman på mitten. “I just...”

Jag försökte samla mig själv och ta ett djupt andetag medan jag kände Harrys skarpa blick spänd på mig, men att lyckas var svårt och mina tankar störde mig i mitt försök till återhämtning.

“I have some things I have to sort out at home”, utbrast jag plötsligt. “Can you please drop me off there?”

Jag försökte lyfta blicken och tittade så normalt som möjligt in i de vackra, gröna ögonen jag älskade så, innan jag slog på ett leende och försökte få honom att gå på den vita lögn jag just kommit på. Misstänksamheten visades och lyste igenom Harrys ansikte, men var något han avstod ifrån att ifrågasätta då han nickade sitt huvud och tittade tillbaks på mig med en djup rynka fastklistrad i pannan.

“Sure. Andy, can you please stop by Jamie’s flat?”

“Of course, Harry”

Hans svar kom snabbt och mörkt medan Harry fortsatte sin färd längs mitt ansikte; försökte hitta de brister han visste fanns och trycka de knappar för att få mig att avslöja den sanning till lögnen som fanns inom mig. Jag försökte att avbryta hans sökande och vika bort från vår intensiva ögonkontakt, men det var som att hans bestämda vilja höll kvar mig och vägrade låta mig gå.

“But you’re still up for Thursday, right?”

Frågor började fylla mitt huvud då han ställt sin fråga och jag panikartat seglade med blicken ifrån hans egna. Jag knep kort ihop mina ögon, sedan tvingade jag dem öppna och möttes av Harrys fortfarande så intensiva blick.

“Thursday?”, frågade jag tveksamt.

“You were going to help me recolor a room in my new house”

Mentalt slöt jag återigen mina ögon och suckade högljutt, men lät ljuden hållas inne då jag tvingade mig själv till en nickning.

“Yes, of course. Thursday it is”, viskade jag fram, fortfarande utmattad av de ord och spänning min kropp utsatts för den senaste timmen.

Jag kämpade tappert för att hålla kvar tårarna i halsen och få smärtan att stanna inne, men kampen var hård och det kändes som att bilturen aldrig skulle ta slut. Tillslut lät jag äntligen min blick segla utanför fönstret och förbi de gator som blev tydliga i mitt synfält, väl medveten om att bilen snart skulle stanna och att mina känslor kunde få löpa fritt.

“Well, this is my place”, viskade jag plötsligt fram, bestämd över att lämna bilen så fort som möjligt.

Försiktigt planterade jag en kyss vid Harrys vänstra kind, precis där smilgropen brukade befinna sig, innan jag återigen lutade mig tillbaks och klev ur bilen. Jag gav honom ingen tid att besvara min beröring eller tala åt mig, utan försvann direkt upp för de långa trapporna och vidare in i lägenheten.

Vid det laget hade min kropp redan börjat darra och den stora klumpen i min hals hade irriterande nog förstorats. Jag gjorde allt i min makt för att försöka få bort det eller åtminstone ignorera det, men så fort dörren stängts bakom mig och tystnaden föll över atmosfären, föll allting samman och barriären inom mig revs ännu en gång.

Hjälplöst föll jag mot marken medan min rygg slogs ihop med trämaterialet bakom mig. Skavande märken pressades mot min hud samtidigt som min ända kolliderade med golvet under mig. Tårar sprutade hejdlöst ut från mina ögon och ned för min ömtåliga hud; orsakade köld och oroligt darrande inom mig.

Snyftande föll över lägenheten och mina desperata skrik av tröst ekade mellan de tomma väggarna. Jag försökte resa mig upp, men kunde inte förmå mig själv att varken röra mig eller tala. Allt som befann sig i mitt huvud var tankar på min dödsdömda framtid och på hur jag faktiskt skulle lämna Harry helt ensam utan någon som helst förmåga till återvändo. Skuldkänslorna byggdes upp och paniken över att lämna allting kom krypandes utan någon som helst försiktighet.

Desperat av både värme och tröst försökte jag få mina nästintill okontrollerbara händer att gömma och skydda mitt ansikte medan tårar blötte ner och gjorde avtryck längs mina mjuka kinder. Smärtan som fanns inom mig var olidlig och skaven som pressades mot mitt hjärta fick mig att gråta ännu mer, även om jag visste vad det berodde på.

Som om allting var förlorat och min kamp var slut lät jag sorgen ta över mig och bära bort mig längs de otäcka dalarna av smärta.

 

Royal London Hospital, Helene’s speaking. How may I help you?

Högt harklade jag mig då jag sträckte ut mina stela, kraftlösa ben. Min ena handrygg for genast över mitt vänstra öga; försökte sopa bort alla spår av tårar som lämnat avtryck på min hud. Jag försökte lägga in ett leende medan jag väntade ytterligare på att min kropp skulle lugna ner sig, men insåg snart att väntan redan varit alldeles för lång och försökte lita på att minst röst skulle klar av pressen.

“Hi, this is Jamie Johnson”, började jag sedan.

Jag tittade mig oroligt omkring innan jag kände ena delen av min mungipa misstänksamt rycka och klämde hårt samman mina läppar. Smärtan hade fortfarande inte försvunnit från mitt bröst och rädslan var större nu än vad den varit på flera månader.

“I’d like to rebook my appointment with Dr. Brown now on Thursday afternoon to an earlier time. Is that possible?”

Jag slickade mig lätt om mina läppar medan hjärtat i mitt bröst hårt pumpade utav rädsla. Klumpen som fastnat i min hals vägrade att minska i sin storlek och gjorde även att jag kände mig skärrad och förråd utan några som helst chanser till att få hjälp av folk i min omgivning.

Yes, it is. What’s the case?

Återigen gjorde jag ett försök till att svälja ner den stora klumpen, men misslyckades då en ensam, kall tår föll ner från mitt vänsteröga och fick mina rosa, oroliga läppar att hysteriskt darra.

“Cancer”


 

0

2014-05-22 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 72. Could never leave you


Ett stön fyllde min hörsel då mina ögon läste av de rader med text som befann sig framför mig. Nyfiket sneglade jag upp från den tidning jag egentligen skulle sitta och läsa, men lät inte mer än mina ögon blottas av den pojken som satt framför mig. Hans stora händer masserade ångerfullt hans tinningar medan ruskningar avfyrades från huvudet; fick mig att se ångesten fylla hans kropp tillsammans med huvudvärken.

“Why do I keep doing this to myself”, hörde jag honom lågt mumla för sig själv.

Besviket gömde jag ännu en gång mitt huvud i tidningen och lät en lika irriterad suck som hans segla ifrån mina ihop pressade läppar.

“Don’t ask me. To get drunk is hell of a stupid thing to do”

Jag försökte låta så oberörd som möjligt, men även om orden var hårda och kalla så kunde man ändå höra spår av besvikelse och ensamhet i dess tonläge. Desperat svalde jag den enorma klumpen i min hals och försökte tvinga mina ögon att läsa av den text som fanns på bladet, men min blick kunde inte förmå sig själv att fastställa sig på de plötsligt rörliga orden.

Återigen kikade jag över den hårda papperskanten för att finna en pojke framför mig vars ögon var helt och hållet spända på mig.

Han slickade sig förvirrat om sina torra, hjärtformade läppar och skakade sitt huvud åt de gester han valt att hålla på med natten innan.

“I’m so, so sorry, babe. I know that you don’t like it when I drink but I... I had so much fun and I just couldn’t stop myself. But you should know that I was so worried, you have no idea. I was so scared that you were going to leave me-”

“I could never leave you”, mumlade jag ohörbart då jag återigen låtit mitt ansikte täckas av papperstidningen; försökte finna skydd från det samtalsämne jag mest av allt ville rymma ifrån.

Jag hade avbrutit hans babblande med mina lika oförstående ord, något som fick honom att bli förvirrad och rynka sina bekymrade ögonbryn.

“What?”, frågade han förvirrat.

Återigen suckade jag tungt då min hjärna insåg att jag inte skulle kunna rymma från samtalsämnet; att jag var tvungen att ta mig i kragen och prata med honom om det. Osäker på hur jag skulle tala om det för honom sänkte jag tidningen och lade ned den på den plana ytan framför mig.

Vi befann oss på ett café några minuter bort från Harrys lägenhet och åt frukost vid uteserveringen. Hans förstörda ögon hade trött tittat in i mina på morgonen då han vaknat och jag hade, lika besviken som jag varit då jag såg hans tillstånd natten innan, suckat och dragit ut honom för lite solsken och för att få något i magen. Han hade desperat dragit på sig ett par tidigare använda kläder och täckande solglasögon som nu befann sig placerade på hans nästipp och gömde de rödsprända ögon. Jag visste att han hade dem på sig för att människorna runt omkring oss inte skulle ha för många fördomar och för att hans fans inte skulle se honom i det skicket, ändå störde jag mig på att jag inte kunde se in i de gröna, vackra ögonen.

Precis som att han hört min begäran genom mina tankar så lät han sina fingrar vandra längs hans ansikte och upp till ögonen. Där tog han försiktigt tag i glaset och drog det bort från honom; lät det smekas mellan de stora, mjuka fingrarna i hans grepp. Hans ögon chockades stort av det plötsliga solljus de utsattes för, men var något han försökte dölja då han förvirrat lade ned dem på glasytan och tittade på mig.

Så gott som det gick försökte jag se på honom medan mina armbågar lutade sig mot bordet efter stöd. Allvaret i mitt ansikte var stort och jag ville få honom att förstå att jag menade allvar då jag stirrade in i hans blodsprängda, trötta ögon.

“Look, Harry, I’m not going to tell you what to do and not to do. It’s your life and you can do exactly what you want with it. If you think it’s fun to go out and party with your friends and that’s what you want to do, then fine. It’s okay. I’m not going to kill you”

Orolig på hur jag skulle avsluta den mening jag precis yttrat och osäker på hans reaktion avbröt jag vår ögonkontakt och tvingade min blick att flyttas ned mot tidningen framför mig. Generat harklade jag i hopp om att min strupe skulle rensan och drog några rymmande hårstrån bort från min syn, sedan lät jag återigen mina fingrar länka tag om det hala pappersmaterialet så att det täckte mitt ansikte till hälften.

“Now, put those sunglasses on again. We don’t want you to scare away all your fans”

Nyfiket blickade jag ännu en gång över kanten av pappersmaterialet för att möta hans nervösa ögon, precis som att han inte förstod vad jag menade med mina ord. Roat skrattade jag omärkbart för mig själv innan jag lyckades fånga upp hans blick igen och avfyra ett litet leende, något som han desperat försökte svara på så fort det nått hans gröna iris.


“Harry...”, gnydde jag oroligt då min blick seglade över gatorna.

Mer och mer folk började närma sig bordet vi satt vid och människornas blickar var allt annat än försiktiga. Lust hade fyllt deras kroppar och behovet av att träffa den kända pojken hade intagit deras sinne, även om de såg att jag satt vid samma bord; helt klart illa till mods av allt folk.

Nyfiket tittade Harry upp på mig med ett enkelt leende, men som försvann då han såg den stigande paniken och ångesten som fyllde och begravde mig.

“Babe, what’s wrong?”

“Look around”, viskade jag diskret, omedveten av att hans huvud inte skulle förstå mitt problem.

Hans ögon flög över den fulla omgivningen, ändå kunde han inte förstå att vi snart skulle bli fastlåsta av allt folk.

“Can’t you see their eyes? More people are coming, Harry, and I swear that they’ll do anything it takes to get a picture of you”

Jag tog ett djupt andetag då paniken surrade rundor inom mig och fick mitt huvud att snurra, även om jag så gott som det gick försökte att undvika de ord som runt omkring mig viskades. Trött slöt jag mina ögon och försökte hämta styrka, men lyckades inte.

“I want to get out of here. Now”

Nästa gång jag öppnade ögonen så nickades Harrys huvud hastigt medan hans ögon täcktes med oro. Jag reste mig hastigt upp från stolen och tog tag i mina grejer, sedan väntade jag på Harry och tills han skulle skydda min kropp med hans varma, starka hand i min. Under tiden jag väntade började folket strömma in och bilda en cirkel runt det område vi befann oss i, något som fick nervositeten inom mig att fördubblas, likaså mina hjärtslags takt.

Harry tittade en stund efter att jag blivit redo upp och granskade den kaotiska situationen. Hans ögonbryn rynkades i missnöje då han inspekterade folket och tänkte efter på något han kunde göra, sedan mötte han hjälplöst min blick och suckade.

“We can’t get out of here alone. I have to call someone, but before that, we need to go inside and make sure that you don't get hurt”

Förvirrat tittade jag på honom då jag inte förstod hans syfte, men hann inte reagera längre innan min handled länkades fast i hans grepp och jag blev indragen i fiket. Människorna som jobbade där stirrade sig panikartat omkring och bytte några ord med Harry, sedan bestämde de sig för att slå igen dörrarna och hindra människor från att passera.

Chockad stod jag och tittade på medan folket utanför samlades och arbetarna höll kunderna sysselsatta. Som om det som nyss hände var en vardagsrutin återgick de alla till sina arbetsuppgifter medan jag, förvirrad av den situation som uppstått, blickade ut över de nu skrikande flickorna.

“You”

Jag lyckades på något sätt ta mig ur min egna lilla bubbla och någon sekund blicka upp på Harry som stod några meter ifrån mig; telefonen länkad till hans hörsel och hans ena pekfinger riktat mot mig.

“Stay there and do not move. I don’t want you to get hurt”

Missförstådda tankar cirkulerade tappert runt inuti mitt huvud och orsakade förvirring då jag inspekterade Harry, men även en skarp huvudvärk som intagit och involverat mitt huvud. Stum av de skrik som hördes i mitt bakhuvud och på tillfället jag befann mig i föll jag desperat mot stolen bakom mig och lät dess yta fånga upp min kropp medan jag tafatt tog mig själv för huvudet och stirrade ut bland de okända människorna.


 

0

2014-05-19 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 71. Create memories


“What am I going to wear, then?”

Frågan cirkulerade irriterat rundor i mitt huvud då jag frustrerat gnuggade mig vid mina tinningar. Ett roat leende vilade på Harrys läppar då han blickade över på mig och oberört ryckte på sina axlar. Hans kropp var placerad mot den stora sängen i mitten av rummet medan jag ställt mig vid garderoben en bit bort; försökt lista ut en någorlunda passande klädstil till kvällen.

Då Harry varken gett mig råd eller information blev mina tankar röriga och orden föll störigt in i varandra medan mina armar rörde sig genom klädesplaggen och ut över galgarna.

En suck föll ur min mun i samband med att Harry ryckt sina axlar och jag tuggade segt i min underläpp, hoppades på att smärtan det orsakade kunde ge mig idéer och tankar kring materialen framför mig.

“Well, can you at least tell me what kind of night it is?”, fortsatte jag snäppet mer irriterat än förut. “Are we going to a club or are we just staying at home?”

Jag kunde höra hur en djup suck föll från pojkens hjärtformade läppar då jag yttrat de bekymrade orden. Fortfarande osäker rynkade jag mina ögonbryn och försökte ignorera den uppståndelse Harry utförde bakom mig.

“You shouldn’t be so worried about what you’re supposed to wear. It doesn’t really matter”

Otrovärdigt blickade jag bak på honom med trötta ögon och de bestämt rynkade ögonbrynen samtidigt som han återigen suckade och skakade sitt huvud.

“But yes, if you must know, we’re going to a club”

“Thank you”, mumlade jag tyst medan jag vände mig om, sedan började jag återigen rota bland de plagg som befann sig framför mina ögon.

Mina fingrar rörde sig över de mjuka materialen och tog då och då fram en galge för att granska klänningen noggrannare, men aldrig kunde jag hitta något som föll mina ögon i smak. Ännu en gång lät jag min vänsterhand segla över alla plagg innan jag tvärt stannade och lutade mitt huvud på sned. Bakom mig kunde jag höra små, smygande fotsteg medan min blick granskade och försökte lista ut vart jag tidigare sett klänningen.

Nyfiket lät jag mitt grepp runt dess hängare hårdna och styrkan i mina armar att föra ut klänningen ur det trånga utrymmet. Ett leende föll över mina läppar då jag inspekterade det så igenkända, svarta tyget. Spetsen som vandrade längs hela figuren gjorde det klart för mig vart jag sett den innan och fördjupningarna i ryggen fick en blixt att slås längs mitt sinne.

“Harry, do you remember this dress?”, frågade jag tyst medan ett litet leende vandrade sin väg upp på mina läppar.

Jag kunde känna hur den stora gestalten kom allt närmare mig då jag granskade klänningen, även om min blick var helt och hållet fast på den. Ett par armar lades plötsligt runt min midja medan ett huvud lutades mot mina nyckelben. Hans lugna andning intog min hörsel då han lutade sig mot mig samtidigt som han på något sätt lyckades trycka sig närmare mig och pressa ut all den luft som förde oss allt längre ifrån varandra.

“Yes, I do. You wore it on our first date, that night we kissed for the first time”, klargjorde han tydligt medan han tog min kropp med sig och fick den att gungas med i hans lätta rörelser.

Jag log återigen då han drog med mig i en stillastående dans, men kunde ändå inte slita min blick från det minnesfyllda föremålet framför mig.

“Isn’t it crazy how much a weird thing as a dress can mean to you?”, mumlade jag sedan, fortfarande fascinerad över hans minne och förvånad över att jag tillåtit mig själv att behålla klänningen.

“No, I really don’t think so. Even the most simple things can create memories that you don’t want to forget, memories that’s too good to let go of”

Jag nickade åt hans svar, men lät inte mig själv slukas upp och dras ner i fördjupna tankar kring mitt förflutna. I ett försök att dra bort från det samtalsämne vi dragit in oss själva i vände jag mig om så gott som det gick och blickade in i de glittrande, gröna ögonen. Ett imponerat leende vilade i mina mungipor då jag såg på honom, och jag kunde inte ens så lite som förmå mig själv att slita blicken från honom när hans strålande vackra ansikte tittade ner på mig och bländade mina ögon.

“How do you even remember that?”, frågade jag misstänksamt när jag långsamt och tveksamt skakade mitt huvud.

Återigen suckade Harry, men denna gången var den mer lättsam och lugn än de som han innan gett ifrån sig. Hans läppar gav sig sedan efter min hals där han gav ifrån sig blöta märken samtidigt som greppet runt min midja blev allt tätare och mer beskyddande.

“Isn’t it obvious? I remember every single memory that we have together since that was the only reason for me to not fall apart. You’re the light in my life, baby, you’re the one to make me happy when skies are grey. Of course I remember the things you’ve done, the things we’ve done, because at that moment, when no one could get to us, was one of the best times in my life”

 

Jag blev framknuffad till ett flertal gestalter vars mörka ryggar skymde min sikt. Nervositeten steg i min kropp då jag kom allt närmare medan mina ögon rymde från den situation jag befann mig i, ändå fick Harry för sig att föra mig närmare den rädsla som växte sig större och gjorde mig ännu mer obekväm.

“Guys!”

Harrys mörka, höga röst fyllde mina hörsel och fick personerna framför mig att vända sig om. Jag blev bemött av både mörka och ljusa ögon, män och kvinnor, som i sin tur hade ett vänligt och uppmuntrande leende på läpparna. Själv försökte jag le så vänligt som jag kunde tillbaks, men kände själv hur jag misslyckades och hur leendet blev stelt och oäkta.

“This is Jamie, you guys already know about her. Jamie, this is Niall, Louis and his girlfriend Eleanor, Liam, Zayn and his girlfriend Perrie”

Huvuden nickades och händer sträcktes fram då deras namn blev uppkallat samtidigt som vackra konturer lystes upp i det svaga ljuset. Varenda en av dem hade en oslagbar skönhet som jag aldrig tidigare skådat och deras vänliga personligheter fick förvåningen att inta min kropp tillsammans med avundsjukan. Inte en enda av dem verkade ha brister, något som fick mig att framstå som en påse med sopor när jag ställde mig framför dem.

Förvirringen ramlade likaså in i min kropp då jag hälsade på var och en och i ett försök till att vara trevlig memorerade deras namn, men som oturligt nog misslyckades av all det ljud och rörelser som omringade oss.

“Jamie, it’s nice to meet you. Would you like a drink or something?”

En mörk, men ändå långt ifrån lika mörk som Harrys, röst fyllde mina öron och fick mig att blicka upp. Mannens trevliga leende nådde hans öron och utstrålade ärlighet då han yttrat sin fråga. Nyfiket inspekterade jag hans bruna, stylade hår och blåa ögon. Hans ena hand omfamnade flickan vid hans sida vars ansikte, likadant som hans, täckte ett leende som riktades mot mig.

I brist på fokus och då jag kommit på mig själv med att stirra respektlöst på dem ruskade jag hastigt mitt huvud och försökte le så ärligt som jag bara kunde.

“No thank you. I do not drink”, ursäktade jag tveksamt när jag kände Harrys arm läggas runt mig, precis som att han som de andra killarna försökte skydda sina flickvänner från allt de folk som fanns runt omkring dem.

Ett lika ursäktande leende kom från den man vars namn var Louis innan han lade huvudet på sned och återigen slog på sitt charmiga leende.

“Well, do you want anything else? I’m sure Eleanor here wouldn’t mind to help you”

“No, of course not. Perrie, would you mind joining us?”

Innan jag så lite som visste ordet om det hade jag slitits bort av Harrys sida av två små, smala armar som exalterat drog mig intill sig medan deras röster fyllde mitt sinne. De pratade på medan de drog mig bort från killarna och fram till den bar som de innan för en kort minut sedan befunnit sig vid.

 
“Harry, let’s get you home. You’re pretty wasted”
Mitt huvud snurrade kraftigt och tankar blev ihoprörda i samband med att Zayn roat skrattade och greppade tag i min ena överarm med båda sina händer. Motvilligt protesterade jag medan oförstådda och mumlande meningar föll ur min mun samtidigt som mitt ruskande huvud orsakade rörelser bland de nu rufsiga, tillstökade lockarna.
“No! We have to find Jamie, J-Jamie can take me home!”, sluddrade jag då jag tog i med all min kraft och ryckte mig ur hans grepp, men blev förvånad av den lätthet min kropp bar på och snubblade tafatt till över det hala golvet.
Återigen föll en arm runt min kropp för att stödja mig upp och hjälpa mina fötter att finna balans, jag stönade trött men insåg sedan att jag inte skulle klara mig utan den. Rummet snurrade i alla tänkbara sätt och inte en enda klar tanke vandrade i mitt huvud då Zayn styrde mig förbi allt dansande folk.
Jag sträckte ivrigt ut händerna då och då och hälsade på personer som jag egentligen inte kände igen, men som då kändes som mina bästa vänner.
“Zayn! Zayn”, skrek jag plötsligt då folkmassan lättade och vi kom till den delen av klubben där han visste att båda våra flickvänner befann sig.
“Yes Harry?”, svarade han tålmodigt då han kämpade med att hålla min kropp rak och föra bort mig från allt de snubblande jag utsatts för.
“Jamie will so kill me for this. I-I know that she doesn’t like it when I drink but it felt so good, you know. I couldn’t stop myself”
“I know, mate. I know”, tröstade Zayn med en låg röst, men ändå tillräckligt tröstande för att få mitt sinne att plötsligt gå tokigt och galna tankar att passera fritt.
Mitt huvud intog plötsligt en sorgsen fas och min kropp förlorade all styrka, något som fick Zayn tappert försöka fortsätta dra mig över dansgolvet. En sten lika stor som huset jag för ett tag sedan köpt föll sedan till mitt bröst samtidigt som den våldsamma sorgen intog min kropp.
Omärkbart andades jag in det syre mina lungor desperat behövde medan jag besviket ruskade mitt tunga huvud.
“She will leave me, she’ll tell me that she’s tired of all this shit I’m dealing with and leave me. I... I’m not good enough f-for her. She-e deserves someone better than me”
Tystnaden föll in i den lilla bubbla jag och Zayn tillsammans befann oss i medan han tog mig över marken och jag fokuserade på att hålla mig själv vaken. Plötsligt kände jag mig helt förstörd av allt drickande och förvirringen hade tagit mig åt huvud.
“You love her, don’t you?”, hörde jag plötsligt Zayn säga.
Det var som att han befann sig flera mil bort då hans röst var ytterst låg och orden var ihopmumlade, ändå kunde jag höra honom tillräckligt bra för att lyckas nicka och dra in ett djupt andetag. Sekunden senare kände jag hur allt blev mer suddigt än tidigare, även om jag inte visste om det var möjligt. Zayns stadiga grepp om min kropp försvann och ersattes istället med den flicka vars ljusa hår sken i det svaga lyset.
Jag log åt henne då jag kände henne i min famn, även om jag såg det olyckliga leendet på hennes läppar medan ord strömmade ur hennes mun. Jag gjorde allt jag kunde för att memorera det hon sa och svara på alla de frågor som ställdes, men min kropp blev allt för svag och mina ord blev slarvigt tappade.
Det var dock en mening jag hann säga innan mitt minne blev som svart och jag tillät flickan vid min sida att ta hand om mig; en mening vars ord var starkade än folk någonsin kunnat ana.
“I-I love you, Jamie”
 
0

2014-05-16 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 70. The choice


”So, are you ready to go back home?”

Hans frågande röst fyllde min hörsel tillsammans med blandade ljud från olika delar av flygplanet. En informerande kvinna upplyste oss om vår planerade tid till landning medan trycket bland vingarna fångade upp lock och utsatte mina öron. Frånvarande vände jag mitt huvud mot honom medan en lätt förvirrad rynka uppstod i min panna.

“I guess so”, svarade jag rakt innan jag nonchalant ryckte på mina stela axlar.

“Are you ready to, you know, go more public than we've already done?”

Tveksamheten i hans oroliga ton fick mig att omärkbart sucka, något som fyllde min kropp med förvirring och tyngd. Osäkerheten lyste igenom mina ögon och nådde hans gröna iris, för när jag sneglade upp på honom så undvek han min blick och stirrade ner i hans knät. De stora händerna till hans kropp började frånvarande inspektera varandra och känna på ömma punkter, något som orsakade bitande i läppen från hans missnöje.

“Harry”, försökte jag tungt, men avbröts direkt av Harrys strängt ruskande huvud och mörka, avlägsna blick.

“You know, you can choose to back out of it. I know that they’ve already seen you and all that, but you don’t have to do it. You’re not forced”

“Harry...”

Jag gjorde återigen ett försök att få min åsikt sagd, men blev ännu en gång stoppad av Harrys mörka, tvingade röst.

“You can take my hand and let me show everyone how it really is or let go of me right here, right now. People won’t know about us and our relationship, but I can promise you that it will give us less time together and force us to be apart. It’s one choice and that’s the choice you have to make”

En suck flög hejdlöst från mina förvånade läppar då han yttrat de egentligen vanliga orden, men som han på något sätt lyckats fått att låta så hårda och ovänliga. Jag visste att han bara menade väl och gjorde vad som krävdes för att bevara hans hjärta så helt som möjligt, ändå kunde jag inte motstå den smärta som uppstod i mitt bröst då han plötsligt lät så främmande.

Min ena mungipa ryckte lite lätt då jag sneglade över på honom. Hans ansikte granskades av mina ögon i profil, något som gjorde den minst lika vacker som han var rakt framifrån. Hur lite han än försökte, hur sliten och utmattad han än var, så kunde han aldrig bli bestulen på den skönhet som klädde hans änglalikande ansikte.

Försiktigt räckte jag min hand mot hans; tvekade på om han skulle acceptera min beröring. Den ömma huden vid mina fingertoppar träffade hans minst lika mjuka yta vid handryggen. Jag smekte hans hud och höll min fokus på den, fortfarande osäker på om det var rätt val att möta hans mörka, villiga blick. Tillslut tog jag mig modet att blicka upp på honom medan min egna hand gjorde lugnande rörelser mot hans.

Jag fattade sedan ett stadigt grepp runt hans hand med mina båda händer; klämde fast hans hud i min och tvingade honom att stanna kvar under min beröring.

“I want to do this. Together with you. I couldn’t care less about your fans or their opinions, they’ll never let my love for you fade anyway”

Jag suckade tungt då orden lämnat min mun och slöt mina trötta ögon. Jag försökte hämta styrka, men jag var osäker på mitt val av ord och på situationen som plötsligt omringat mig.

“I’m ready to do this if you are”, konstaterade jag sedan.

Mina ögon hade hastigt öppnats och mött den starka färgen i Harrys blick. Jag försökte dra mig undan en aning och i alla fall lägga på ett enkelt leende, men hans dragningskraft fick mig att fångas in i ett grepp jag aldrig skulle kunna ta mig ur. Ett ärligt leende vilade på hans läppar då han försiktigt lutade sig fram; vilade sin mjuka panna mot min, även om vi satt i den obekväma positionerna vi satt i.

Plötsligt mötte hans läppar mina i en kyss, men gav mig inte tillräckligt med utrymme för att låta våra munnar kollidera i något djupare. Jag log åt tanken av att hans kropp var i närheten av min då ljudet av flygvärdinnor och deras information återigen sprudlade i mitt bakhuvud.

 

Skriken föll återigen över mina sinnen då dörren ut från flygplanet öppnades. Passagerarna runt om i gångarna himlade irriterat sina ögon åt all uppståndelse och paniken den unga stjärnan orsakade medan de så gott som möjligt försökte röra sig ut över smala golvet. Nyfiket kikade jag fram mellan värdinnorna i hopp om att få en syn på den enorma folkmassan framför mig, men misslyckades då Harrys enorma, solbrända hand fattade tag i mig och drog mig intill sin kropp. Jag suckade lätt åt hans överbeskyddande grepp, men tillät honom att ha kvar hans beröring för att slippa bekymmer.

Ifrån insidan av flygplatsen kunde jag tydligt höra hur flickor vars drömmar var att träffa Harry exalterat pep medan vi vandrade vår väg närmare dem; hand i hand. Säkerhetsvakterna försökte så gott som möjligt placera ut sig på olika ställen runt i flygplatsen för att skydda den stjärna som återigen hade landat i huvudstaden samtidigt som vägar spärrades av och bakdörrar öppnades. Säkerheten på flygplatsen var stor och risken av att Harry skulle skadas var så lite som lika med noll, något som fick mig att lugnt pusta ut och sluta ögonen för en kort sekund.

Vi gick bakom den sista korsningen innan folkmassan precis i rätt tid till att jag öppnat ögonen. Chockad över den syn som snart befann sig framför mig öppnade jag stumt min mun och granskade folkets positioner, men drogs bak till verkligheten då Harrys stora hand lätt klämde mot min och begärde någon slags reaktion.

“Ready?”, frågade hans raspiga röst.

Jag tittade kort upp på honom då min blick var allt för darrig för att hålla sig på något långvarigt och nickade försiktigt när ljudet av skrik återigen fyllde och bedövade min hörsel.

“Ready”, bekräftade jag.

Sekunden senare kunde jag känna hur Harrys närhet fördubblades och hur hans hand tröstande gjorde greppet om min tajtare. Hans blick var hårt fast på folket runt omkring honom medan ett lätt leende klädde hans rosafärgade läppar och hastigheten intog hans fart. Kraften han hade inom sig fick både mig och han att tas över golvet utan några som helst problem samtidigt som säkerhetsvakterna gjorde sitt jobb och höll undan alla människor. Jag såg hur Harrys blick vilade över de skrikande flickorna, men även hur han tvingade bort den därifrån, likaså med tankarna om att ge dem ett minsta lilla tecken på att han visste om deras existens. Jag suckade tungt åt mig själv då jag visste att jag var anledningen till hans skygghet, men kunde ändå inte låta bli att bli en aning glad över hans bekymrad om mig.

Som om jag befunnit mig i en bubbla under hela vandringen genom flygplatsen vaknade jag plötsligt upp; kände närvaron och den tjocka luften som alla människor skapade genom all trängsel. Paniken började smått fylla min kropp då mina ögon stirrigt flög över alla kroppar och glada ansikten. Skriken bedövade mina öron samtidigt som svaghet intog min kropp och gjorde det svårt för mig att hålla min kropp upprättad. Jag tog ett djupt andetag, men fick inte syret att gå till mina lungor då uppståndelsen var allt för stor.

“You’re doing great, love”, kunde jag plötsligt höra, även om mina öron var fyllda med skrik och all mänsklighet verkade vara bortrövad från min kropp.

Jag sneglade upp för att se Harrys lekfulla leende på läpparna medan han tittade ner på mig. Smilgroparna vid hans kinder avslöjade hans tillfredsställelse och hans gröna ögon glittrade vackert ned på mig samtidigt som vi vandrade de sista meterna ut från folkmassan. Säkerhetsvakter tog hastigt över jobbet då de kört fram Harrys bil till oss och slängt in väskorna i bagaget, något som fick mina ögon att förvirrat stirra på omgivningen och dess stillhet. Fansen hade inte än hittat sin väg till det stora garaget och lugnet var lagt över det område jag och Harry befann oss i. Det tog bort all stress och oro genom att bara Harry var där hos mig och på något sätt lyckades han få mig att le, även om jag just gått igenom fans som förmodligen skrikit en massa bedrövliga saker till mig.

Jag smilade otroligt nog upp på Harry då hans ord nådde min hörsel och jag släppte lätt greppet runt min hand då jag tog mig in i bilen. Harry befann sig snart igen vid min sida då han hoppat in i förarsätet efter att han tackat männen som hjälpt oss genom resväskan. Glad över att det var över pustade jag nöjt ut, något som fick Harry att roat skrocka då han startade bilen och började köra ut från parkeringsplatsen. Än hade folket inte märkt av vår avgång och inte heller funnit sin väg bort mot bakdörrarna, vilket gjorde Harrys jobb att ta oss bort från allt liv lättare.

Bilfärden fördes under tystnad, men det gjorde ingenting då ljudet av Harrys stadiga andetag och den tysta musiken höll mitt sinne sysselsatt. Hans koncentrerade ansiktsuttryck fick mig att smått le då jag granskade honom, men jag tittade hastigt bort då han sneglade över på mig. Jag ville inte störa honom och inte heller tränga mig på, därför fokuserade jag istället på att lyssna till mina egna hjärtslag och få den puls som innan var fördubblad att sjunka ner till sitt normala tillstånd.

“Jamie?”, hörde jag plötsligt Harry fråga med en osäker, nervös röst. Nyfiket hummade jag som svar och höll kvar min starka blick på de bilar och människor som visades genom det mörka bilglaset.

“Since we, you know, got public today.... I thought it was time for you to meet my best friends”

Hans ord fick mig att förvirrat vända huvudet mot honom medan en rynka lätt uppstod i min panna; avslöjade mina ihoprörda tankar.

“If you want to, of course”, skyndade sig Harry hastigt att säga då hans röst intog ett panikartat läge och hans nervösa ögon föll över på mig.

Jag granskade honom kort när han förväntansfullt växlade sin blick mellan mig och den fartfyllda vägen samtidigt som tankar vandrade igenom mitt förvirrade huvud.

“Do you mean like your bandmembers and so on?”

En nickning avfyrades från Harrys håll, men han lyckades inte gömma den stelhet som befann sig hos honom då han gett ifrån sig en reaktion och ett lika stelt leende. I hopp om att hans nervositet skulle slå av log jag exalterat och nickade mitt huvud medan jag återigen vände bort min blick.

“I’d love to”


 

0

2014-05-13 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 69. Sunshine


Ljusets varma strålar letade sig sin väg in genom de stora, avslöjande glasfönsterna i den inre delen av rummet. Mina ögon kisade besvärat då de distraherade mig från att utföra mitt packande, men log lätt då solen stod högt på himlen och gjorde det möjligt för mig att så småningom förflytta mig ut mot värmen och jobba på solbrännan.

En knackning avfyrad från det tunna materialet av trä störde mina tankar och fick mig att avbryta mitt packande. Då jag innan gett Harry ett av mina två extra kort till mitt rum vandrade han rakt in med ett stort leende på läpparna. Jag log tillbaka medan jag granskade hans steg med nyfikenhet, undrade vad han skulle göra här näst.

Harry hade kvällen innan lämnat mig med en kyss på läpparna och tröstande ord mumlandes i mitt öra. Han hade lovat att han aldrig skulle acceptera det förslag de kommit med och att han inte skulle lämna mig, ändå var jag osäker på de reaktioner och tankar jag hade. Jag visste att han var en stor del av mitt liv och att jag älskade honom, men samtidigt var det hans beslut med hur han skulle göra. Därför kunde jag inte ta något förgivet och inte heller pressa honom allt för hårt med hans val, det var trots allt hans liv och val.

“Get ready, baby. We’re leaving soon”

Förvirrad över orden han yttrat rynkade jag min näsa i misstroende och lade händerna vid höfterna, sedan blåste jag bort de hårstrån som skymde min syn och blickade över på honom.

“Where are we going?”, frågade jag oförstående och tittade mig omkring, men lät min uppmärksamhet falla tillbaks till hans plötsliga, spralliga leende som befann sig på hans läppar.

“You’ll see”, sa han och fumlade på föremålen han hade i handen, något jag inte hann ställa in blicken på innan jag kom på mig själv med att ställa frågor till honom han aldrig skulle svara på.

Förvirrat började jag fumla med mina kläder i jakt efter min väska samtidigt som icke förståeliga ord föll ur min mun.

“Eh, well, do I have to bring something with me?”, frågade jag då jag greppade tag i min väska och i en kort sekund stirrade upp på honom.

Det leende jag älskade så mycket befann sig på hans läppar när han smått skakade sitt huvud och skrockade lätt.

“Just the normal, beautiful you”

 

“I’d like to order some pizzas”, sa Harry när vi vandrat vår väg in till en pizzeria.

Doften av dess bakelser och deg hade fyllt mitt luktsinne och fått mig att sluta ögonen medan jag lugnt andades in dess ljuvlighet.

“How many can you possibly make within the next hours?”

Hans förvirrande frågor hade fyllt mina tankar då vi stått framme vid disken med ett leende på läpparna, något bagaren inte besvarat med samma glädje. Ett oförstående öga hade riktats mot Harry när bagaren hade gett honom mummel som svar och trött börjat sätta igång med maten. Harry hade dock inte tagit emot hans konstiga humör utan vänt sig direkt mot mig med ett leende. Som att han kunde läsa mina tankar skrattade han roat till och ruskade mitt huvud, sedan sa han; “You’ll see” och vände sig bort mot ett av alla bord.

Ungefär en timme senare var en enorm satts pizzor klara och placerades vant i Harrys smilande famn. Han tackade lätt för kartongerna och bad om flera, sedan betalade han för de han hade, gav mig några och sa åt mig att följa efter honom. Vi vandrade vår väg ut från portarna som förvånansvärt nog var folktomma, varken fans eller folk befann sig i närheten.

Jag undrade varför vi befann oss i det området vi gjorde med minst tjugo pizzor kartonger i våra famnar medan vi vandrade vår väg genom de mörkbelagda gatorna.

“Harry, what are we actually doing here?”, viskade jag tyst då min blick vandrade över den stilla gatan.

Längs väggarna vid de gamla byggnaderna satt få människor inkruna; kämpade för att behålla den lilla värme de hade och överleva. Jag svalde hårt då klumpen i min hals växte, osäker på över hur jag skulle reagera med deras tillstånd. Harry ignorerade min fråga som om han inte hört den, sedan satte han ned kartongerna i hans famn och tittade strikt på mig.

“Stay here, please”

Han tog sedan tag i den översta lådan i hans enorma hög, sedan vandrade han fram till en av de äldre männen i den intryckta väggen. Rädslan växte i mannens ögon då han såg Harry, precis som att han var rädd för att den så kärleksfulla pojken jag älskade skulle skada honom.

Harry promenerade med ryggen mot mig och var anledningen till att jag inte kunde se hans ansikte, ändå kunde jag se framför mig hur han la in sitt vänliga leende och hälsade på mannen. Som om allt det jag förutspått hänt så började mannen så småningom röra på munnen, men svaren var korta och gav inte mycket information.

När Harry var tillräckligt nära för att nudda honom satte han sig ned på huk och öppna locket till den rykande, heta pizzan. Fundersamt lade jag mitt huvud på sned och granskade pojkens rörelser, sedan gick det upp för mig vad hans avsikt var och ett leende föll in över mina läppar. Den skäggiga och antagligen frusna mannen framför honom ökade sina ögon till dubbla storlek då han fick syn på maten, sekunden senare nickade han hastigt sitt huvud och sträckte sig darrigt efter den efterlängtade maten.

Jag blickade över på männen i några fler minuter innan jag fick se Harry sträcka fram handen i en vänlig gest, sedan hälsade de hejdå och Harry vände sig om mot mig. Hans fötter tog honom tillbaka mot min närhet och när han äntligen var framme kunde inte mina mungipor släppa på trycket.

Ett enormt leende befann sig i mitt ansikte när Harry oskyldigt tittade upp på mig, precis som att han inte förstod någonting om varför jag kände mig så stolt som jag gjorde.

“What?”, skrattade han generat och tittade oförstående på mig.

Med ett smil på mina läppar skakade jag mitt huvud och böjde mig ned för att kyssa honom, sedan sträckte jag mig efter ett par av de kartonger som befann sig på asfalten och nickade mot gränderna längre fram.

“Come on, sunshine. We’ve got some food to give away”

 

“You’re such an amazing person”, utbrast jag då vi delat ut de sista kartongerna.

Jag borstade mig lätt om handen i nöd av att få bort den smuts som befann sig på min hud, sedan satte jag fart på mina fötter och började gå. Vi var återigen på väg till pizzeran för att hämta mer mat till de fattiga; gav dem en chans till överlevnad. En ytterst förvirrad blick riktades mot mig, något jag granskade i min ögonvrå när vi vandrade upp för den korta backen och vidare över asfalten.

“What do you mean?”, frågade Harry osäkert, tvekade över faktumet att jag gett honom en komplimang.

Hans förvirring spreds över hela hans kropp och fick honom att utstråla chock, men ändå var han vacker som en ängel sänd från ovan. Med ett leende ryckte jag på mina axlar och blickade över på honom.

“You do this, on your holidays, all by yourself. You’re not doing it because you want people to like you, because clearly, there’s no other people than us here to see it”

Nyfiket stannade jag våra steg och lade mitt huvud på sned, krävde svar på den fråga som snurrat runt och cirkulerat inom mig i den senaste timmen.

“Why? Why did you buy so many?”

Harry ryckte oberört sina axlar och stirrade på vägen framför sig i ett försök att undgå min blick.

“It’s not that many”, pratade han generat bort sig.

“Harry, it was for more than two thousand dollars”, kommenterade jag ärligt.

En axelryckning avfyrades återigen från Harrys håll, något som fick mig att trött sucka och försöka spänna blicken i honom.

“That’s a lot of money”

Hans plötsligt frustrerade ansikte vändes mot mig, men allt spår av glädje var plötsligt borta.

“The world is so... cruel, Jamie. It’s not fair that people have to live like this” Han suckade sedan och kliade sig bakom huvudet innan han log oskyldigt mot mig och ruskade sitt huvud. “If I have money to change that, just by buying some food to people who can’t afford it, I’m going to do it. I won’t let people starv to death if I have the power to do something about it”

Jag log åt hans svar då mitt huvud vilade på sned, sedan ruskade jag det likadant som han tidigare gjort och sökte efter hans hand. Våra fingrar länkades varmt samman och jag böjde mig mjukt fram för att kyssa hans eftertraktade läppar.

“I love you so, so much. Please never change”, viskade jag drömmande i hopp om hans eviga närhet.

“I won’t”, mumlade Harry strikt, sedan lät han sin arm omfamna min kropp och hans läppar smeka min hjässa. “I won’t”


 

1

2014-05-10 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 68. That girl


 

“Harry, what did you and Paul talk about earlier today?”
Orden lämnade min mun som svaga, även om det inom mig känts som att styrkan hade varit tillräcklig. Det var inte meningen att vara vek, men oron över det ansiktsuttryck Harry fått över deras konversation fick hela min mage att vändas ut och in i missnöje. Jag hade precis tagit mig ut ur den heta duschen efter min och Harrys dag på stranden. Klockan hade närmat sig åtta och solen stod fortfarande säkert på himlen, även om kylan lätt dragit in över staden och fått värmen att smått försvinna.
Ångan efter det varma vattnet mot min kropp fanns fortfarande kvar i rummet och steg fortfarande bort från min kropp. Vattendroppar föll från mitt fortfarande blöta ansikte medan en varsin handduk hölls mot både min kropp och mitt hår. Förvirrat tittade Harry upp från mig där han satt på sängen då han hört mig komma. Hans ansikte var vridet och frustrationen syntes i hans rynkade panna.
Ögonen var mörkare än vanligt och han såg allmänt arg ut, men när han såg mig i ena dörröppningen försökte han så gott som möjligt dölja den ilska som bubblade inom honom medan han desperat vände bort huvud.
“Look, I got to go”, mumlade Harry sammanbitet med en röst så tyst, men ändå fylld med styrka och självsäkerhet. “I won’t do that, whether you want it or not. I will not change my mind. Yeah I know that they need it and yes, I know what they’re offering, but it’ll simply just not happen. Goodbye”
Jag tog några försiktiga steg framåt då Harry yttrade sina sista ord, men var fortfarande allt för osäker på hans ilska för att vandra hela vägen. En suck lämnade tungt hans bröst då hans huvud ruskades, men han försökte desperat dölja det med ett leende då han tittade upp på mig. Han reste sig hastigt och drog sin jacka över armarna, sedan ryckte han på axlarna och försökte le det leende jag i vanliga fall brukade älska, men som nu varken verkade äkta eller lyckligt.
“Nothing that can’t wait till tomorrow, I’ll call you then”
Han lät orden lämna hans läppar då han vandrade sina steg fram mot mig med en hög fart. Han lutade sig vant in för att kyssa min kind, men hindrades då jag besviket vände bort huvudet och placerade en hand mot hans bröst. Inget var sammankopplat i mitt huvud och meningarna var som katastrof, något som orsakade total tystnad över det redan så ödebelagda rummet.
Jag ville ta mig mod och tala, men min mun lyckades inte ge ifrån sig de ljud jag bad den att göra.
När Harry förstod att jag inte visste vad jag skulle säga suckade han djupt och vände bort huvudet på samma sätt, precis som att han som jag skulle samla kraft och reda ut de ord som gått snett.
“Apparently, it can’t. I can see that it’s something that’s bothering you and I want you to tell me. Now. Not tomorrow, not the day after, now” 

Då Harry förstod allvaret i min röst gnuggade han sig trött precis vid båda sidorna av övre näsan och klämde samman sina ögon. Det var som att han ville försvinna och låta problemet springa iväg, som om det skulle lösas av att ignoreras. Jag granskade kort honom, men vägrade att titta upp mot de ögon som strängt pressades till stängning. Han höll sedan ut sin tveksamma arm och pekade mot sängen, en gest som jag antog var tecknet på att jag skulle inta min position på madrassen.

Villig över att få reda på vad som bekymrade honom rättade jag slarvigt till det material som hindrade min kropp från att synas helt och hållet, sedan vandrade jag min väg mot sängen och satt mig vid dess ände. Harry satt sig bredvid mig och placerade sina händer mellan hans ben; klämde samman dem medan blicken brände på den tunna huden.

“It was Paul you were talking to before, wasn’t it?”

En svag nickning avfyrades från Harrys huvud, men ingen mer reaktion föll från honom då frågan lämnat mina läppar.

“Does it have something to do with the band?”

Harry ruskade strikt sitt huvud, precis som om att ge så lite information som möjligt var det rätta svaret. Det började göra mig frustrerad och jag blev trött på att han försökte hålla saker undan från mig. Jag kunde klara av det.

“Does it involve a girl?”, fortsatte jag sedan, hoppandes på att ett skakande huvud skulle synas i min ögonglob.

Precis som om motsatsen var det enda som existerade höjde Harry sitt huvud för att sedan släppa det och skapa en lätt nickning. Jag suckade omärkbart medan klumpen i min hals växte.

“Does it involve you and another girl than me?”

Jag kunde se hur Harry tvekade när han höjde sitt huvud och öppnade sin försvarslösa mun, men som senare stängdes då han bestämde sig för att återigen ge ifrån sig en enkel nickning som svar. Klumpen växte sig stor i min irriterade hals då svaret ställde sig klart i mina ögon. Jag svalde i ett desperat försök att bli av med smärtan och de plötsligt synliga tårarna som hotade att börja falla från mina ögon.  

“Tell me”, krävde jag sedan. “Tell me exactly what’s going on”

Harry suckade djupt då mitt krav åkt sin väg in till hans hörsel och fått honom att ge sig, inte ge honom något val på vilket sätt han skulle förklara vad som försegick.

“The managment thought that it would be good for us to... get some kind of publicity”, började han segt, precis som att han ville få mig att rycka mig i håret av frustration och otålighet.

“Keep going”, uppmuntrade jag då jag återigen insåg att han tvekade åt hans valda ord.

Ännu en gång suckade Harry och slöt sina sega ögon.

“They wanted one of the boys to get in a relationship with another celebrity, and since there’s already a few of us to have girlfriend’s or recently broke up with someone, Louis, Zayn and Liam got excluded directly”

Han tog ett djupt andetag då orden för var sekund blev svårare att säga samtidigt som luften i mina lungor blev allt mer svår tillgängliga. Jag visste precis vad det skulle leda till.

“Actually, it was this girl’s idea, or matter-of-factly, her managment. She was the one to choose a boy though, and she... She chose me”

Det var som att jag slutade andas den sekund som orden lämnade hans läppar då min kropp fylldes med chock och mina lungor inte tog emot den syre som fanns och erbjöds i luften. Jag försökte andas normalt, men allt som kom in i min kropp var små, hackiga andetag som var allt för desperata för att ge mig den luft jag egentligen behövde.

“Who is it?”, frågade jag sedan, som om orden han sagt inte spelat någon roll och inte alls påverkat min kropp. Orden var till och med starka, även om de avslöjade små tecken på förvåning och förvirring.

“Taylor Swift”, erkände snart Harry, men hans röst var allt för låg för att höra det tydliga i hans mening.

Även om den var ihoprörd och för låg för att höras, så kunde jag exakt uppfatta vem det var han syftade på. Återigen kändes det som om luften gick ur mina lungor, men som att jag denna gången inte alls kunde få in någon luft och andningsbesvären ökade.

“They told me that this relationship that I had now, with you, didn’t matter at all. They thought that it was just a fling and that I’d get over it in a few days, but they didn’t realise how wrong they were. I tried to tell them and I tried to tell this girl to take one of the other boys, but she didn’t want to. She said that I was the one, and that if I refused, the deal would be off”

“So... What did you do?”, viskade jag tyst, allt för utmattad och orolig för att kunna tänka klart.

Jag visste inte svaret, även om jag borde ha litat på Harry. Jag visste inte hur mycket PR betydde eller hur hårt folket pressade honom för en lyckad karriär med stora tillgångar till pengar, därför var mitt sinne allt för bländat för att kunna fundera på de tankar som cirkulerade runt inom mig. Jag ville inte tro att han valde henne, men jag visste att hans karriär betydde allt för honom.

Orden som lämnade hans läppar drog mig dock tillbaka till verkligheten och allt dess missnöje, men även de få lyckliga stunder som fanns där och faktiskt gjorde människor lyckliga.

“I told them that I refused to do it. They didn’t get why though and they where actually furious, but I told them that nothing but you mattered, that I couldn’t walk a day without you. I said that you were the light in my life and that you were the one to encourage me about my career. Of course Taylor got mad as well since she apprantly took it for granded that I’d say yes, but I think she realised that you’re not just a girl to me, you’re that girl”

Förvånad över hans svar vände jag stelt mitt huvud mot honom. Hans varma, mörka ögon nådde mina då jag lyckats komma i rätt riktning och ett leende avfyrades mot mig då min reaktion var tillfredsställande i hans ögon. Jag insåg inte att min mun stått på glänt och att en tår fallit från mina sorgsna ögon förrän Harrys mjuka hand träffade ytan vid min kind och smekte den.

Han sopade bort det lilla spår av tårar som fanns medan han log och skakade sitt huvud.

“When will you understand? You’re important to me, Jamie. Of course I wouldn’t throw away somthing like this for some publicity, I can live without that Taylor girl. But that one person that matters, that one person that I can’t live without, that’s you”

Jag snyftade till då hans varma ord fick mig att inse all den kärlek han spred och att han i princip gjorde allt för de han älskade. Diskret ruskade jag mitt huvud, men täcktes snart av Harrys hoppande arm då han drog mig intill sin kropp och kramade mig; skyddade mig mot den ondska som världen var utsatt för. Skrattet som föll från hans läppar orsakade vibrationen och leendet som gömde sig i min mungipa, men som inte hade någon sammankoppling med de snyftande ord som snart skulle lämna min strupe.

“I love you”


 

1

2014-05-07 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 67. All yours


From: Baby 11:49

Message: Go inside the hotel. I’ll be standing by the sofas right in front of you, not very hard to miss. There’s someone I want you to meet. Xx


Jag kunde känna hur klumpen i halsen ökade när mina ögon skannade igenom de skräckslagna orden. Rädslan i min kropp ökade då jag lade ner min mobil i väskan igen, osäker på hur jag skulle klara mig genom den stora folkmassan runt om mig. Ett hackigt andetag lämnade min mun då jag gjorde ett försök att samla kraft, men insåg snart att jag egentligen bara blev allt mer orolig ju mer jag tänkte.

Tveksamt drog jag upp min hand framför mig för att granska dess tillstånd. Kroppsdelen var utsatt för våldsamma vibrationer då skräcken intagit min kropp, något som chockerade mig och fick mig att flämta innan jag drog den intill bröstet och skyddade den. Innan jag hann tänka något mer hörde jag en kraftig bankning mot rutan bredvid mig som på något sätt lyckats trycka sig igenom de öronbedövande skriken från tonåringar.

“Miss, are you ready? Mr. Styles is waiting on you inside”

Hans mörka röst ekade genom mina öron och fick tjutandet från flickorna att för en sekund tryckas bort och försvinna från min hörsel samtidigt som jag ruskade mitt huvud och flyttade mig närmare utgången.

“This is what we’re going to do”, röt mannen genom den enorma folkmassan. Egentligen borde jag känt mig trygg då jag antog att han var muskulös och jobbat inom yrket länge, men inget kunde få mig tryggare än Harry just nu.

“I’m going to open this door within a minute. There’s going to be screaming and the girls out here is going to throw some insults, but just make sure that you push them away and you’ll be fine. It won’t take long to come inside the hotel and I’ll be here with you, to protect you, under the whole time. Is that okay for you?”

Av ren reflex och i behov av att komma ifrån det trånga uttrymmet jag befann mig i nickade jag mitt huvud, inte medveten om att säkerhetsvakten inte såg det. Minuten som kom därefter var plågsam då tiden verkade stå still och skriken utanför min kropp trängde sig närmre. Hjärtat pumpade hårt i mitt bröst och rädslan hade fått klumpen i min hals att växa sig enorm, även om jag visste att jag inte skulle bli skadad. Precis då det kändes som att tiden aldrig mer skulle startas, som om jag skulle bli fast i den gulfärgade taxin föralltid, slets den vana dörren upp av en mäktig näve.

Hårda ögon träffade mina, men som genast mjuknade då han såg mitt skräckslagna ansikte.

“Nothing will happen, Miss. You can count on me”, övertygade då han såg tvekan i mina ögon, sedan sträckte han ut handen mot mig och fick mig att tillåta hans skydd.

Skriken utanför blev allt högre då flickorna fick syn på en gestalt som klev ut ur taxin. Jag tvingade mig själv att stänga ute skriken då vakten pressade bort allt folk med muskler och hotande ord, men ändå kunde jag inte förmå mig själv att röra mig snabbare än min kropp tillät. Musklerna var stela och min hjärna hade svårt att arbeta efter all förvirring den utsattes för. Sedan, när jag minst anade det, kunde jag känna en hand pressas mot min rygg och bestämt föra mig framåt mot den nu nära dörren. Jag pressades in genom hålet innan dörren med en hastig fart stängdes bakom mig och lämnade vakten utanför.

Förvånat vände jag mig om, osäker på om han skulle bli kvarlämnad där. Men när jag såg hans enkla leende förstod jag att det var meningen och började ta mina små fötter över marken och rätta till den stelhet och rädsla jag utsatts för. Jag kunde höra skratt på länga vägar, det skratt som alltid fick mig att le. Denna gången lyckades det dock inte då jag fortfarande kände mig chockad av händelsen medan jag tog mig fram mot Harry och den främmande mannen bredvid honom.

När Harry leendes vände sitt huvud åt min riktning växte lyckan i hans ansikte och hans ögon träffade mina. Jag försökte le tillbaka, men lyckades inte medan jag vandrade min väg fram till honom.

“Babe, there’s someone I want you to meet”, sa Harry då jag tagit de sista stegen fram som krävdes för att hans hand skulle kunna klara av att placeras vid min.

Värmen i hans kropp smittades av till min då hans hud kom i kontakt med min svank och drog mig intill hans kropp.

“Jamie, this is Paul Higgins, our tour manager and bodyguard”

“Well, other people call me their babysitter as well, but I don’t think the boys like it when I say that”, flinade Paul retligt mot Harry innan han i en vänlig gest sträckte fram sin hand och log mot mig.

Hans ögon träffade mina och utstrålade värme och vänlighet, något som fick mig att automatiskt le och låta min hand omfamnas i hans grova.

“Hi, it’s nice to meet you”, fortsatte han sedan.

“You too”

Jag släppte Pauls blick med ett leende och tittade istället upp på Harry. Hans nyfikna ögon mötte mina, men lyckades inte lista ut det syfte jag hade med min reaktion. En förvirrad rynka uppstod i hans panna, men rättades snabbt ut då hans hjärna kopplat samman min blick och dess mening. Han nickade lätt, sedan pustade han ut och yttrade ord med en tyngre röst.

“Well, we better get going. I’ll take to you later, Paul”

“Yes, you can call me. But promise to think about what I said, yeah?”

Harry nickade trött men slog in ett leende då han mötte Pauls nu stränga blick. Jag kunde se att han ville protestera, men att han inte hade modet eller självsäkerheten att göra det. Kort mötte hans blick min i ett leende och en kyss planterades på min hjässa  innan hans hand fattade tag i min.

“Now I’m all yours”, kommenterade han tyst, sedan log han mitt favoritleende och drog oss längre bort från den medelålders gamla mannen.


“Jamie?”

Ett lätt hummande rymde från mina läppar då ögonen seglat ut genom rutan. Kusten vi åkte längs gjorde det möjligt för saltvattnet att leta sin väg in i mitt luktsinne samtidigt som dess höga vågor och livlighet underhållde och sysselsatte mina ögon. För varje sekund kom vi närmare målet vi gett till chauffören och att dömma från den nuvarande omgivningen var vi mycket nära stranden. Nyfiket vände jag mitt huvud mot hållet där rösten kommit ifrån och lät min uppmärksamhet riktas mot Harry.

“I, eh, kind of forgot my trunks”

Bilen stannade till då orden farit ur Harrys strupe och förvåningen intog min kropp. Missnöjt tittade jag över på Harry med förstorade ögon innan den stora, hejdlösa sucken ramlade ur min kropp.

“Are you kidding? That was like the only thing you had to remember”, kommenterade jag och skakade mitt huvud.

Jag satte min hand på handtaget ut till värmen, sedan öppnade jag den mörkbelagda dörren och gav mig ut i värmen. Mina ben tog mig långsamt över den lätta asfalten och vidare mot stranden i väntan på Harrys närvaro. Tillslut hörde jag fötter pressas på marken och en lång gestalt dök upp bredvid mig.

“What? I didn’t thought you’d mind...”

Leendet och retligheten hörde i hans röst när han yttrade orden, ändå hindrade inte det mig ifrån att lätt snärta till honom på bröstet.

“Of course I don’t, honey”, kommenterade jag retligt med en suck och granskade stranden vi nu befann oss på.

Turisterna var få, även om marken under oss var vit och havet framför oss var rent och blått. Jag kunde inte hjälpa att underlättas av den lilla mängd folkmassa som befann sig runt omkring oss.

“But you can’t show your little friend to other people, especially not your fans, stupid”

Little?”, upprepade plötsligt Harry.

Diskret flinade jag och ryckte mina axlar då han upphörde sina steg. Jag gjorde likadant som honom och ställde mig bredvid honom med en skeptisk blick.

“Please, he’s huge”

Jag skrattade åt hans valda ord, men valde att bli seriös då jag närmade mig honom och tog tag i hans ena tröjkant. Materialet smekte mina stränga fingrar som drog åt dess sömmer och fick Harrys kropp att försiktigt luta sig över min. Jag lät närheten sluka upp oss och min näsa lutas mot hans då jag tog upp vår ögonkontakt.

“You’re mine and mine only”, viskade jag allvarligt när jag växlade min blick mellan hans tilltalande läppar och ögon.

“And you’re mine, now and forever”

Ett leende spreds på han läppar innan han lätt sträckte sig fram och kysste mina läppar, sedan skrattade han som om ett hysteriskt skämt hörts i hans öron.

“I was joking, though. I haven’t forgot my swimwear”, erkände han då hans läppar återigen snuddade mina, avslöjade orden medan uppehållen av våra läppar.

Förvånad över hans lögn drog jag mig undan med en vidgad mun, sedan slog jag honom återigen innan jag började vandra med hans skratt i bakgrunden.

“You’re a dork”


“Come and swim with me”, uppmuntrade jag då jag lyckats ta mig upp från den mjuka sanden under mina fötter och tagit mig bort mot vattnet.

“No”

Chockad över hans strikta svar öppnade jag tillgjort mina särade läppar och höjde mina ögonbryn.

“Don’t be such a coward... It’d be a shame if a boy like you got that impression”

“Oh yeah?”, frågade Harry upphetsande.

Retligt nickade jag och placerade mina händer vid höfterna då Harry ställde sig upp.

“With a boy like me, do you mean like a sexy hunk?”, fortsatte då hans fötter tog honom närmare mig. “A simply hot man?” Hans kropp växte sig över mig då han var tillräckligt nära; orsakade gåshud längs min kropp då hans varma andetag blåstes i mitt ansikte. “That boy who in some kind of way stole that girl’s heart?”

Hans blick brände in i min och låste fast mig, gjorde mina muskler stela och kroppen ovilig att sammarbeta. På något sätt lyckades jag dock rycka undan då hans läppar träffade mina, något som fick honom att komma i obalans när hans mun träffade min kind.

“Nope, more like that boy who’s a coward and too wimpy to go out and swim with his girlfriend. I mean, how weak isn’t that?”

Tävlingslusten fylldes i hans ögon och fick en glimt av lekfullhet att tändas då jag bestämt mig för att reta honom.

“You’re gonna pay for that one, Johnson”, sa han sedan med ett ruskande huvud.

Sekunderna senare gick snabbt. Harrys stora, mjuka händer fångade lätt upp min taniga kropp och slängde mig över axeln. I ett försök att ge mig sin hämnd sprang han ut över sanden och vidare mot havet, något som fick mig att skrika av den panik och oro som intog mig. Jag slog mot hans rygg med mina ihop klämda nävar medan skrattet lämnade min strupe och vattnet slogs upp mot min kropp.

Sedan hamnade hela jag under ytan medan greppet om min kropp lossade. Strömmen bland de höga vågorna fångade upp våra kroppar och förde oss in mot ytan igen som om vi vore små stenar. Sanden flög upp mot min kropp och hamnade innanför mina små klädesplagg då min rygg träffade sandytan. Förvirrat tittade jag mig omkring, men upptäckte snart att vågorna tagit mig in mot land och fått mig att landa i alla sandkorn. Jag kunde inte heller hitta Harry bland de stora strömmarna, något som fick min oro i kroppen att växa i stora tag.

Sekunden senare såg jag det vackra leendet ute bland vågorna då hans kropp nöjt och njutningsfullt åkte med i vattnets gångar. Han simmade lätt i dess fart, men andades ut då strömmen tog över jobbet och förde han bort mot mig. När han kommit tillräckligt nära och vattnet försvunnit kröp han bestämt upp den lilla biten medan små vågor kom efter honom. Vatten sköljde nedre delen av min kropp medan han vandrade sin väg mot mig med ett lekfullt leende på läpparna. Jag skrattade åt synen, han såg ut som en liten lycklig pojke, som om han inte upptäckt alla världens bekymmer än och levde de bästa dagarna i sitt liv.

Mina ben särade på sig då han kom tillräckligt nära för att ge kontakt till min hud. Hans händer placerades vid var sida av mitt bröst och han bet sig frustrerat i läppen av lust. Han lutade sig sedan nedåt mot mitt ansikte med kraften från händerna som även gjorde det möjligt för honom att röra sig. Nöjd över hans rörelser lät jag mina ena hand ligga kvar vid hans högra sida, men så fort hans läppar snuddade mina höjdes min hand okontrollerbart och smekte hans kind.

Ett leende spreds över hans läppar då kyssen fördjupades och vågorna slog mot våra kroppar. Efter något som känts som några sekunder, men som jag antog var flera minuter senare, avlägsnade Harry sig tillräckligt mycket för att våra läppar inte skulle kunna röras vid, men inte längre än att våra näsor fortfarande stöttes ihop.

“You’re the best thing that’s ever been mine”, berättade han plötsligt.

Jag log åt kommentaren, men kunde inte låta bli att få en klump i magen av skuldkänslor. Jag ville berätta om allt jag utsatts för då han inte var där, men min oro och kärlek var allt för stor för att kunna vara så självisk. Aldrig skulle jag kunna hindra honom från att leva sin dröm bara för att jag råkat hamna illa ut.

“And you’re the best thing that’s ever been mine”, log jag som svar.

Leendet smittade av sig till hans läppar och fick honom att flina, sedan böjde han sig återigen ned och lät sina läppar massera mina. Jag visste att svaret var sant, jag visste att han var den person som fick mina gråaste dagar att ljusna. Hur lite jag än ville erkänna det, hur mycket jag än ville klara mig på egen hand och stöta bort honom från allt det onda, så visste jag att jag aldrig skulle klara av ett liv utan honom.

Han var min jing och jag var hans jang.


 

0

2014-05-03 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 66. Too strong to break


“Jamie, stop staring at me. It’s scary”

Jag mumlade de sega orden då jag trött vaknat upp ur min sömn av att konstiga känslor intog min kropp. Det kändes som att blickar brände på min kropp och att vidgade ögon granskade mig, något som störde mig då jag försökte hitta min väg in till sömnen. Smått irriterad suckade jag efter att orden lämnat min frusna hals men höll mina ögon slutna; försökte stänga ute de störande föremål som befann sig i min omgivning.

“Have you been sleeping in your ordinary clothes, without any duvet or anything, all night?!”

Utan att öppna mina fortfarande utmattade ögon gav jag ifrån mig en enkel huvudnickning innan jag försökte återgå till min sömn. Stelt vände jag på mig en aning och försökte lägga mig till rätta, men lyckades inte somna om då de brännande blicken fortfarande var spänd på mig.

“Jamie”, klagade jag missnöjt och lät ett stön glida ur min kropp.

“Why didn’t you take your clothes off or at least cover your body with a blanket or something? It’s really stupid of you to sleep all alone in the cold”

Återigen suckade jag åt hennes försök till att få mig att ångra mina handlingar vid gårdagen, men utan att så lite som ägna en tanke åt hennes ord öppnade jag motvilligt mina trötta ögon och tittade på henne. Ljuset som hade krypt in genom persiennerna värmde skönt mot mitt ansikte och var skonsam mot mina lätt svidande och trötta ögon som plötsligt blev bemötta av något annat än mörker.

Försiktigt granskade jag den vackra flickan bredvid mig då synen intagit mina ögon helt och utmattningen lätt gled ur mina ådror. Hennes lilla kropp var lutad med sin sida mot sängens madrass medan hennes armar omfamnade en kudde när hon tittade på mig. Jag befann mig i samma position och gjorde det därför möjligt för mig att titta på henne på samma sätt som hon tittade på mig.

Bekymrade glimtar täckte hennes ögon och avslöjade hennes oro då hon tittade på mig med sina medlidande ögon, likaså med hennes putande läppar.

“I didn’t want to push things, okay? When I had laid you down on the bed, been in the bathroom for a minute and thereafter went back to here, you were already asleep. I didn’t want to wake you up nor leave you, so I decided to just lay down on the bed and sleep”

Jag vände mig tvärt bort från henne efter att jag ryckt mina axlar, osäker på om det jag gjort var rätt eller inte. Återigen slöt jag mina ögon då de träffat de ytor som fanns i resten av rummet, men inte den flickan som fanns bakom mig. Tankar föll igenom mitt sinne då de var stängda och min kropp var placerad mot den mjuka madrassen.

“You know you didn’t have to do that. You could’ve laid beside me and cuddled with me all night long, I wouldn’t mind”

En lätt omfamning kom bakifrån mig och armar lades försiktigt runt min kropp. Hennes bröst och ben pressades tryggt mot min rygg och hennes läppar kollapsade mot min högra axel i en enkel kyss, sedan lutade hon sitt huvud mot den punkt hennes hud träffat min. Jag tog tveksamt upp hennes ena hand som lindats runt min kropp och begravde den i min medan jag styrde den upp mot min mun.

På samma sätt som hon tidigare gjort gav jag ifrån mig en kyss på hennes dyrbara hud, men till skillnad från henne så lät jag inte hennes ena kroppsdel lämna min.

“Thank you for caring so much about it, though. It means alot that you’re actually trying”

“What can I say? I love you and don’t want to screw things up as I did the last time”

“You didn’t screw things up”, konstaterade Jamie och lyckades på något sätt pressa sig själv närmare mig, även om all luft redan var borttryckt. “Actually, there were nothing to do about the situation. Our parents ripped us apart, it’s not like we chose it”

Hon suckade tungt åt sina ord, sedan kunde jag föreställa mig hur hon på samma sätt som mig slöt sina ögon och försökte finna ro.

“I love you, you know that, right?”, utbrast jag sedan.

Innan hon så lite som hann tänka på mina ord och svara på min fråga fortsatte jag hastigt, som om tiden var allt för kort för att kunna förklara det jag ville säga. “And it doesn’t matter what people say or what they think, I’ll always love you. No matter what. They can say whatever they want and try to tear us apart, but I’ll always come back for you. I won’t leave you here”

Plötsligt fylldes hela rummet med tystnad, det var precis som att Jamie var tvungen att tänka igenom de ord jag precis yttrat, som om hon inte visste hur hennes reaktion var menad att vara. Nervöst svalde jag den klump som placerat sig i min hals och försökte få mig själv att lugna ner mig.

“Do you promise?”, hörde jag plötsligt hennes ynka, hackiga röst viska.

Den var bruten på mitten och orden var knappt förståeliga, precis som att sorgen plötsligt intagit henne och tårar strömmade ner längs hennes kinder.

“I promise”, lovade jag henne ärligt, sedan förde jag hennes hand mot mina läppar återigen och lät min hud blöta ner hennes. “I could never leave you, even if things turns out to be really bad and times becomes dark. We’ll get through it together like we always do, even if we have to struggle. Our love is too strong to break in any possible way. I just know that”

“I’ll be right back, princess. I’m just going to take a quick shower and put some clothes on, okay?”

Harrys läppar snuddade lätt vid mina innan han tog tag i handtaget som skulle han leda ut ur taxin. Hans ljusgröna ögon tittade bestämt in i mina och letade efter något slags godkännande; sökte djupt utan att låta mig glida undan med min blick. Öronbedövande skrik for igenom mitt huvud då flickorna utanför förstått att självaste Harry Styles befann sig i den gulfärgade taxin framför dem samtidigt som desperata rop trängde sig genom atmosfären.

Händer slogs mot rutan och pip lyckades pressas igenom de tjocka rutorna i bilden. Jag visste att en eller två säkerhetsmän stod utanför vår bil, redo att stöta bort så många flickor från honom som möjligt för att han inte skulle bli skadad, ändå så kunde inte den stora klumpen i min mage försvinna. Jag var rädd att deras närgång en dag skulle ta honom bort från mig. Han måste märkt min osäkerhet i blicken, för plötsligt suckade han och började lätt att skaka sitt huvud.

“I’ll be fine, baby. They won’t hurt me”

Då tvekan inte försvann från mina ögon suckade han igen, men tog denna gången min hand och vägrade släppa taget. Han kysste den på det viset han alltid gjorde när jag var osäker medan hans blick försökte leta sig in i mig och på något sätt få mig att ändra mina tankar.

“Do you trust me?”, frågade han sedan då hans läppar mjukt träffat min handrygg. Djupt suckade jag och slöt mina ögon för en kort sekund innan jag bemöttes av hans påträngande blick.

“Yes”, mumlade jag tyst.

“Then you have to let me do this”, övertygade han desperat mig. “I’m just going to my hotellrum to fresh up, maybe sign a few papers and take some photos along the way - nothing dangerous. These girl’s aren’t here to hurt me, they’re here to support me. You said it yourself”

“Well that was before I actually got involved in your life again”, muttrade jag bittert.

Hans sorgsna ögon träffade mina då jag yttrade orden, något som fick mig att ångra de ord jag sa och stumt låta min mun falla på glänt.

“I’m sorry, I didn’t mean that...”

“Do you trust me?”, upprepade Harry återigen, låtsades som att han aldrig hört de ord som trillat ur min mun.

Långsamt slöt jag mina ögon medan jag segt nickade mitt huvud, försökte få tankarna att tryckas undan och sekunderna då han skulle gå att försvinna så fort som möjligt. Jag märkte att han tog mina rörelser som ett ja som svar efter att han så tyst som möjligt försökt att öppna bilen och smita ut ur den. Hans steg och handlingar blev dock inte alls så han tänkt sig när de skrikande flickorna närmade sig honom allt mer och gjorde allt i sin makt för att få en bild med honom.

Djupt suckade jag för mig själv och ruskade mitt huvud då volymhöjden steg in i mina tankar och invaderade dem med oreda. Ljudet försvann lätt med tiden då dörren stängts bakom honom och inget annat än säkerhetsvakterna kunde rädda honom för den situation han utsatts för.


 

0

RSS 2.0