2013-01-06 / 22:30:00 Kategori: Länkbyten

One street - Prolog

 
Aqua var namnen på en av dom flickor som valt Mexikos gator framför sina egna hem. Oftast så försvann dom en efter en, varje tjej som hade den svaga länken att behöva sova ute på gatorna.
Men Aqua hade lyckats vara kvar i flera månader utan att någon så mycket som fått av henne munktröjan som höll henne varm.
Hennes liv hade varit svårt från första andetaget. En pappa som knappt var medveten om verkligheten pga droger och alkohol, en mamma som endast blivit beskriven som hora, det vill säga, Aqua hade aldrig själv träffat sin mamma. Det var endast hennes far som träffat mamman till sängs. Därefter hade Aqua fått leva med beskrivningen som hora på sin mamma.
Det fanns också ett syskon, en lilla syster som var det enda som verkade hålla Aqua kvar i områdena kring dom fattiga hyreshusen.
Det fanns också ytterligare ett namn som borde tas upp, en av dom få personerna som var snäll mot Aqua. Han hade blivit nästan som en storebror eller handledare för henne. Även han ett gatubarn, men på en helt annan nivå. Han var någon som skulle kunna kallas ”king of the street” eller liknande. Han hade fått ett förvånansvärt bra rykte ute på gatorna, och någonstans även nappat upp Aqua under sina vingar. Men det var bara några få gånger i veckan, annars så var den lilla plåtburken där folk kunde slänga pengar, hennes bästa vän. 
 
Men vad händer om en tjej som är så fattig att hon har 0 kronor och en kille med säkert flera miljoner i bakfickan, träffas?
Jajamen, här har vi länkning nummer sju!!
Wow, alltså. I'm speechless. Den här storyn verkar.... fantastisk. Och det är inget jag bara säger, det kan jag lova er. Den verkar så speciell, så unik, bra. Jag har bara läst den här lilla prologen över mig, men utöver det så gillar jag det något grymt. Jag tycker att den verkar helt otrolig och jag hoppas verkligen att ni alla tar er tid och läser den här novellen. Jag är allvarlig!!
Prologen ovanför mig tillhör Miranda, en person som verkar ha det bra uppe bland fantasiförådet och som har fått till en grym början. Hennes blogg finns i två versioner, en med engelska konversationer och en med svenska. Den engelska hittar ni HÄR och den svenska HÄR! Hon har än så länge kommit till kapitel femton, vilket är en barnlek med en prolog så bra som den här.
Lycka till Miranda och jag hoppas verkligen att det här gav dig de läsarna du förtjänar. För girl, du är grym. xx
 
2

Postat av: miranda

Herregud, du anar inte hur mycket dina ord gör. haha kan inte sluta le. tack tack tack !! haha lite överglad , men ändå, TAAAACK ! :Dxx

2013-01-07 @ 18:21:04
URL: http://ourdirection.webblogg.se
Postat av: Signeli

Jättebra! En fråga bara, kommer killarna vara kända i denna novellen?:)

Svar: Tyvärr så blir jag osäker på hur du menar, så jag svarar på båda sätten. Om du menar den Mirandra skriver så har jag tyvärr ingen aning. Det får du i så fall ta med henne :)Om du menar Why fake it?, så kan jag väl avslöja att dem kommer vara det när dem andra killarna kommer in, men när kan jag tyvärr inte säga. :)
Ha en fortsatt bra dag! :) xx
onelifeoneloveonedirectionfanfic.blogg.se

2013-01-07 @ 21:07:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0