2012-12-27 / 15:27:00 Kategori: Why fake it? [Pausad]

Vill du få din blogg länkad? Titta hit!

Eftersom jag har sett en massa frågor om länkbyte sedan mitt inlägg om Evelinas novellblogg, tänkte jag göra det här åt er då uppdateringen inte är den bästa. Tyvärr är den inte det och jag vet inte heller hur jag ska kunna förbättra det då jag har så förbaskat mycket att göra. Sad but true. Dock hoppas jag verkligen att ni stannar eller i alla fall tittar in i mellan åt, men om inte. Tack för den tid du har stannat. Det betyder mer än ni tror.
Ugh, jag känner mig som värsta deppmänniskan när jag skriver något sånt här, haha... Så nu lägger vi ned allt serious talk och fokuserar på något roligt!

För att du ska få en länkning i min blogg vill jag att du;
Skickar ett mail till mig på [email protected] där ni ska skriva....
 
  • Ditt namn (helst)
  • Din blogg adress
  • Din header
  • Novellens namn
  • Den delen av din novell som du vill ska publiceras. (Kan vara vad som helst. Prolog, första kapitlet, sista kapitlet, handlingen)
  • Gärna en liten motivering, men det är inget måste. 
 
Information om länkningarna;
Jag kommer att syssla med det här i cirka 2 veckors tid och kommer alltså att publicera en blogg per dag. Så ta det lugnt, du har tid på dig att skicka in ditt mail. Och om något skulle hända, t.ex att jag missar en dag, tar jag självklart igen det. Promise
Din blogg kommer bli länkad i ett eget inlägg där jag bl.a skriver in min åsikt om det ''kapitlet'' du har skickat till mig, lägger in bild på headern och självklart, länka bloggen.
Jag kommer att "bekräfta" att er blogg länkas här genom att svara på ert mail, men det kan ta lite tid. Så få inte panik. Jag hinner inte svara på alla på en dag, så det kommer! 
Om du inte får ett svar så är jag jätteledsen, då kommer kanske inte er novell att länkas. Det beror på all tid och hur sent ni är ute. Jag vill verkligen hinna med alla, jag gör ju det här för er skull, men eftersom jag ska skriva min egen åsikt om det lilla jag läst så vill jag inte göra er besvikna med att skriva 'titta inte in på denna novell för den är inte väl skriven.' eller något annat. Mitt hjärta klarar inte av alla skuldkänslor jag skulle få...
Jag vill inte heller ljuga om min åsikt, så jag är ledsen. Men tappa inte hoppet för det! Skicka in ett mail och jag ska försöka hinna få med DIG också!
 
Har du någon mer fråga? Var inte rädd för att ställa den! Jag svarar på alla. :) 
Men mina vänner, kom för all del ihåg att jag gör detta för er och för att uppdateringen suger rumpa. (Ursäkta mitt hemska ordval)
Jag vill gottgöra er på något sätt. Tacka er för alla dagar ni har hållit fast vid bloggen och för alla underbara kommentarer jag har fått. Allt det här är ju sanslöst. Kan ni tänka er hur stor min blogg var ett tag? Usch, jag kan inte tacka er nog. Det var ni som gjorde det. Bara ni. Så jag kan inte tacka er nog.
Visst önskar jag att den blev lika stor igen, men det kan jag inte begära när uppdaterinen är såhär. Så jag vill tacka för det jag fått. Tack så mycket. Varenda en av er är värda guld.
 
 
 OBS! Första länkningen kommer upp på söndag.
0


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0