2012-06-25 / 01:52:17 Kategori: Even angels can fall [Avslutad]

Even angels can fall - Kapitel 29

Tidigare i kapitel 28:

Flickan som låg på vänstersidan, en blond liten blondin med det stora duntäcket över sig, låg med ryggen mot mig men vaknade snabbt till liv när hon hörde mitt skrik. Som att hon aldrig hade varit vaknare vände hon sig skräckslaget om mot mig och tittade med uppspärrade ögon på mig. ”What?!” skrek hon förvånat och tittade på mig. Panikslaget lyfte jag på mitt täckte och tittade ner på min kropp. Med ett stön slog jag bak huvudet mot kudden och la händerna för huvudet. ”What the fuck happened last night?!” frågade jag desperat henne med ansiktet gömt i händerna. Jag hörde ett skratt som for ut henne och jag stönade ännu en gång utan att öppna ögonen. Fan, fan, fan. Det här kan inte vara bra.

”You don’t remember anything, do you?” skrattade hon och jag kände hur sängen lätt åkte upp när hon lämnade den.

Ett ljust skratt for ur hennes kropp och skrattade road åt mig, vad var det som var så kul?

”I don’t know If I want to remember.” mumlade jag med huvudet mot kudden.

Fan, hur kunde jag göra såhär? Om April fick reda på det skulle hon döda mig. Hon skulle först jaga mig, sen fånga mig, binda fast mig vid ett träd, skära av mitt huvud och alla andra kroppsdelar innan hon tillslut la det i en gryta och kokade soppa av det.

Så trevlig var hon när hon blev arg. Fast man får ju se det positivt, det hade blivit en riktigt god soppa eftersom… ja, det hade varit jag i den.

Blondinen skrattade ännu en gång sitt ljusa skratt och jag ville skära av huvudet av henne för att få henne att sluta. Huvudet värkte för mycket för att klara av glada stunder med skratt.

”Wow, thanks for your happiness. Why’re you so upset, do you have a girlfriend or anything?” frågade hon nyfiket efter hon hade skrattat klart, men jag kunde se framför mig at thon gömde ett leende i mungiporna.

”In sort of.” mumlade jag med en suck och vände huvudet mot det stora ljusa fönstret.

Vart var jag någonstans och hur skulle jag ta mig hem? Katastrof. ”I mean, how do you think that she’ll react when she find out that I slept with another girl? She’ll cut off my balls.” fräste jag surt och tittade ut genom fönstret i hopp om att ha en liten aning om vart jag befann mig.

Plötsligt började tjejen gapskratta och irriterat vände jag mig utan större funderingar om och stirrade surt på henne.”What’s so funny?”

Hon fick ta stöd av väggen hon stod bredvid och hennes hand landade på hennes mun i ett försök att sluta skratta. Min blick var fast på hennes ansikte, vilket inte var så himla lätt när hon stod där i underkläder, men jag gjorde mitt bästa.

”I’m sorry.” log hon överdrivet mycket och var nära på att brista ut i skratt ännu en gång. ”But did you think that we had sex?” frågade hon med sammanpressade läppar och tittade på mig.

Jag öppnade munnen och ryckte lite på axlarna för att visa mina tankar innan hon brast i skratt igen.

”We made out, but nothing more. I’m not that kind of girl.” Utan att ta åt mig hennes ord fnös jag och skakade på huvudet.

”Not that kind of girl? You just made out with a guy with girlfriend.” mumlade jag surt och höjde mina ögonbryn så gott det gick med halva ansiktet tryckt mot kudden.

Tjejen fnös lätt och la armarna i kors. ”You didn’t exactly tell me that you had a girlfriend so you have yourself to blame.”

Tanken om att hon kanske hade rätt snurrade runt i mitt huvud och fick mig att bita mig i innerkinden.

”You’ve right.” suckade jag och satt mig upp. ”But If we didn’t have sex, why am I here?” frågade jag förvirrat och skakade lätt på huvudet. ”And without underpants?”

Tjejen började skratta ännu en gång och gick mot sängen jag satt på. Hon satt sig på kanten så långt bort det gick från mig och log lätt.

”You were so drunk last night.” började hon med ett skratt och jag himlade kort med ögonen.

Nähä, det säger du inte?

”And you were nagging in my ear that you wanted to go with me home, so finally I said that you could. But it started to rain and you jumped around in a lot of puddles and all your clothes got wet. And when we came home you just took off all your clothes and fell asleep.” berättade hon och jag kände hur kinderna lätt började brinna.

“Oh…” Det var det ända jag fick ur mig innan jag tittade mig omkring i rummet. ”And were are my clothes now?” frågade jag förvånat och fortsatte att titta mig omkring.

En sekund senare kände jag slag i både huvudet och ansiktet av kläderna som hade träffat mig.

”Get dressed, I fix breakfast.” sa hon snabbt till mig innan hon försvann ut ur rummet och lämnade mig ensam.

Med en suck reste jag mig upp och började ta på mig kläderna. En stor klump fanns i min mage och även fast jag borde känna stor ånger så kände jag inte så mycket av den.

Jag hade bara kul. Det var bara en kväll, hon borde förstå. Men samtidigt så tyckte jag synd om henne, fast hon behöver ju inte veta något. Det hon inte vet har hon inte ont av, eller hur?

En stor klump satt fast i min hals och tårarna var på väg upp igen.

”Hey, It’ll be okay.” tröstade Liam mig och sneglade på mig med ett svagt leende.

Jag nickade så gott jag kunde och försökte svälja bort klumpen medan Liam satt nyckeln i sitt skåp och öppnade det. Det var måndag och det hade gått två dagar sen Louis krossade mitt hjärta. Jag hade varit helt borta, helt okontaktbar och den ända jag hade pratat med var Liam.

Min mamma visste inte om vart jag höll hus och henne hade jag inte sett sedan i fredagskväll, antingen så brydde hon sig inte eller så hade hon andra tankar på huvudet och hade inte tid för mig. Med andra tankar menar jag jobb, det var det ända som existerade i hennes hjärna och hade alltid gjort även det hade blivit värre sedan pappa dog.

”You’ll protect me, right?” frågade jag honom tyst och tryckte boken så hårt mot bröstet jag kunde.

Liam tittade ner på mig och log samtidigt som han drog ut en bok och stängde skåpet utan att slita sin blick från min.

”Always.” övertygade han mig och låste skåpet innan vi började gå längs korridoren igen.

Jag nickade smått och tittade ner på mina fötter medan de rörde sig fram och tillbaka över korridorsgolvet. Om jag ska vara ärlig så var jag rädd, riktigt rädd. Rädd över att jag skulle stöta på Louis och brista i tårar, falla ner på marken och inte vilja ta mig upp igen. Han hade ingen aning om hur mycket han hade skadat mig.

Svagt skakade jag på huvudet och knep ihop mina läppar så hårt som möjligt för att inte få tårarna att rinna. Han var inte värd mina tårar, han var en gris. En gris som inte förtjänade något bättre än dens egna skit.

Plötsligt kände jag en hand på min axel som mjukt vände mig om och sedan hur ett par läppar som hade ett leende på sig träffade mina. Chockat stod jag emot kyssen och puttade honom ifrån mig och tittade på Liam. Hände det där nyss?

Förvånad och sårad satt jag handen för munnen och skakade på huvudet. Leendet Louis hade haft på sina läppar försvann snabbt och han tittade oförstående på mig.

”What’s wrong, babe?” frågade han och skakade på huvudet.

”You kissed me Louis, you kissed me.” viskade jag med svag röst som när som helst skulle brista.

”Yeah, so? You’re my girlfriend.” log han mjukt mot mig och ryckte på axlarna.

Det var det där leendet jag älskade mest av allt, det där leendet som fick mig på fall, men inte denna gången.

”Not anymore.” sa jag tyst och bröt min ögonkontakt med Louis och sneglade diskret på Liam.

Han höll hårt ihop sin hand för att trycka ut ilskan och han tittade surt på Louis. Om Louis så lite som rörde mig igen skulle Liam ge honom en fet smocka.

”What?” frågade Louis med en aning sorgsen röst och försökte fånga min ögonkontakt. ”But why?!”

Jag skakade smått på huvudet och fnös så gott jag kunde.

”Why?” frågade jag honom med och kände hur skrattretande det började bli. Louis nickade och tittade in i mina ögon. ”I thought that you could chance, Louis.” viskade jag och skakade på huvudet.

”What, what do you mean? I haven’t do anything!” försvarade han sig och slickade sig om sina torra läppar.

”Don’t lie to me Louis! Don’t lie right up in my face, I saw you!” skrek jag med sprucken röst och kände hur det började brinna innanför ögonlocken. ”It doesn’t matter what you say, Louis. You can’t make it undone.” sa jag hårt och tryckte ihop mina läppar så hårt jag kunde. ”I can’t stand all these lies, Louis. I just can’t.”

En kall känslosam tår rann ner längs min kind och jag skakade lätt på huvudet samtidigt som jag vände mig om och började gå bort från honom.

”April, wait!” ropade han snabbt och satt en hand på min axel, men sekunden senare var den bortslagen av Liam som nu hade tagit tag i Louis tröja och ställt han mot skåpen.

Han hade ljugit för mig, han hade ljugit rakt upp i ansiktet på mig och påstått att han inte hade gjort något. Det var som att jag inte betydde något alls, att det var som jag trodde. Jag var bara en leksak för honom. Något han tröttnade på efter ett tag och lämnade i skitet.

Orden högg till i mitt bröst och jag satt min vänstra hand över munnen samtidigt som tårarna började rinna hastigare och snyftningarna började komma. Jag klarade inte av det mer. Alla ljög och ingen kunde någonsin vara det minsta ärlig, utan tjejerna skulle vara några leksaker som tydligen inte hade några känslor.

Men tänk igen, killar. Vi har ett hjärta och det är inget ni får leka med. 


Två kapitel på en dag, är inte det awesome? 

Som ni vet, så älskar jag ju när ni kommenterar, det gör mina dagar! Men något jag älskar ännu mer är långa kommentarer, det får mig att le som en dåre! Så ni får mer än gärna skriva det! :)

Sen ville jag bara göra en sak klar, jag heter inte Annie Andersson. Jag vill inte säga att jag heter det om jag inte gör det, stackars flickan som heter det och jag påstår att jag är hon, liksom. Så där hade ni fel, haha!

Kommentera för nästa, 50+ hade inte varit helt fel! ;) x

40

Postat av: Anonym

Älskar din novell! Jag skulle bara vilja säga att, jag tycker att Louis och april fortfarande ska vara tillsammans efter allt drama! Asså, jag tycker inte att hon borde bli tillsammans med någon annan. Förresten så älskar jag drama, så kan inte du skriva jäättee mycket drama nu? :D som sagt, Äälskar din novell!xx

2012-06-25 @ 02:11:53
Postat av: Alexandra

kunde inte kommentera på din förra del! :S
Men måste säga att jag älskar dina kapitel! :D
Men jag tycker att April ska hålla sig till Liam! :)
Sen älskar jag att du vet exakt när du ska avsluta ett kapitel för att sedan tortera oss i en dag innan vi får ett nytt! :D
Fortsätt så tjejen! :D xx

2012-06-25 @ 02:24:35
URL: http://theonedirectionnovells.blogg.se
Postat av: Anonym

Skitbra som vanligt! Älskar dramat och allt! Du är grym tjejen, fortsätt. Och tror du hittat ditt framtida jobb. Skriva BÖCKER om killarna! Vill bara ha meeeeer!:D

2012-06-25 @ 02:30:12
Postat av: Marie

Guud va duktig du är på att skriva! Snälla lägg upp nästa imorgon? :) Älskar din ff, bästa jag läst :D

2012-06-25 @ 03:03:34
Postat av: Sofia

Älskar din novell, och inlägget var toppen :) xx

2012-06-25 @ 07:08:54
Postat av: sena

Oh. My. Gawwwwwwd.! :-o MER SNÄLLA DU??!! Xx

2012-06-25 @ 08:30:18
Postat av: Elsa

Åh detta är så braa, jag avgudar dig haha :D!!

2012-06-25 @ 09:39:54
Postat av: Linnea :)

OMG VAD BRA! KAN INTE SLUTA LÄSA, BÄST SOM VANLIGT! HELT UNDERBAR FANFIC, DEN BÄSTA JAG LÄST FAKTIST, DEN ÄR SÅ ANNORLUNDA OCH SPECIELL, HAR BARA ETT ORD ATT BESKRIVA DEN MED: AWESOME !

2012-06-25 @ 10:25:58
Postat av: Cecillia

Du, jag började faktiskt själv att gråta! Man lever sej in i berättelsen. Den är som verklig! Eller, jag gör det ialla fall. Jag vet inte om fler gör det. Men ialla fall, SÅ SJUKT JÄVLA BRA!<3

2012-06-25 @ 10:47:57
Postat av: Emma

Älskar din novell, började läsa förut men min data nollställdes, så typ i en vecka har jag desperat letat efter din blogg! Och har jag äntligen hittat den. Jag älskar den sjukt mycket! Jag har själv startat en novellblogg, men har lite idétorka skulle du kunna maila mig lite idéer kanske? ;) xx

2012-06-25 @ 11:04:02
URL: http://onednooveller.blogg.se
Postat av: annie

Asbra. Du är grym på skriva!:Dxx

2012-06-25 @ 11:04:04
URL: http://youonlyliveonceff.blogg.se
Postat av: Anonym

Din novell är helt awesome, älskar den!:)

2012-06-25 @ 11:10:16
URL: http://imagineonedirection.blogg.se
Postat av: Adela

Alltså det här är jättebra! Men vart har Harry tagit vägen? :/

2012-06-25 @ 11:10:17
Postat av: Anonym

Åhh så bra!! :)

2012-06-25 @ 11:18:41
Postat av: Saga

MERA!

2012-06-25 @ 11:28:02
URL: http://www.sagaekstrom.blogspot.com
Postat av: Ella

Så himla bra! Jag är totalt kär i din fanfic. Jag har inte en sak i den som jag skulle vela ändra! Allt är perfekt! Det blir bara mer spännande för varje gång att läsa. Såååå bra! ;D

2012-06-25 @ 12:16:27
URL: http://whymefanfic.blogg.se/
Postat av: Eliin

Åhhhhhh! :D

2012-06-25 @ 12:54:17
Postat av: Hanna

Så galet bra!! Älskar seriöst hela dina noveller! Blir så jävla glad när jag ser att du han uppdaterat! :) längtar sååå tills nästa kapitel :D

2012-06-25 @ 13:00:14
Postat av: Vilma

Sjukt bra!

2012-06-25 @ 13:18:06
Postat av: Elin

Jag älskar din novell. man vill bara ha MEEER<3

2012-06-25 @ 13:29:12
Postat av: Debbie!!

Att vakna upp till TVÅ kapitel! Det är guld! Älskar den drama som du leverera! Helt sjukt bra! :D xx

2012-06-25 @ 14:09:05
URL: http://theonedirectionnovells.blogg.se
Postat av: Hanna :D

Så jäkla über bra kapitel! Sättet du skriver på... Det blir typ, magiskt! :D
Längtar ihjäl mig till nästa kapitel! :)

2012-06-25 @ 15:12:32
URL: http://lifeaccordingtomeee.blogg.se
Postat av: Hanna :D

Så jäkla über bra kapitel! Sättet du skriver på... Det blir typ, magiskt! :D
Längtar ihjäl mig till nästa kapitel! :)

2012-06-25 @ 15:20:35
URL: http://lifeaccordingtomeee.blogg.se
Postat av: Anonym

MER MER MER MER MER MER MER!

2012-06-25 @ 15:39:32
Postat av: Anonym

SKRIV MEEEEER ! :D

2012-06-25 @ 15:40:05
Postat av: sofia

älskar din novell ass mycket så bra !!
Så mer mer mer!!:D

2012-06-25 @ 17:39:21
Postat av: Ida Rubensson

Stackars April! Jag tycker synd om Louis också men jag vill att det ska vara April och Liam! Och kanske Zayn och Olivia och Louis, Niall och Harry kan hitta några andra tjejer i skolan...

2012-06-25 @ 17:43:16
URL: http://idarubensson.blogg.se/
Postat av: manda

Alltså, håller fortfarande fast vid AprilxLouis, hahah. ;__; Du skriver så jäkla bra! Seriöst, älskar din ff, verkligen verkligen myckeeet! <33

2012-06-25 @ 17:46:48
Postat av: Saga

DIN NOVELL ÄR SÅ GRYM!

2012-06-25 @ 17:57:44
URL: http://www.sagaekstrom.blogspot.com
Postat av: Valentina

Fååår damp!!!! Älskar ÄLSKAR DIN NOVELL

2012-06-25 @ 20:33:19
Postat av: Paloma

Love it! :D

2012-06-25 @ 21:00:55
Postat av: Saga

VI VILL HA MER!!!!

2012-06-25 @ 22:43:28
URL: http://www.sagaekstrom.blogspot.com
Postat av: Erika Anestedt

meeer

2012-06-25 @ 23:30:31
URL: http://erikasfilmblogg.blogg.se/
Postat av: Liz

Åh, så grymt bra! Skulle inte ha nått emot att äta Louis soppa. ;)

2012-06-25 @ 23:48:52
URL: http://Onedirectiioon.blogg.se
Postat av: Alexandra

Så grymt bra! Älskar verkligen det! :D

2012-06-25 @ 23:54:16
Postat av: Winnie

Så jäkla bra du skriver!! Den här fanficen är en av mina favoriter eller kanske till och med min favorit!! Jag älskar din ff!! MEEEEEEEERRRRR!!! Awesome!!
Titta gärna in på min ff... jag har precis startat den och den är min första så den är inte lika bra som din men den kanske är något bra.. vet inte! Men du får gärna säga vad tycker och så.... Men du måste uppdatera snart igen!!! Annars så DÖR jag!!!!! xx Winnie

2012-06-26 @ 02:37:11
URL: http://directionff.blogg.se
Postat av: Hanna :)

Super bra ! Det här är den bästa novellen jag har läst ! det är min absoluta favorit oxå :) <3 tycker synd om April . Men Louis får skylla sig själv ...

2012-06-26 @ 06:55:20
Postat av: Saga

MERA!!!!

2012-06-26 @ 09:59:49
URL: http://www.sagaekstrom.blogspot.com
Postat av: Anonym.

GIMME MOORE!

2012-06-26 @ 13:35:58
Postat av: Anonym

Jättebra, meeeeer !!:)

2012-06-26 @ 13:57:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0