2013-11-10 / 00:00:12 Kategori: Forbidden Love

Part 22. The reason for you to smile

 

 

FÖRFATTARENS PERSPEKTIV

Dagar gick, veckor passerade och de två förälskade ungdomarna gjorde allt de kunde för att inte bli avslöjade. De höll sig mest för sig själva; försökte hålla sig borta från allmänheten och alla dömande blickar, allt för att inte bli avslöjade.

Månaden juli började krypa in och sommaren blev varmare för var dag som gick. En vacker sommardag, när vädret var som bäst och alla fåglar kvittrade i träden, låg Jamie tillsammans med sin vän Sue i parken och lät den ljuva solen smeka hennes bara hud. Lyckan hade intagit henne med stora steg och hon började äntligen hoppas på att allt skulle lösa sig. Ingen skulle bli avslöjad eller skadad. De kunde fortsätta hur länge de ville, utan att någon annan kom i kläm och fick reda på deras stora, förbjudna hemlighet.

 

Den stekande solen brände mot min lätt solbrända hud och fick små, små svettdroppar att bildas i min varma panna. Jag tittade till vänster om mig. Sue låg halvt upp och tog emot kroppen med armbågarna samtidigt som hennes hungriga blick utforskade de springande pojkarna bredvid henne.

Jag skrattade roat åt henne och skakade mitt huvud så att håret kom ur sikt från mina ögon och försvann ur den lätt blöta pannan. Jag behövde inte längre sukta efter killar, jag hade en helt perfekt pojke som väntade på mig där hemma. Så fort tanken ramlat in i mitt huvud och fantasier om att kyssa hans mjuka läppar börjat involvera mig, började min mobil högt plinga någon enstaka gång innan den snabbt skakade av sig ljudet och återgick till sin tystnad. När man talar om trollen.

Jag greppade åt mig mobilen och låste upp den snabbt innan mina ögon sökte igenom texten framför mig. Jag suckade tyst.


From: Harry ♡ - 12:01

Message: They’re talking some shit again... Need you to come home. This is going to be a good one.


“Changed plans”, mumlade jag tyst mot Sue medan mina ögon ännu en gång läste igenom det korta, inte särskilt detaljrika, meddelandet.

Jag satte mig snabbt upp och började raskt samla ihop mina grejer medan Sues djupa suckar fyllde mina öron som bakgrundsmusik.

“Who was it this time, your dad?”

Jag rynkade pannan åt hennes påstående samtidigt som jag skakade mitt huvud och slängde ner mobilen och andra tillbehör i tygväskan framför mig. Jag kunde känna hur hennes varma, nyfikna blick bränna in i min nacke samtidigt som hennes huvud arbetade med att komma på vem det var som hade skrivit till mig. Jag önskade bara att jag skulle hinna komma därifrån innan hon faktiskt insåg det.

Plötsligt brast hon ut i ett djupt flämtande och hennes ögon blev stora som golfbollar. Fan, hon kom nog på det. 

Hårt knep jag ihop ögonen och böjde ner huvudet för att försöka undgå hennes tusen frågor.

“It’s the guy you’re dating, right?!” När jag inte svarade började Sue roat skratta och slå ihop sina händer av ivrighet. “I knew it, I knew it! That guy totally has you wrapped around his little finger”

Jag vände mig hastigt om, öppnade protesterande munnen och hängde väskan över axeln.

“He has not!”, utbrast jag samtidigt som jag reste mig upp och skakade mitt huvud.

“Oh darling, sure he has”, skrattade Sue och ruskade huvudet innan hon ställde sig upp bredvid mig. “How long have you’ve been dating now? A month?”

“One month tomorrow...”, svarade jag tyst och vände bort mitt huvud.

Jag rymde med blicken. Igen. Jag såg suddigt hur Sue sakta nickade sitt huvud och försökte leta sig in i mina ögon. Men jag var allt för medveten om situationen och den frågan som snart skulle lämna hennes ljusa läppar.

“Can I meet him?” När hon såg min osäkerhet i ansiktet suckade hon tungt och skakade sitt lilla huvud så att håret flög åt alla håll. “I know that you’re a bit secretive sometimes, but come on, I’m your best friend. I want to meet the reason for you to smile”

Jag log försiktigt, nästintill omärkbart, och lyfte mitt huvud.

”You’ve already met him”, mumlade jag tyst för mig själv, inte medveten om att hon hörde.

Jag reagerade på ett flämt och sekunden senare hade jag ett par stirrande ögon tittandes på mig bara någon ynka centimeter från min kropp.

“I have? Is it someone I know? Is it the guy from the beach party? Is it someone that we’ve met on the street? Is he hot?”

Jag skrattade åt alla hennes löjliga försök till att lista ut vem det var och vände mig snabbt bort från henne.

“Goodbye Sue”, avbröt jag henne snabbt med lekfull ton innan jag ökade stegen för att komma undan från henne och slippa alla frågor.

Jag suckade nöjt när jag hade kommit undan från henne, men kunde inte låta bli att skratta åt hennes nyfikenhet. Den tjejen trodde att det enbart var pojken jag dejtade som lade ett leende på mina läppar, men sanningen var att den fina flickan var en stor del till att jag var som jag var; lycklig.


Innan jag ens hunnit samla mig och gå innanför dörren hörde jag exalterade röster eka och höga steg krascha mot golvet framför mig. Med höjda, kritiska ögonbryn steg jag innanför dörren samtidigt som jag blev bemött av ett par med överdrivet stora leenden på läpparna. Harry gick med ett skakande huvud några meter bakifrån. Hans armar vilade mjukt över bröstet och hans mun gav ifrån sig ett ytterst litet leende riktat till mig.
Jag tittade in i hans djuplösa ögon en kort sekund innan jag vände tillbaks blicken till de stora, påträngande leendena och stängde försiktigt dörren.
“Why are you guys so happy?”, frågade jag med en allvarlig och oförstående ton.
Jag kunde se hur min pappas ansikte lätt sjönk ihop och visade en ilska i hans ögon som sa att jag skulle skärpa mig. Jag himlade irriterat ögonen åt honom och skrattade mentalt åt hans blick. Trodde han verkligen att jag skulle lyssna på honom? Jo men visst.
Mina ögon flyttades över till en ivrig Anne som inte verkade bry sig åt min dystra och helt allvarliga mening. Hon såg ut som att hon skulle explodera och ett leende lika stort som hennes hade jag nog aldrig sett förut.
“Your father and I are going on a weekend together!”, utbrast hon plötsligt, struntade fullständigt i min pappas dödande blick.
Jag visste inte vad jag skulle säga och jag tumlade längre omkring med orden på min tunga. Jag var glad för Annes skull, men tankar om vad de skulle göra där fick mig att rysa och ge mig mardrömmar för livet. En ilning for äcklat längs min ryggrad och gav mig men för livet innan jag lyckades klistra på ett lätt leende mot Anne.
“Wow, how fun, Anne. You really deserves it”, log jag lätt när hennes enorma leende nådde mitt. Jag skrattade glatt åt hennes glädje. “When are you guys leaving?”, frågade jag nyfiket medan tankar fyllde mitt sinne.
Jag flyttade min blick från Annes ögon och mötte Harrys med ett varmt leende. Jag kunde se att han tänkte likadant som jag. En helg. Ensamma. Tillsammans. Det kunde inte bli mycket bättre.
“Tonight!”
Hennes ord nådde knappt mina ögon då jag var helt uppslukad av den vackra pojken framför mig. Jag log lätt när han höll mig som fånge i hans mörka ögon och nickade som svar åt Anne.
“Tonight”, upprepade jag tyst med en röst full av kärlek och hopp; bara riktad till Harry. 
Se där ja! Där kom ett litet hopp, mest för att paret ska ha känt varandra mer än några dagar. Well, jag hoppas ni gillar det! 7+, please! 

12

Postat av: Doa

Next :*

2013-11-10 @ 03:36:27
Postat av: Alexandra

Dom är så söta så man bara asdfghjkl

2013-11-10 @ 07:28:30
Postat av: Matilda

Längtar så efter nästa!;)

2013-11-10 @ 09:44:22
Postat av: nayaityell

Oh, my shit. this is crazy good!! :P

2013-11-10 @ 18:42:25
Postat av: Liandrah

Åh vad bra!! Kommentera nu allihopa så att vi får bästa kapitel haha! :))

2013-11-10 @ 20:24:51
Postat av: Liandrah

Nästa*

2013-11-10 @ 20:25:13
Postat av: Anonym

Jättebra

2013-11-10 @ 20:36:22
Postat av: Diyanah

Sååå sjuuukt bra, vill ha nästa! :)

2013-11-10 @ 20:54:16
Postat av: Anonym

Super duper bra!!!

2013-11-10 @ 21:05:56
Postat av: Anonym

Åh nu vill jag bara veta vad som kommer hända! Längtar efter nästa!

2013-11-10 @ 21:28:34
Postat av: Fredrika

So good! Vill ha nästa

2013-11-10 @ 21:42:30
Postat av: Anonym

Åh vad bra! Älskade slutet, vill ha mer!! :D

2013-11-10 @ 22:05:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0