2012-08-24 / 22:47:03 Kategori: Allmänt

Vad sägs som det här....

Obs, mycket mer kommentarer behövs för att få nästa kapitel. Är det så dåligt, är det därför ni inte kommenterar? 
I alla fall, som ni kanske vet så har uppdateringen innan och på sommarlovet varit usel av personliga anledningar som har fått mig att må riktigt dåligt, och på grund av det så tappade jag fruktansvärt många läsare. Närmare 150st på ett ungefär. Jag vet att det är mitt egna fel och att jag borde uppdatera oftare, men det kommer bli bättre nu när skolan har börjat. Lovar. Saker kommer förmodligen bli bättre i min omgivning och jag kommer nog själv må bättre snart, vilket får mig att gör allt för er och uppdatera så ofta jag kan. Som sagt, så är jag hemskt ledsen över att så många har slutat läsa, men jag vill även försöka få tillbaks dem eller några nya. Känner att jag har sviktit er, så förlåt för det. Men då till saken jag hade tänkt på från första början.
Är det någon som har någorlunda många läsare som vill göra ett länkbyte? 
Ta det inte som att jag är beronde av att ha många läsare eller något sånt, men förhoppningsvis så hittar någon tillbaks om jag lyckas göra ett länkbyte med någon av er. 
Så om du är intresserad; Kommentera gärna eller skicka ett mail till mig till [email protected] . Skriv på ett ungefär hur många läsare du har per dag, när du har tid att göra det och lite annat nödvändigt. Om du kommenterar, lämna din blogg eller mailadress så jag kan ta kontakt med dig.

Så, är någon intresserad? Puss på er, änglar. Nästa kapitel kommer när ni har uppnått 'målet'.
3

Postat av: Ida. R

Skriv i din egen takt och när du har tid! :) Riktiga läsare stannar!

2012-08-25 @ 00:16:38
URL: http://loppaaannn.blogg.se/
Postat av: Emilia<3

Jag skulle gärna vilja göra ett länkbyte med dig! Min blogg har ungefär 200 unika läsare varje dag och jag uppdaterar ungefär varannan dag om inte varje:) Älskar din novell!

2012-08-25 @ 10:47:23
URL: http://directionfanfics.blogg.se
Postat av: Thea

jag kom hit eftersom en blogg hade delat med sig av din blogg länk!

2012-08-25 @ 23:22:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0