2012-05-27 / 20:20:32 Kategori: Even angels can fall [Avslutad]

Even angels can fall - Kapitel 13

Tidigare i kapitel 12:

Jag tog försiktigt bort händerna från ansiktet och försökte ta ett djupt andetag, något som jag inte direkt lyckades med. Mina ben kändes som spaghetti och omöjliga att stå på, ändå försökte jag mig på det och lyckades tillslut på darriga ben gå fram till skrivbordet och ta tag i min mobil. Benen gick praktiskt taget som bebisar, klumpiga och alltid nära att falla ihop. Men på något sätt lyckades jag ta mig bort till dörren igen där jag slängde mig ner med mobilen i handen. Mina händer darrade när jag klickade in på sms och försökte andas tydligare.

To Harry ’curly’ Styles – 19.16

I’m coming. Be ready with much booze because I have problems and would more than happy drown it with that. – April



Mina andetag hade blivit lugnare, men fortfarande andades jag långt ifrån normalt. Underläppen skakade på och jag bet mig själv hårt i den för att inte brista i gråt. Aldrig att jag skulle gråta som en bebis ännu en gång, det orkade jag inte. Jag drog mina pekfingrar under ögonen och granskade mig i spegeln. Ilskan som för en gångs skull inte hade funnits i mig idag hade min mamma grävt upp och gjort mig mer förbannad än på länge. Det spelade ingen roll vad hon sa, jag skulle ut. Festa och glömma allt, där ingår det mamma sa tidigare – att min pappa hade tagit självmord. Jag fnös och skakade på huvudet. Hon var galen. Mina händer skakade fortfarande lite, men så gott det gick grävde jag ner min hand i necessären i jakt på min nya maskara. Fan ta mamma ibland. Hon förstörde bara nuförtiden. Ännu en gång drog jag några drag mot mina ögonfransar och la sedan ner den igen. Lätt pudrade jag mig och fixade till håret mer än innan, sen tittade jag mig i spegeln igen. De vanliga kläderna var borta och hade ersatts av en kort svart festklänning, ganska öppen vid bysten. Men vad spelade det för roll? Om folk ville tro att jag var ute efter något ikväll så so what. Jag bryr mig inte. Mina Converse hade också ersatts, men nu till ett par skyhöga klackaskor som jag egentligen inte hade haft användning för förut, men ändå hade jag övertalat mamma att köpa dem. Hon visste inte att jag skulle gå på fest istället, hon trodde väl fortfarande att jag skulle sticka till Liam. En otäck känsla dök upp i min mage och vägrade att försvinna. Var det själviskt att lämna Liam och de andra i sticket? Nej, det var det inte. Om dem hade vetat hade de förstått. Jag ryckte åt mig mobilen som låg på bordet framför mig och bet mig i läppen innan jag utan tvekan gick ut ur rummet och in i vardagsrummet där mamma satt. Hon tittade oförstående upp på mig från sin tidning och rynkade pannan.

”Where are you going?” frågade hon och vek ihop tidningen.

”To Liam as I told you.” suckade jag samtidigt som jag styrde stegen mot hallen.

”Oh, so you’re dressed upp for that?” frågade hon oförstående och försökte genomskåda mitt spel. Jag stönade och satt handen på ytterdörrens handtag.

”No mum, that’s why I have this dress on.” förklarade jag medan jag drog ner handtaget och steg ut genom huset. ”Idiot.” mumlade jag tyst för mig själv och himlade med ögonen medan jag gick ner från stentrappan.

 

Musiken dunkade dödligt högt i mina öron och dansgolvet var fullproppat med folk. Värmen letade sig in genom min tajta korta klänning och kinderna kändes som att de blossade. Festen var på den nattklubben jag hade varit på natten vi kom hit, alltså kände jag igen stället ganska bra – även fast jag var riktigt full den kvällen. Mina tankar om Olivia, Liam och Zayn var som bortblåsta och allt jag tänkte på var att glömma allt runt omkring mig. Alla döda pappor och idioter till killar, även fast jag var på en av des fest. Smart där April. Jag himlade med ögonen åt mig själv medan jag styrde stegen mot baren. Alkoholen var gratis vilket gav mig ännu en anledning till att supa mig full, vem skulle ens stoppa mig? Jag kände ingen men vad gjorde det, jag roade mig på egen hand. Snabbt styrde jag stegen mot baren och slog mig ner på den barstolen jag hade haft sist. Killen bredvid mig la händerna på bordet och gav mig ett smörigt leende. Jag log försiktigt tillbaks av artighet och visade sedan upp ett finger till bartendern.

”One.” ropade jag och han nickade medan han tog upp glas från bänken.

”Make that two!” skrek killen bredvid mig och jag skrattade tyst åt honom och nickade sedan mot bartendern. Jag snurrade runt ett varv och tittade kritiskt mot killen.

”So. Why’re you in a idiot party like this?” frågade jag honom och han skrattade samtidigt som han bet sig i läppen.

”Harry’s my cousin.” svarade han tyst och jag kände hur kinderna blossade kraftigt. Gud vad pinsamt.

”Oh..” mumlade jag tyst och bet mig i läppen.

”No worries.” skrattade han och sträckte fram handen. ”I’m Matt. And you?” Jag tog emot hans stora hårda hand och skakade den kort.

”April.” svarade jag honom och han nickade fascinerad innan han slog ihop händerna och tittade på mig med ett leende.

”Shot time!” skrek han samtidigt som han sköt fram ett shot glas till mig och tog sedan upp sitt egna. ”One, two, three, go!” skrek han och förde snabbt glaset mot munnen. Jag skrattade och hällde i mig mitt och ställde glaset på bänken igen.

”Well, It’s nice to meet you, Matt. Want to get wasted with me?” frågade jag och vinkade dit bartendern igen. Matt nickade med ett skratt och jag trummade på bänken. ”Bring us ten!” skrek jag snabbt innan jag höjde handen och high fivade Matt.

 

Några timmar senare var jag stupfull och vinglade fram genom dansgolvet. Matt hade gått till sin kompis i andra sidan lokalen och jag stod nu helt ensam. Inte en enda gång hade jag sett Niall, Harry eller Louis, vilket jag på ett sätt vad glad över. Men något inom mig tyckte ändå om när de jagade mig. Då kändes det som jag räckte till, var tillräckligt snygg och fick visa mig såhär jag gjorde nu, det var okej då. Min blick gled över alla fulla kroppar och musiken pumpade så hårt i mitt huvud att jag inte kunde tänka. Tjejerna som dansade framför mig pressade sina kroppar mot killarna de dansade med och försökte så gott de kunde distrahera killarna med deras lättklädda kroppar. Killarnas blickar var som fastspända på tjejernas bröst och bet sig i läppen medan de placerade händerna på deras rövar, vilket tjejerna inte verkade ha något alls emot. Med en suck gick jag vingligt några steg och sökte efter Niall, Louis och Harry. Mina ben var ostadiga och min hjärna var som avstängd. Vad jag än gjorde tänkte jag inte, bara gjorde det. På ett sätt var jag avundsjuk på tjejerna som var på dansgolvet, men samtidigt äcklades jag av deras billighet. Med en host tog jag ännu några ostadiga steg och letade desperat efter dem. Tillslut hittade jag vad jag ville och bet mig i läppen medan jag drog händerna genom håret och drog upp klänningen en aning. Sorgen mamma hade gett mig hade blivit värre sen jag dränkte allt i alkohol och jag ville bara göra något som fick smärtan att försvinna på ett tag. Ilskan fanns också där. Det var som att jag ville göra något dumt bara för att jävlas med mamma. Visa hur dålig förebild hon faktiskt var. Med ett skratt sprang jag fram till Louis som stod lutade mot den kalla kakelväggen och slängde mig i hans armar. Jag pressade mina läppar mot hans och placerade mina händer i hans hår. Snabbt godkände han förvånat mina kyssar och kysste mig tillbaks innan han bytade placering så jag nu stod pressad mot väggen. Hans händer gled längs min kropp och jag rös till. De försvann sedan och gled upp mot väggen som han tog stöd av medan hans ansikte var högst en centimeter från mitt. Mina händer vilade sig mot hans kinder och jag placerade lätt mina läppar mot hans igen. Hans tunga letade sig in i min mun och jag stängde ögonen samtidigt som jag lutade huvudet mot väggen. För en sekund släppte jag hans läppar och drog ett djupt andetag.

”Your place?” frågade jag medan jag bet mig i läppen. Han nickade ivrigt innan han kysste mig snabbt igen och lät händerna glida längs väggen tills de kom till min rumpa där de stannade kvar med ett stadigt grepp. Mitt hjärta dunkade hårt av nervositet i bröstet och det var utan att tänka jag hade ställt frågan. Men det var det här jag ville göra.

Fy fan mamma, det här är ditt fel. Jag gör det för att hämnas på dig.


Förlåt tusen gånger om för sämst uppdatering, men jag har varit riktigt deppig och haft mycket att göra nu i helgen så jag har inte kunnat skriva, ledsen.

Så, vad tycker ni? Eftersom nästan alla ville att de skulle bli 'intima' så kommer det snart, som ni kanske märker. Jag kommer sitta och rodna som en tok och jag vet inte hur det kommer gå, men om det är vad ni vill så visst. Sista chansen är nu. Säg din åsikt! :) x

 

32

Postat av: Linda

Du är så sjuuukt duktig :D

2012-05-27 @ 21:05:32
Postat av: Hanna

Har längtat hela jävla dan på ett kapitel och blev så jävla glad när jag såg att det kommit nytt :)

2012-05-27 @ 21:07:09
Postat av: Emilia

Du är heeeelt underbar! :D

längtat som en tok efter det här kapitlet! :D

Älskar att de är "Bad ass" och jag älskar att du skriver mer "Intima" saker.. MOHAHA :D

längtar till nästa :DDD

2012-05-27 @ 21:13:14
URL: http://gottabeeyou.devote.se
Postat av: Pernilla

Åhhh längtat efter detta kapitlet men fett värt väntan! Du ÄGER!!! Keep it up girl! :D xxxx

2012-05-27 @ 21:14:17
URL: http://asummertoremember.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Oh my freaking goood!



Så jävla bra, längtar tills nästa!

Din är annorlunda jämnfört med andra, så grym! :D

2012-05-27 @ 21:17:01
Postat av: Annie

ÄLSKAR DIN FF GRYYMT MYCKET! :D

2012-05-27 @ 21:20:26
Postat av: Madde

MEEEEER!!



ÄLSKAR DEN!

2012-05-27 @ 21:27:48
Postat av: Anonym

Har längtat ihjäl mig efter att ett kapitel ska komma upp här!

GUD SÅ GRYM DU ÄR, älskar novellen också...



Kan vi inte få 2 delar imorrn?

2012-05-27 @ 21:29:13
Postat av: Anonym

BEROENDE AV DIN NOVELL. fangirlar VARJE gång jag ser att du skrivit nytt kapitel. KEEP IT GOIN GRO.

2012-05-27 @ 21:30:22
Postat av: Valentina

Yeesss äntligen ett nytt <3 jag har ingen åsikt tycker det här är grymt en fråta hehe haru twittha?

2012-05-27 @ 21:42:40
Postat av: Anonym

skit bra, som alla andra säger, längtat som tusan till det här kapitlet! längtar också till nästa!

2012-05-27 @ 21:46:18
Postat av: elin

omg så jävla braaa! nästa - nuuuuuuuu!!!

ASSÅ kan inte med ord beskriva hur bra du är , seriöst!

2012-05-27 @ 21:50:55
Postat av: Hanna

Asså, älskar din ff, mer imorn?:DDD

2012-05-27 @ 21:51:56
Postat av: paloma

Mer NU! :D Awesomeness!

2012-05-27 @ 21:53:43
URL: http://coolstorybrotellitagain.blogg.se/
Postat av: Liz

Ååh, har suttit och väntat hela helgen på ett nytt kapitel, blev skitglad när jag såg att du hade updaterat (a)



Men asbra som alltid! :D

2012-05-27 @ 22:34:08
URL: http://onedirectiioon.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sjukt bra ju!! Vill ha meer!

2012-05-27 @ 22:37:39
Postat av: Anna

MER!!

2012-05-27 @ 23:26:41
URL: http://liifeofannaa.blogg.se/
Postat av: Nathalie

guuuuuud vad bra !! asso älskar den.. vill bara läsa mer !!

2012-05-28 @ 07:45:53
Postat av: Julia

awesomeeeeee! Kan inte vänta tills nästa.... skriv meeeeeeeeeeeer!!! :D

2012-05-28 @ 14:40:05
URL: http://ffonejourney.blogspot.com
Postat av: Marie

Skitbra! :D MER NU!

2012-05-28 @ 15:43:25
Postat av: Anonym

ÄLSKAR DET :D hahahaha Gör det MYCKET detaljerat nu, typ hur dom känner, stönar, hur louis spänner sig och njuter när hon 'suger av honom' eller nått, Inte vet ja, men mycket detaljer, xD

2012-05-28 @ 16:08:34
Postat av: Anonym

Du skriver helt awesome ! Bästa hitils jag har läst ! :)

2012-05-28 @ 16:24:49
Postat av: Anonym

¨åh, gjorde min dag! längtar tills nästa ! c: xx

2012-05-28 @ 17:04:27
Postat av: elin

mera nuuuuuuu!:D SÅ SJUKT BRA JAO!

2012-05-28 @ 18:12:50
Postat av: Viola

guuuud så sjukt bra! du är verkligen grym på att skriva! längtar sjukt mycket till nästa



btw: jag håller med den kommentaren om att det ska vara mer detaljer, det blir mycket mer intressant då... ifyouknowwhatimean

2012-05-28 @ 18:35:11
Postat av: Hanna

AAAAAH!! vill att det ska uppdatera. så jävla bra! längtar tills nästa del :)

2012-05-28 @ 18:57:59
Postat av: matilda

mer!!!!!!!!( och det där intima,jag vet att mina kompisar gärna vill läsa det och skulle inte vara något fel på det ;)..)

2012-05-28 @ 19:55:41
Postat av: Lovisa

Jätte bra!

2012-05-29 @ 14:20:51
URL: http://photoinlife.blogg.se/
Postat av: Linnea

Jag vet inte vad jag ska säga, du är en helt awesome fanfic skrivare och du skriver så mycket ditaljer,som om man var henne själv xD Du är bara bäst och din novell ÄGER så fortsätt att skriva, MIN FAVVO FANFIC ! :'D <3

2012-05-29 @ 15:05:02
Postat av: Hannah

älskar din fanfic! du skriver riktigt, riktigt bra!

2012-05-29 @ 15:58:29
Postat av: Ella

Guuuud! Vad bra du skriver! Älskar din ff! Du skriver så bra och detaljerat (stavning) MEEEEER!!!

2012-05-29 @ 17:39:58
URL: http://iwantyoufanfic.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Nu kommer jag säkert låta som ett peddo.. men faktiskt så blir det nästan typ mer spännande (på något konstigt sätt) att läsa när det händer något mer intimt.

2012-05-29 @ 19:50:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0