2013-06-06 / 21:43:00 Kategori: Allmänt

Information: Trailer och Sneakpeak

Well, som rubriken lyder, här kommer ännu ett informationsinlägg! (Hatar att det här är det enda jag ger er, men snart så. Snart ska ni få en maaaaaassa kapitel.)
Jag har för mig att jag nämnde, men jag kan lika gärna vara helt ute och cykla, att jag tänkte ha en trailer till den kommande novellen! Ska även ha en sneakpeak, men det vet ni ju redan. Mer om det senare...
 
Alltså, det här med trailern. Jag är (tyvärr måste jag erkänna det) en otroligt oteknisk person. Det är hemskt, haha. Jag försökte alltså ladda ner ett redigeringprogram, musik och filmer till trailern. Hur tror ni det gick? Jag kan svara er med ett ord; skit. Ord kan inte förklara hur mycket jag suger på sådant här, det är därför andra alltid får göra sådant åt mig. Låter ganska hemskt att jag säger så, but that's the truth. 
Det värsta är att jag har allting klart egentligen. Jag vet hur jag vill att den ska se ut, jag vet texten som ska vara med där (den är t.o.m inskriven på min dator) och jag vet vilka låtar som jag tänkt ska vara med. Det är ju bara det att jag inte kan. Försökt så otroligt många gånger... Tror ni att jag lyckas? Svar nej. Otroligt frustrerande. Haha.
 
Så... Om du åtminstone kan lite om det här med redigering, kontakta mig gärna. Självklart får du om du bestämmer dig för att hjälpa mig bestämma mer själv. Jag har bara några grunder utifall att det skulle underlätta. Sedan kan du gärna få en shoutout eller något ytterligare när jag fått upp läsarna någon summa. Inga problem.
Kontakta mig gärna, antingen via mail på [email protected],
Facebookblogresponse eller kommentera här underTack!
 
 
Och nu mer om den kommande sneakpeaken! Datumet när den här kommer ut kan variera lite. Det beror på när trailern blir klar, om den blir klar, vilket jag verkligen vill. Men allt går i vägen och flyter på så kommer sneakpeaken komma ut om exakt 14 dagar! Tiden kan dock ändras ifall om en viss liten ängel har lust att hjälpa mig med trailern och behöver en viss tid. Som sagt, inga problem
 
Klicka HÄR!
14 days to go!
Hörs senare, babes!
 
EDIT: Jag har lyckats göra en trailer som, konstigt nog, blev ganska bra! Den kommer ut TILLSAMMANS med sneakpeak:en! Are you excited? Låt nedräkningen börja!
1

Postat av: baralillajag

Det brukar gå att göra en trailer i moviemaker, som finns på de flesta datorer, annars är det extremt lätt att ladda ner, googla bara ;) ser fram emotsneak peaken :D

2013-06-08 @ 15:28:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0