2012-06-20 / 15:36:16 Kategori: Länkbyten

LÄNKBYTE DAX!

Ja, låt bilden tala för sig själv. Om ni har frågor, kommentera inlägget eller ställ en fråga i blogresponsen.
 
Så här var det för folk som kanske vill ha nya läsare! Och förresten. Jag behöver mer kommentarer på kapitel 26 för att lägga ut nästa.
- Annie. xx
23

Postat av: Anonym

Hej, hej! Ville vara med i ditt länkbyte!
Jag antar att jag skulle skriva lite om vad den handlar om?:)
Novellen handlar om Molly Carlsson och Vicky Domingo. Två 18-åriga tjejer från Sverige som åker ner till London för att studera. Där nere träffar dom på självaste One direction som dom senare börjar lära känna. Novellen som heter Pictures of you handlar mycket om kärlek och även en gnutta drama. Novellen är inte färdig än och jag vill inte skriva för mycket om vad som kommer att hända.
Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, haha! Men självklart kan jag länka dig på min blogg också även om det inte är ett måste. Din novell är helt klart läsvärd:)
xx

2012-06-20 @ 16:01:25
URL: http://imagineonedirection.blogg.se
Postat av: Cody Simpson Novell.

Hejsan! :) det skulle vara superkul att vara med i ditt länkbyte. Min novell handlar om: En 17 årig kille vid namn Cody Simpson bor i Kalifornien i Los Angeles men är just nu är han ute och turnerar. Han tvingas avbryta turnen för att komma ner med "fötterna på jorden". Han lämnar turnen och åker hem till sina föreldrar i Los Angeles. Där en kväll är han i ett köpcentrum och uppträder gratis. Han ser en väldigt vacker tjej som han inte kan släppte utan syne.. det värsta är att Cody vet att han kanske aldrig får se henne mer..

2012-06-20 @ 17:13:25
URL: http://codynovell.blogg.se
Postat av: Elin - turnthelightoff

Jaha, jag vill väl också vara med då c:
Jag skriver en 1D fanfic då!
Den handlar om Josephine, en helt vanlig tjej i alla andras ögon. Hon går i skolan och försöker smälta in, allt hon vill är att bara vara en lite grå mus i mängden, det funkade tills hon stötte på två killar som får för sig att lära känna henne. Hon blir osäker och döljder det med

2012-06-20 @ 17:20:19
URL: http://turnthelightof.blogg.se
Postat av: Elin - turnthelightoff

(sakeli failade sry, här kommer fortsättning)
en bitchig attityd. Detta får dock varken Louis eller Harry att avskräckas. På deras skola går också Liam, den populära killen som får alla tjejer han vill ha, och Niall. Niall och Harry började båda i Josephines klass tillsammans med henne och Louis, Niall är dock väldigt tillbakadragen och Josephine är lite nyfiken på honom.
Utanför skolan har Josephine ett helt annat liv, där är hon allt hon inte kan vara i skolan, där träffar hon Zayn och longboardingen för dem tillsammans. Zayn är också den som drar henne djupare ner i det mörka.
Fanfic med medelmycket drama, spänning och kärlek. Allt i ett, bara hunnit 6 kapitel ännu så denna är lätt att läsa ikapp (:
Kram!

2012-06-20 @ 17:25:45
URL: http://turnthelightof.blogg.se
Postat av: Elise :)

Hej! jag skulle jätte vara med i länkbytet. mOn novell handlar om Linnéa Sunesson och Diza Gren som flyttar till london för att senare gå på en musik skola där, under sommaren jobbar dom båda på milkshake city och där träffar dom eller iallafall Linnéa Zayn och Harry i 1D. jag vet inte mer jag ska skriva om vad den handlar om har nyss startat den:)KRAM

2012-06-20 @ 17:47:47
URL: http://mylifemydreamsmylove.devote.se
Postat av: feliciaaaaa

www.zaynnovell.devote.se
Den handlar om Gabriella som träffar Harry när hon är i Turkiet och har det riktigt bra. Men när hon ska åka hem bestämmer hon sig för att avsluta all kontakt med Harry, för att hon är rädd för vad hon känner. Men när hon kommer hem inser hon att hon gjort sitt livs misstag och hon och Harry kommer närmre varann och förstår varann på ett hel nytt sätt. Men när Gabriellas bästavän blir allvarligt sjuk så rasar hela Gab's värld.
Det är en novell som handlar om väldigt mycket kärlek. Den är basserad på en verklighistoria ( en av mina kompisars liv) fast inte att hon träffar Harry, såklart.
Jag länkar absolut din! :) xx

2012-06-20 @ 17:47:52
URL: http://zaynnovell.devote.se
Postat av: Ylva

Är sugen på att vara me:) Den handlar om Julia Nilsson som blir nerslagen efter en utekväll och hittas av självaste One Direction. Efter en stund blir hon och Harry ett par..När hon ska hämta upp sin kompis på tågstationen blir hon nerslagen av en massa 1D fans såpass illa att hon blir medvetslös, hennes kompis Dina ordnar så att hon kan ta med sej Julia hem till (Julias) lägenhet. Hon svarar i hennes mobil då harry ringer, Dina förklarar vad som hänt och Harry kommer dit så fort han kan..Julia slutar att andas och hamnar i koma...

En liten handling:) Har skrivit 17 kapitel, men jag har klämt in det viktigaste<3

Kramar från Ylva:)

2012-06-20 @ 17:49:42
URL: http://ettdhistoria.blogg.se
Postat av: Ella

http://whymefanfic.blogg.se/ Handlar om en tjej som heter Annie och går i nian. Annie är inte direkt en tjej som inte står ut ur mängden. Hon är snarare osynlig. Hon är dökär i skolans populäraste kille, Harry. En dag kommer det två nya elever till skolan, Niall och hans tvillingsyster Fiona. Fiona är en väldigt tuff tjej som tex klär sig väldigt edgy och rockigt. Annie dras till Fiona för att bli någon cool. Sen blir allt bara skit.

2012-06-20 @ 18:38:22
URL: http://whymefanfic.blogg.se/
Postat av: Fivemoments

Fivemoments.blogg.se är en fanfic om one direction, det handlar om en tjej som heter Jennifer som blir upptäckt och lär känna killarna genom en signering, sedan åker hon till London för au pair och lär känna killarna massor :D

2012-06-20 @ 18:44:56
URL: http://Fivemoments.blogg.se
Postat av: I think i love you..

Hailey flyttar till London efter att hennes föräldrar gått bort. hon stöter ihop med killarna i 1D under en danstävling. En kille i hennes privatskola har fått för sig om att han äger henne. Det blir inget trevligt förhållande. och slutligen finner Hailey ro hos killarna.
Det tar ett tag för henne och Zayn att erkänna känslorna för varandra. Allt värkar bra tills..

Vill inte avslöja för mycket ;)

2012-06-20 @ 20:05:04
URL: http://gottabeeyou.devote.se
Postat av: elin

fanficfordirectioners.blogg.se
Det är en 1D novell som handlar om att tjejen som heter Cheryl gått i samma skola som - hör och häpna, Eleanor - alltså Louis flickvän. Och det är inte bara det. Cheryl har alltid varit KÄR i Eleanor!

och sen onedirectiionnovell.blogg.se
Den handlar om Caroline, som har vuxit upp i en av Londons rikaste familjer, som dessutom jobbar som novell, men det är mest för hennes mammas skull. Hon är ''mammas flicka'' även fast hon hatar henne. Sammanfattat kan man säga att det är hennes mamma som vill att hon ska vara si och så och skämma bort henne med allt möjligt, men Caroline vill egnetligen bara ha ett normalt liv

2012-06-20 @ 20:11:23
URL: http://fanficfordirectioners.blogg.se
Postat av: time

en 1D novell! :)
Casey är en tjej på 18 bast, som precis börjat i en ny skola i London. Där träffar hon sin rumskamrat Emma, som också är hennes ända vän. Anledningen till att hon har så få vänner, är för att där hon tidigare bodde, stack alla ifrån henne då de inte klarade av sanningen, verkligheten.
Inte ens Caseys mamma klarade av den, så även hon försvann ur Case's liv. Hennes pappa har aldrig funnits med i bilden så hon blev då utan föräldrar.
Men som sagt, Case flyttade till London där hon började studera.
Hon får snabbt ögonen för Harry, och får mer vänner än vad hon skulle tro.
Hon har inte berättat för hennes vänner om hennes hemlighet och hon vill inte göra det heller, då hon är rädd för att bli lämnad, ännu en gång.
Ja, hemligheten skriver jag inte här, men om man läser min novell så finns den med redan i första kapitlet :)
Novellen innehåller kärlek, drama och förhoppningsvis läsare, haha ;) x

2012-06-20 @ 20:42:47
URL: http://onedirectionnovels.devote.se/
Postat av: Frida

En 1D Novell som handlar mest om Harry och Niall men även om Liam, Louis och Zayn också :).
Jessie och Elvira är två tjejer som söker till X Factor Sverige. Det går bra för dom och dom kommer till final.
I finalen ska dom sjunga med en kändis, och dom sjunger med inga mindre än One Direction, som dom är stora fans av.
Novellen handlar om kärlek, vänner, svek och tragiska händelser som kan hända vem som helst. Dialogerna är skrivna på Engelska.
Just nu så har jag ungefär 20 besökare men inga som kommenterar. Vill verkligen ha fler läsare!!
Hoppas ni tycker det låter bra. Välkommen in :)

2012-06-20 @ 20:47:43
URL: http://1dfanfic.bloggplatsen.se
Postat av: Sara

Kolla gärna in min Novell:D


LIFE IS NOT PERFECT..
Emma bor i Walls med sin familj. Familjen består av Pappa,Mamma,Storebror och Emmas tvillingsyster Amanda. Dem är även bästisar. Emmas liv är perfekt. Man brukar alltid säga att ingens liv är perfekt,men hennes är det. Tills en dag allt förändrar hennes liv och vänder upp och ner på allt....


Stina bor i London. Stina är tillsammans med Louis. Stinas föräldrar är alltid bort resta och därför har haft det svårt. Stinas liv är inte så perfekt,hon har inga vänner. Hon blev mobbad tills alla fick reda vem hon var tillsammans med. Men Stinas liv förändras när hon träffar en ny tjej på sin skola och en vänskap börjar växa innan Emmas vän får reda på...

Detta är en novell som handlar om One Direction. Det är allt mellan kärlek,drama och äventyr. Jag kommer ta er med på en resa genom berättelsen som ni aldrig kunnat ha förstått.
//Sara

2012-06-20 @ 20:58:37
URL: http://www.OneDstorys.bloggplatsen.se
Postat av: Pernilla

En 1D novell som handlar om alla killarna i bandet + en tjej. Deras bästis. Destiny är en 17 årig tjej som har känt Harry sen hon var 6 år. När hon var 5 år flyttade hon, hennes pappa Daniel och hennes bror Justin till Cheshire eftersom hennes mamma hade lämnat de. Hon har varit med Harry och killarna ända sen början av X-Factor och har stått ut med allt hat osv. Harry, som är ihop med Caroline frågar en dag om Destiny kan var hans 'fejk flickvän ' så att inte allt hat ska komma til Caroline osv. Destiny och Harry måste nu börja spela kära. Jag skriver på svenska men dialogerna är på engelska. Det handlar mest om kärlek och vänskap. Jag har runt 20-30 läsare men ingen typ kommenterar :( skulle bli jätteglad om ni tittar in!! Ha det bra :)

2012-06-20 @ 20:59:44
URL: http://asummertoremember.blogg.se
Postat av: S

Detta är min nystartade novellblogg hade en innan som var över ett år .Men jag ville ha något nytt , denna novellen som jag nu just har börjat med kommer skilja sig från alla andra noveller om hur man blir kär så kolla in och läs!Och så ska ja förvana er att min design är inte upp en den kommer så novellen ser just nu ut som en vanlig standard men kicka in !

2012-06-21 @ 08:54:43
URL: http://bieberstoriesofs.blogg.se
Postat av: S

fel länk där över

2012-06-21 @ 08:55:48
URL: http://biebersstoriesofs.blogg.se
Postat av: amanda

ja, jag skulle också vilja vara med och jag länkar dig :) Jag skriver en novell om en 18 årig tjej som heter Amanda. Hon har haft en svår uppväxt med sin så kallade pappa i Sverige och efter att hennes kompis blev mördad framför ögonen på henne så flyttar hon till London, hem till sin halvbror som alltid varit där för henne. Men är han verkligen hennes halvbror? Och vem är egentligen mannen hon bodde med i Sverige? Med ett hjärta brinnande för musiken försöker hon glömma sitt förflutna med hjälp av sin bror och hans vänner. Men är allt bara över så där..?

2012-06-21 @ 11:53:03
URL: http://odirectionernovell.blogg.se/
Postat av: sofia

http://carrotvscat.blogg.se
Handlar om Jessie som är Nialls flickvän och har varit det sen några år tillbaka. Hennes liv med killarna från one direction är till en början perfekt men höjs och sänks nästan hela tiden. Killarna är hennes bästa vänner, trodde hon.

2012-06-21 @ 12:12:58
URL: http://carrotvscat.blogg.se
Postat av: Julia Grankvist

http://welivinginadream.devote.se/ Handlar om en tjej som heter Julia och hennes pappa äger världens populäraste hotell, hon bor men hennes pappa, hennes bästavänner Moa och Charlie. Sedan får hon träffa One Direction, då blir det lite kärlek mellan henne och Harry, forsättning på novellen.

2012-06-21 @ 15:11:02
URL: http://welivinginadream.devote.se/
Postat av: directioner

http://storyaboutonedirectionn.blogg.se/ Har precis börjat på denna, vilken är min första novell ever! Den handlar om Elise som är halft svensk och halft amerikan och bor I new York. Det är ju en one direction novell som kanske hörs på namnet haha, så dom kommer såklart in senare! En prolog och första kapitlet finns uppe nu, so go for it!

2012-06-22 @ 10:08:39
Postat av: Louise

Hej vet inte om jag är sen men tänkte att jag kunde försöka ändå! Älskar dina noveller förresten! Är helt fast och har snart läst ikapp allt!

Min novell heter Dare To Dream och handlar om Jennifer från Lidingö och hennes dröm om att bli artist. Det är en One Direction novell och killarna får en stor del i hennes försök att finna sin dröm.

Den är rätt ny och jag har skrivit 24 kapitel än så länge vilket bara är början på en på en lång novell.

2012-06-24 @ 19:00:26
URL: http://www.daretodreamnovell.devote.se
Postat av: Emilia

Hej jag skriver noveller om 1D, har hittils bara börjat skriva 1 men senare kommer det en till.
Den jag börjaat skriva heter Stole my heart: Stole my heart handlar om Sanna som bor i Stockholm med sin mamma och hennes två systrar Julia och Moa.

Sanna är 17 år , Julia är 16 och Moa är 15 år.

Dom lever ett helt vanligt liv tills en dag, då deras mamma berättar att det ska flytta till London.

Deras liv skulle förändras, det visste alla tre.

2012-07-22 @ 18:37:32
URL: http://storydirection.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0