2012-03-18 / 21:38:15 Kategori: Moments [Avslutad]

Moments, Kapitel 33

Tidigare i Moments….."Maybe a date tonight would make you feel better?" viskade han och jag fick värsta smilet på ansiktet.
"Deal." sa jag och kysste hans läppar mjukt.




Det var rätt svårt att göra sig i ordning när man bara kunde hoppa på ett ben, men det gick. Det var bara det att det gjorde rysligt ont. Jag lyckades endå få på mig en svart klänning med paljetter på bröstet och skärp vid midjan. Fram och tillbaka hoppade jag i rummet. Från garderoben till locktången till spegeln till datorn. När jag hade lockat håret ställde jag mig vid spegeln och tog ett kort. Sedan, efter ett evigt hoppande och mycket värkande ben satt jag mig ner i sängen och tog fram mobilen. Där gick jag in på twitter och laddade upp bilden, under skrev jag:

Going on a date with my love tonight! X


Igentligen gjorde jag det jag inte borde ha gjort. Jag skrollade ner och bokstavligt talat sökte efter hatkommentarer. Men jag kunde inte se dom, inte en enda. Dom fula kommentarerna var ersatta med kommentarer på fotot eller bara fina saker som ”You and Harry are the perfect couple” eller ”Sarry forever!” Jag satt och log rätt länge. Det var inte som Jasmine hade sagt. Dom gillade mig faktiskt. Efter ett tag la jag ner mobilen igen och hoppade ur rummet och ställde mig framför trappan. Jag drog håret bakom örat och tog ett djupt andetag. Min lilla handväska knep jag ihop mellan armen och höften medan jag satt den andra på trappräcket. Och så försiktigt hoppade jag ner från trappan. Det gick långsamt, riktigt långsamt, men om jag skulle gjort det snabbare hade jag ramlat och slått ihjäl mig, och det hade ju inte varit så bra. Så fort Harry såg mig hoppa ner från trappan sprang han fram till mig och hjälpte mig ner, även fast jag bara hade 3 trappsteg kvar. Han tog sedan min hand och gick mot hallen.

”I don’t want to have high heels, but I don’t know if I own any other kind…” sa jag och tittade runt bland skorna.

“Here.” Sa Harry och räckte mig ett par svarta ballerina skor.

”Thank you my… Gentleman.” sa jag och började skratta. Jag tog på mig ballerina skorna och Harry öppnade dörren. Han tog sedan min hand och vi gick, eller nej, han gick och jag hoppade, ut i vårvädret. Vi hoppade in i bilen och han började köra.
”Harry? I don’t wanna go to this fancy restaurant, can’t we just… Buy hot dog and eat in park? Oh that’s a my best idea today!”sa jag och klappade ihop mina hander.Harry skrattade åt mig och byte håll.
”If that’s what you want so sure.” sa han och sträckte ut sin hand för att rufsa mitt hår, men jag var snabb som en ninja och slog bort den.
”Nobody touch the hair, nobody.” sa jag och försökte låta så lik Zayn som möjligt.
”Zayn?” frågade Harry och skrattade. Jag nickade och höjde volymen på radion. Lite senare stannade Harry utanför en korvkiosk nära parken. Han klev ur bilen och gick sedan runt den och öppnade min dörr.
”What are you doing?” frågade jag och skrattade lite.
”Jump on.” sa han och vände sig om så att jag bara såg hans rygg. Jag gjorde som han sa och hoppade på ryggen. Han gick bort till korvkiosken och ställde sig vid hålet.
”What do you want, babe?” frågade han och försökte kolla upp på mig.
”Hm, a hot dog.” sa jag och han nickade.
”Hold on.” sa han sedan och jag grep tag i hans axlar. För en sekund släppte han mina ben och började gräva i fickan.
”Harry can you hurry upp? I’m going to fall.” sa jag och började skratta.
”Yeah, but I don’t find my wallet..” sa han och grävde lite till. ”Oh, got it.” sa han sedan och tog sin ena hand runt mitt ben igen. ”One hot dog and one hamburger, please.” sa han mot gubben i ståndet och räckte fram lite pengar. Gubben tog imot dom och gav oss maten och växeln.
”I can take that.” sa jag och sträckte fram mina armar efter maten.
”Thanks.” sa Harry. ”I can carry you or the food, it’s your choice.” fortsatte han och jag tog upp maten.
”Yeah, I understand that.” sa jag och började skratta. Han började sedan springa bort från ståndet och ut i parken. ”Faster, birdie.” skrek jag och skrattade så mycket så jag trodde att jag skulle tuppa av. Han sprang och hoppade som en häst ett tag innan han stannade.
"Is this place okay?" frågade han och vred på sitt huvud för att kunna se mig.
"Perfect." sa jag och kysste han försiktigt.
Han gick mot bänken bredvid ett stort ek träd och hukade sig ner så jag skulle kunna glida av ryggen och ner på bänken. Jag hoppade av och satt mig på bänken. Harry satt sig bredvid och la armen om mig. Jag gav honom sedan hans hamburgare och började äta på min korv.
"I like this." sa han plötsligt. Jag fick ett leende på läpparna och tittade upp på han.
"What?" frågade jag och tog en till tugga av korven.
"I like that you wanted to do this. You're speciall, do you know that?" sa han och log. Jag började såklart rodna och kysste honom mjuk på kinden. "And by the way. Can I taste some hot dog?" frågade han och jag började skratta.
"You're such a food thief!" sa jag och vred av en bit korv som jag tryckte in i hans mun. Han log nöjt och började tugga på korven. Jag lutade mig nöjt mot hans bröst och tog några tuggor av korven.
"This kind of dates is enough for me. I don't need a fancy restaurant to have a great date, it's the guy that I have it with who makes it good." sa jag och log mot honom.
"No. It's the girl. This beautiful girl that I have in my arms." sa han och kysste mig på örat. "I love you, you know that right?" viskade han mig sedan och jag nickade.
"I love you more." sa jag och gosade mig in i hans famn. Vi åt upp vår mat och reste oss sedan upp igen. "Can I ride on your back again? I i'm tired of jumping around on one foot."
"Sure, babe. Just jump on the horse." sa han och jag hoppade upp på hans rygg.
"Harry, do you understand how wrong that sounded?" frågade jag och började skratta riktigt mycket. Han ryckte på axlarna och började gå mot gungorna där han sedan släppte ner mig. Jag började hoppa fram i sanden och satt mig på en av gungorna. Sanden var kall och sval och jag tog av mig skorna så jag kunde känna sanden med tårna.
"I love the sand. It's so soft and cozy." sa jag med ett leende och gjorde ett hjärta med hjälp av tårna. Jag tog sedan satts och började gunga. Ju längre jag gungade destå högre upp kom jag.
"Jump my angel." ropade Harry och backade.
"What?" ropade jag förskräckt och fortsatte att gunga.
"Jump! I promise I will catch you!" ropade han och sträckte ut armarna.
"Okay." ropade jag osäkert och gungade mer så att jag skulle så högre fart.
"On three." sa han sedan och visade med fingrarna.
"One.... Two... THREE!!!" skrek han och jag släppte händerna från gungans kedjor och kastade mig ut i luften. För några sekunder kändes det som att jag flög. Var i himmelen där inget kunde skadad mig. Sen insåg jag att jag var påväg mot sanden och säkert skulle bryta något av landningen. Så jag skrek, högt. Harry skrattade och fångade mig i ett stadigt grepp men ramlade baklänges. Skrattandes låg jag på han och han tog bort hår från mitt ansikte. Sedan kysste han mig i en lång mjuk kyss.
"I love you, Harry." viskade jag sedan och log mot honom.
"I love you too, Sara. You're the best thing that ever happend to me." viskade han tillbaks och kysste mig igen på läpparna.



Kapitel 33! :D
Hur grymma är inte ni? Seriöst! Igår hade jag 150 läsare och idag 190?! Tack så hemskt mycket!!
Särskillt för dom fina kommentarerna ni skriver! Fick även en fråga om jag inte kunde skriva mer ur Louis och Eleanors perspektiv, och visst! Det är självklart att jag kan det om det är det ni vill! :)
Tack så hemskt mycket ännu en gång. Kärlek till er.
2

Postat av: Nån

As grymt ! :D Det vore riktigt kul om du kunde göra nått annorlunda!:D Asså, inte gravid.Absolut inte det. Men typ..... Hon bli as svårt misshandlad och är nära döden? Nått som vi, läsarna, gråter för, liksom? :D

2012-03-19 @ 16:47:06
Postat av: Kim

Skit bra! :)

2012-03-19 @ 18:12:31
URL: http://kimg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0