2012-06-19 / 23:53:15 Kategori: Even angels can fall [Avslutad]

Even angels can fall - Kapitel 26

 Tidigare i kapitel 25:

 Kyssen varade ett tag och hennes läppar kändes som perfekta placerade mot mina samtidigt som hennes tunga dansade med min. Hon släppte tillslut och tog ett djupt andetag innan hon placerade sin panna mot min och tittade in i mina ögon. Hennes ögon utstrålade självsäkerhet och hade en effekt som fick mig att bli knäsvag. ”It wasn’t a lie, Louis. I think I really like you. Like for real.” viskade hon andfått samtidigt som hon log ett litet leende mot mig, vilket fick mig att le själv. Hennes leende fick mig i detta tillfälle att smälta och jag placerade löst mina läppar mot hennes ännu en gång. Hon struntade i att folk runt omkring oss stod och tittade, i detta tillfället var jag det ända i hennes ögon och hon det ända i mina.

Jag… Jag tror jag gillar henne. Gillar gillar.

Det var fredag idag, och för exakt tre dagar sedan hade jag sprungit fram till Louis och pressat mina läppar mot hans. Tanken fick mig att le och det bubblade smått inuti mig när jag tillsammans med Liam genom korridoren. Egentligen visste ingen om det och vi hade hållit ganska låg profil, men det var säkert någon som hade lyckats få reda på det. Louis hade inte berättat det för någon än, inte ens för Niall eller Harry. Det fick mig att undra hur det skulle bli och hur Niall skulle ta det, jag antog att han inte skulle ta det så bra.

Deras speciella kontakt som dem hade via players taktiken skulle splittras och Niall skulle säkert bli helt förstörd och känna sig ensam. Såklart hade han fortfarande kvar Louis och Harry, men det skulle nog inte vara samma sak. Det verkade som att Harry aldrig hade varit den typen som Niall och Louis, bara det att dem hade varit vänner så han hade accepterat vad dem höll på med.

”Hey, April. I’m going to leave you now, my classroom is there.” sa plötsligt Liam samtidigt som han visade med tummen vart han skulle.

Han hade väckt mig ur mina djupa tankar om Louis och fått mig att vakna till liv. Jag nickade lite svagt samtidigt som jag svarade honom tyst. Han log sitt mjuka, fina leende till mig innan han snabbt gav mig en lös kram och svängde av för att sedan gå igenom den stora dörren till klassrummet han skulle ha dagens sista lektion i. Hans vänliga leende smittade av sig på mig och fick mig att le när jag satte fart på benen igen mot klassrummet jag skulle vara i. Klockan över mig gav ifrån sig ett tjut och snabbt försvann alla elever från korridoren.

En suck for ur min kropp och jag ökade takten då jag kom på att jag var sen, vilket jag ofta var och inte uppskattades av lärarna. Bara några enstaka elever fanns kvar i korridoren och även dem var på väg till sina lektioner. Mina ben for snabbt fram och tillbaka och mitt hår hoppade mot axlarna när jag nästan småsprang mot dörren tjugo meter bort. När tempot var uppe och jag precis skulle passera en korsning kände jag hur någon snabbt greppade tag mig i min handled och drog mig mot korsningen.

Jag gav ifrån mig ett chockat ljud samtidigt som jag snurrades ett halt varv och pressades upp mot väggen. Ett par välbekanta läppar mötte mina med ett leende påklistrat på sig och jag skrattade samtidigt som jag vände bort huvudet så han nu träffade mitt kindben. Jag placerade mina armar runt hans nacke och vred tillbaks huvudet så jag gav honom en mjuk kyss. Hans händer var tryckta mot väggen och hans kropp var tryckt emot min.

”We can’t continue with this.” skrattade jag med mina läppar trycka mot hans. ”We have to tell them.”

Louis suckade och släppte mina läppar. Han nickade allvarligt och tittade mig i ögonen.

”Yeah, yeah, yeah. But don’t you think this sneaky thing is kind of funny after all?” frågade han tyst nu med ett busigt leende på läpparna.

Jag skrattade tyst samtidigt som jag nickade och tryckte han mot mig.

”Yes, maybe. But still you have to tell them, like today.” suckade jag och höjde ögonbrynen mot honom.

Han nickade även fast han inte brydde sig och log retsamt mot mig.Vi fortsatte att kyssas och hela tiden hade jag ett leende på läpparna. Det kändes som att hans läppar var gjorda för att vara på mina. Tillslut slutade jag kyssa honom och tryckte löst mina händer mot hans bröst.

”Sorry, babe. But I have to go to class…” viskade jag samtidigt som jag log smått mot honom.

Han stönade samtidigt som han besviket öppnade ögonen. Jag skrattade åt honom innan jag försökte ta mig ur hans grepp, men han drog in mig igen.

”One last kiss.” bönade han med ett gulligt leende på läpparna och vevade in mig i hans famn.

Jag skrattade lågt samtidigt som jag nickade.

”Only one, I’m already late.” förklarade jag samtidigt som han nickade och placerade sina tummar på mina kindben. Han tittade mig rakt in i ögonen och gned sina tummar mot mina kinder innan han la sina läppar mot mina en kort sekund, sedan var det min tur att stöna och dra mig därifrån.

Kanske var Louis på väg att förändras?  Han kanske inte var den killen som alla trodde att han var. Djupt där inne tror jag att det finns något varmt och ljust, något som gör att han egentligen inte vill vara som han är.

Den sista lektionen hade tagit slut för cirka fem minuter sedan och jag hade precis hämtat upp min väska vid skåpet. Jag drog den högre upp mot axeln och styrde mina steg mot den stora ytterdörren samtidigt som jag hörde rop bakom mig. Mina ben stannade sig själva och jag vände mig långsamt om för att vänta in den som hade kallat på mig. När jag vände mig halvt om och fick se vem som hade ropat på mig blev jag minst sagt chockad. Den där lilla blonda krabaten hade inte varit sig själv med mig på flera dagar, knappt pratat med mig, och nu springer han där och ropar in mig med ett litet leende på läpparna.

När Niall kom fram gav han mig ett ännu större leende och la en arm på min vänstra axel samtidigt som han styrde oss mot utgången. Det förvirrade mig och fick mig att rynka ögonbrynen, varför var han helt plötsligt så glad?

”Dude, we haven’t hang out for something that feels like ages. So what do you say, my place?” frågade han glatt samtidigt som han med den lediga handen drog upp byxorna och sedan pressade mig mot honom. ”It’ll be fun.” lovade han samtidigt som han pressade upp den stora dörren ut till skolans framsida.

”Okay, sure.” sa jag osäkert samtidigt som jag gick ut genom dörren och började följa med Niall hem.

När vi var precis utanför Nialls hus stoppade han in en nyckel i dörren och vred om. Det klickade till lite och sedan öppnade han dörren och vi steg in. Vi möttes av doften av blommor som stod placerade på bordet precis när vi kom in och doften av bullar som kom från köket. Niall slängde av sig skorna och väskan innan han med mig i hälarna hasade in sig på sitt rum.

Jag satt mig ner på hans en och tjugo säng samtidigt som han hoppade upp på skrivbordet med en fotboll i handen. Det var något inom mig som fick mig att bli spänd av att vara här, något som jag aldrig brukar vara. En känsla inom mig nästan skrek ut att det kändes som att Niall skulle attackera mig när som helst, en känsla som inte var bekväm. Han kastade bollen fram och tillbaka några gånger innan han tog ett djupt andetag och spände den mellan armarna så hans muskler syntes. ”So…” började han och fick mig att titta upp på honom.

”It’s a party tomorrow at Ashley’s. Some hot chicks are going to be there, what are you saying?” frågade han med ett flin på läpparna och ett litet skratt som var så typiskt Niall som det gick.

Jag ryckte på axlarna och bet mig i läppen. Det var nu jag var tvungen att berätta om April.

”What? Louis! You can’t miss this chance! Seriously, people are telling me that the chicks are crazy.” sa han chockat och med en speciell betoning och uthållighet på crazy.

Ännu en gång ryckte jag på axlarna och tittade ner på mina fötter.

”I don’t know.” mumlade jag osäkert utan att möta Nialls blick.

Han suckade djupt och kastade bollen på mig. Förvånat hoppade jag till när bollen träffade mig i huvudet och tittade på Niall.

”What’s going on with you?” frågade han sorgset och skakade på huvudet.

”I just can’t…” sa jag tyst och tittade ner i golvet igen.

”Why?”

”Because of her.” svarade jag tyst, men mer som ett mummel än som ord.

”Her?” frågade han förvirrat och ryckte lite på näsan.

Jag suckade tungt och himlade på ögonen innan jag mötte hans blick.

”My girlfriend.” svarade jag som att det var självklart, men ändå kändes ordet konstigt att uttala.

Jag hade aldrig haft en flickvän förut. Bara en massa tjejer som jag låg med och sen lämnade, men det var stor skillnad.

”What?! Since when do you have a girlfriend?” frågade Niall upprört och tittade på mig. Innan jag hann öppna munnen fortsatte han att klaga och gav mig sura blickar. ”A girlfriend, seriously? Girlfriend?  And what about us, huh? Do you mean that I’m going to be this forever alone guy? It supposed to be friends doing this, Louis. Not just me! God.” skrek han mot mig och tog sig i håret samtidigt som han tittade panikartat på mig. ”And what’s her name, huh? I bet it’s a whore.” muttrade han surt och la armarna i kors.

Jag himlade med ögonen åt hans barnslighet och suckade.

”April.” sa jag tydligt och försökte fånga hans ögonkontakt. ”April, okay? April.” uttalade jag tydligt för han och såg hur han ändrade sig från argt läge till förvånat och tittade chockat in i mina ögon.

”Are you fucking kidding with me?!” skrek han och reste sig upp. ”April? Oh god! You can’t be serious that you’re choosing her over me. This must be a fucking joke.”

Han suckade och gömde huvudet i handen.

“Please tell me that you’re joking and that we’re going to this party and fuck some girls.”

“I..I don’t-“ började jag men avbröts igen av Nialls klagande.

”Louis! Just tell me that you and I are going to this party and get some girls. Just tell me.” sa han och gav mig en blick som jag trodde kunde döda.

”Fine.” suckade jag och tittade in i hans ögon. ”But if you tell April I’ll cut of your balls.” hotade jag samtidigt som Niall gjorde ett glädjetjut och slog ihop händerna.

”This is going to amazing, Lou. Fucking amazing!” skrek han glatt samtidigt som han slog mig på armen och log brett åt mig.

Jag skrattade tillgjort och log mot honom innan jag fundersamt bet mig i läppen och tänkte på April. Hon kunde väl inte bli sur över att jag gick på en ändå fest. Eller?


Tackar som frågar på förra kapitlet! Glassen var vansinnigt god då jag älskar snickers, hehe.

Vad tror ni Lou kommer göra? Kommer han göra rätt eller fel? Ni vet att jag älskar kommentarer, så kom gärna med ideer och synpunkter! :) 

Gör som på förra kapitlet, puss! 

Btw, fråga inte varför texten blev så konstig, kan inte få väck det heller. Fett irriterande. ._.

50

Postat av: Ida. R

Jag tror Lou kommer att falla i grupptryck och strula med en tjej men att han inte kommer att ligga med henne. Lite drama iaf!

2012-06-20 @ 00:05:49
URL: http://loppaaannn.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Kan du skriva i Louis perspektiv om hur han känner för April? I just love it! Det är dom 2 det ska vara! Hoppas att du inte ändrar på det!:D

2012-06-20 @ 00:06:12
Postat av: Anonym

Åh vad du är duktig!
Skulle vara kul att läsa från dom andras perspektiv också. Niall, Zayn, Olivia, Liam och Harry:)

2012-06-20 @ 00:08:26
URL: http://imagineonedirection.blogg.se
Postat av: Anonym

Gud va bra! Väntat hela dagen :D MER MER MER. !!

2012-06-20 @ 00:11:56
Postat av: Qrusmyntha

Lou kommer säkert att strula till det och allt blir bara fel mellan han och april. Bra skrivet Btw love your blogg. <3

2012-06-20 @ 00:45:41
Postat av: Pernilla

Awesome kapitel! Louis och April är ju verkligen jättesöta haha! :) xxx

2012-06-20 @ 01:08:30
URL: http://asummertoremember.blogg.se
Postat av: Valentina

Omg ån no hahahha undrar vad som kmr hända :-D love it

2012-06-20 @ 01:20:42
Postat av: Alexandra

BARA JAG SOM TYCKER ATT DET BORDE VARA APRIL OCH LIAM? :D
Annars, grymt bra älskart som vanligt! defenitivt värt att sitta uppe och vänta på! :D

2012-06-20 @ 01:28:34
URL: http://DirectionersDreams.blogg.se
Postat av: elin

så braa! lova att de alltid är lou och april? huhu (a''

men lou är ändå dendär playerkillen från början, så jag tror han kmr strula till det på dendär festen, men man vet ju aldrig.. de återstår att se, det blir nog bra hur det än blir ;) kan inte vänta till nästa, hiuhi (a''

2012-06-20 @ 01:40:26
URL: http://fanficfordirectioners.blogg.se
Postat av: feliciaaaaa

Jag har läst denna bloggen från början. Från den första novellen. Då när du hade 1-3 kommentarer på dina novelleer...och jag måste säga att du har utvecklats något otroligt. Nu har du runt 40-50 kommentarer. Jag blir så glad för din skull, för du förtjänar verkligen detta. Denna novellen är nog bättre än de andra. Denna är mer udda. Och jag tycker inte att killarna ska bli kända. Vem säger att de måste bli kända i varje novell? Låt din glänsa och vara unik. För det är du med!
Och sen undrar jag ifall vi skulle kunna göra ett länkbyte? fast du kanske först vill läsa min och se om du tycker att de är värt ett länk byte? Jaja, skulle vart awesome om du svarade iallafall. Och kep up the good work. Du är bäst! xx

2012-06-20 @ 01:47:53
URL: http://zaynnovell.devote.se
Postat av: Liz

Har en känsla av att Louis kommer typ strula med någon tjej på festen och Niall skvallrar för April av ren avundsjuka men dem reder ut det...
Om du bara visste hur glad jag blir varje gång jag ser att du har skrivit ett nytt inlägg, ehe... Love it! :)

2012-06-20 @ 01:51:42
URL: http://Onedirectiioon.blogg.se
Postat av: Anonym

Nej Alexandra haha, vi är två som tycker det;)

2012-06-20 @ 01:52:29
Postat av: Paloma

Ärligt så hoppas jag att Louis strular till detta. För jag vill att NIALL & April ska bli ihop.

2012-06-20 @ 02:46:33
Postat av: Ella

Som vanligt skriver du sjuuuukt bra!! Men typ kanske att Louis strular till det.. och vem vet, kanske det blir April och Liam? :)

2012-06-20 @ 09:13:38
URL: http://whymefanfic.blogg.se/
Postat av: Frida

Toppen bra :) xx

2012-06-20 @ 09:47:34
Postat av: Debbie!!

Texten är så på vår blogg med... Det är nya blogg.se osv :c för övrigt var kapitlet JÄTTEbra! :D älskar att Louis håller på att förändras, men det kanske inte är så? :O åh, kan inre typ Olivia eller vad hon nu hette vara på den festen så har dem sex!? :o hihi, jag älskar drama c: längtar till nästa kapitel, författaren ;) xx

2012-06-20 @ 10:07:29
URL: http://theonedirectionnovells.blogg.se
Postat av: Hanna

OMG! Mer, du skriver jätte bra! :) Louis får inte göra något dumt ... :(

2012-06-20 @ 10:07:58
Postat av: Linnea

As bra kapitel! Jag måste säga att din novell är helt klart en av de bästa jag någonsin har läst! Och ska du va med på flash moben i Stockholm i sommar? :D haha vet att det inte hade med saken att göra men jag undra bara :)

2012-06-20 @ 10:48:22
Postat av: felice'

awesome! :D

2012-06-20 @ 11:02:49
Postat av: cajsa

Det här är sååååå bra!

2012-06-20 @ 11:37:53
URL: http://cajsarundbaack.blogg.se/
Postat av: Onenovdirection

Nej, han får inte göra något dumt mot henne!!!

2012-06-20 @ 11:52:54
URL: http://Onenovdirection.blogg.se/
Postat av: Anonym

GRYMTBRA!:D lou konmer säkert strula till det och april blir jätte ledsen :)

2012-06-20 @ 11:58:24
Postat av: Johanna

Så BRA! kan inte vänta tills nästa del!!!!!!

2012-06-20 @ 12:21:41
Postat av: Linnea :)

Bäst ! som vanligt ;)

2012-06-20 @ 12:39:08
Postat av: Hanna :D

Über bra del, eller hela novellen är bra! :D
Jag hoppas att Louis kommer strula till det, sen blir Liam och April tillsammans. Men i slutänden blir det ändå April och Louis :D

2012-06-20 @ 14:42:45
URL: http://lifeaccordingtomeee.blogg.se
Postat av: manda

Alltså, älskar det. Älskar verkligen AprilxLouis. <3

2012-06-20 @ 15:14:27
Postat av: Memlan

Jag älskar din ff,. jag är helt fast vid den.!<3

kika gärna in på min ff någon gång:)
http://onedirectionnovelll.webblogg.se/

2012-06-20 @ 16:10:25
URL: http://onedirectionnovelll.webblogg.se
Postat av: Anonym

MEEER NU! Snälla snälla snälla <3

2012-06-20 @ 17:06:46
Postat av: Anonym<3

AmaZayn!<3

2012-06-20 @ 17:17:43
Postat av: Annie

Så grymt bra du är på skriva! kan typ inte Louis ha sex med nån tjej också ser April det för hon bor ju granne med han ? också nästa dag kan typ april säga att de är sådär också kan Louis bli sur på Niall för att han trodde det var Niall som har sagt det? fast det inte var Niall's fel , osv? Fattar du vad jag menar? c: eller asså, Det är bara hur jag har suttit och fantiserat om hur det ska bli :D Du är grym på skriva! :} Sitter och upptaderar sidan 24/7 för att se om det är något nytt kapitel. Älskar din FanFic ! xx

2012-06-20 @ 17:42:53
URL: http://aanniiebystrm.blogg.se/
Postat av: ma

riktigt bra!

2012-06-20 @ 17:50:30
Postat av: Alexandra

Sååååå awesome! :D

2012-06-20 @ 18:04:02
Postat av: Rebecka Hellbergh

väntat på detta! GRYM är du! GO GO GO :D

2012-06-20 @ 19:13:41
URL: http://rebeckahellbergh.blogg.se/
Postat av: grace

jättebra! mer!:DD

2012-06-20 @ 19:21:57
URL: http://graceforssell.devote.se
Postat av: Anonym

Jättebra !!:)

2012-06-20 @ 19:32:12
Postat av: Emilia

Awsome! :D

2012-06-20 @ 20:00:11
Postat av: Anonym

Jag tycker om din novell för den är inte som alla andras , den är lite annorlunda :) Jättebra novell ! :)

2012-06-20 @ 20:06:59
Postat av: Anonym

Jag ber dig...... Skriv mer nu! :D

2012-06-20 @ 20:18:35
Postat av: elin

kan inte alla bara kommentera så kapitlet kmr snart (a'' för de e ju så sjukt grymt <33

2012-06-20 @ 22:41:32
URL: http://onedirectiionnovell.blogg.se
Postat av: Kim

Sjukt bra! :)

2012-06-20 @ 22:44:15
Postat av: Anonym

Grymt bra!!!

2012-06-20 @ 23:06:57
Postat av: Hanna

Grym!

2012-06-21 @ 00:14:04
Postat av: Anonym

Super duper bra! Nytt kapitel nu!:)

2012-06-21 @ 01:47:50
URL: http://imagineonedirection.blogg.se
Postat av: Rebecca

Jättebra! Går inte ens beskriva :))

2012-06-21 @ 09:26:42
Postat av: Adela

Så himla bra! Skriv nästa kapitel ikväll snälla :))) är jättenyfiken på vad som ska hända nu :D

2012-06-21 @ 11:54:45
Postat av: Nathalie

Grym!! :) <3

2012-06-21 @ 13:22:17
Postat av: Elvira

Åh så himla bra.Jag är kär i din fanfic.Det blir bara bättre och bättre.Du äger !!!!!!!!!!!

2012-06-21 @ 15:48:01
Postat av: Wilda

Så jävla bra!

2012-06-21 @ 17:23:53
Postat av: Sanna

MER!

2012-06-21 @ 19:09:29
Postat av: Hanna :)

Sjukt bra ! Gulligt att dom träffas under lektionerna :)
Louis du kan ju inte gå på den där festen och ha sex med nån annan tjej nu när du har April...!
Aja villa beta vad som kommer hända :) nästa del :) <3

2012-06-22 @ 06:28:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0