2014-02-02 / 00:00:00 Kategori: Forbidden Love

Part 35. Say the words


 

“Jamie, are you ready to go? Me and Harry are driving now, your father is leaving a little bit later”

Jag hörde Annes höga röst eka mellan väggarna ända upp till mitt rum som jag nu befann mig i. Tårarna hade jag för länge sedan torkat bort och även tvingat mig själv upp för det hala golvet. Mina ben hade varit som spagetti och hade extrema svårigheter med att bära upp min kropp, men efter alla känslor som rusade genom mitt blod så var Harrys blick den minsta jag ville känna. Så jag hade dragit mig uppåt, vandrat iväg från honom och släpat in mig själv i duschen vid mitt egna rum.

Nu stod jag framför spegeln samtidigt som min kritiska blick sökte över mitt ansikte och nu tillfixade hår, letandes efter brister. Det var som att jag var tvungen att hitta något jag inte tyckte om med mig själv, som att jag annars inte kunde acceptera mitt ansikte.

Tungt suckade jag och blåste bort det hår som lätt kittlade mot min hud.

“Uhm, I’m not redy yet. I’m taking the later car!”, ropade jag informerande samtidigt som jag drog händerna genom det blonda, lockade håret och blåste upp mina kinder med ny luft.

Egentligen visste jag inte ifall jag väntade eftersom jag inte var klar eller ifall det var för att jag inte ville träffa Harry. Han hade gjort en riktigt dålig grej, vilket jag hoppades att han själv skulle förstå. Hur som helst skulle jag i vilket fall som helst ge igen. Han skulle få lida...

Med ett lätt skiftande mellan sorg och lekfullhet satte jag plötsligt upp ett lömskt flin på mitt ansikte samtidigt som jag vandrade min väg bort mot garderoben. Jag tittade upp på den svarta, tajta klänningen jag lagt upp sedan innan och skakade mitt roade huvud. Ett lekfullt skratt gav sig av från min läppar samtidigt som jag lät mitt finger glida längs materialet och alla dess sömmar.

“We’re so going to make that boy regret everything. I’m going to put that freaking liar down”


Så fort mina fötter nådde det kalla, hårda stengolvet föll ett tungt flämtande ur min mun. Jag hade hört att festen skulle vara viktig och formell, men det här var galet. Lokalen var flera meter högt till taket och dess väggar var klädda med tavlor och höga ljusstakar. Mellan väggarna ekade djupa människoröster som fick nivåhöjden att sträcka sig över de klassiska musikspelarna längst in i rummet.

Fortfarande chockad över min syn drog jag blicken längs folkmassan och sökte efter åtminstone några igenkännande ögon. Huset var dock fyllt med över hundra personer som antingen stod i små klungor eller som lätt dansade långsamma danser mitt ute på golvet och därför var det väldigt svårt att hitta personerna man sökte efter.

Långsamt tog jag några försiktiga steg in bland folket. Ljudet av mina höga klackar ekade i mina öron, men var fortfarande allt för liten volym för att kunna överösta alla talande människor. Jag lyfte försiktigt min blick och granskade ännu en gång summan av människor. Plötsligt stannade tvärt mitt huvud när jag fann honom. Chockat kände jag hur min mun öppnades på glänt. Hans vackra, bruna lockar i håret var som alltid lutade mot en höger riktning och hans djupa, gröna ögon lös av känslor. Han tittade inte på mig för stunden, men jag kunde se den brännande ångern i hans ögon.

Hans axlar klädde en perfekt passande kostym vars material nådde ner till hans byxfickor. Hans bröst täcktes med en enkel, vit skjorta som vant hade fått en slips knuten runt kragen. Jag kunde se hur han plötsligt kämpade med att få av den hettande kavajen samtidigt som hans huvud lätt vändes. Hastigt vände jag på kroppen, medveten om att han hade fått syn på mig. Han fick mer än gärna stirra, det var lite det som var poängen, men han skulle inte tro att jag väntade och suktade efter honom - för det gjorde jag inte. Hämndlysten var större än någonsin i min kropp. 

Jag hade förflyttat mig längre in i rummet efter att hans brännande blickar blivit allt för starka för min kropp. Mina fötter hade tagit mig mot en liten mindre folkmassa där ett fåtal personer stod i en ring och diskuterade. Generat hade jag klivit in, hälsat på alla och försökt hänga med i konversationen, men den lustfyllda blicken jag visste fanns i hans ögon var allt för stark och hård mot min nacke. Det spelade ingen roll hur mycket jag flyttade på mig, han skulle vart jag än gick hålla blicken på mig och granska varje steg jag gjorde.

Panikartat slickade jag mina torra läppar i brist på koncentration och underhållning. Jag kände hur varje ben i min kropp pirrade och hur tankarna överflödade mitt sinne. Djupt inom mig visste jag att valet om att klä mig i en kort, sexig klänning tillsammans med smink och högklackat var en bra idé. Jag kunde känna hans suktande blick på flera meters avstånd. Hans desperathet fick ett flin att söka sig upp på mina läppar och ge tecken på min ro, men fortfarande var jag allt för uttråkad för att bara stå still på samma ställe under hela kvällens gång.

Ursäktande drog jag mig bort från de tråkiga människorna och slängde en snabb titt bakom axeln. Förvånande kände jag hur min mun formades till ett o och hur mina ögon förvirrat blinkades med upprepningar. Han var inte där. Jag ruskade hastigt mitt huvud och slöt mina ögon. Varför brydde jag mig ens? Det var ju inte så att jag ville att han skulle stirra ögonen ur sig genom att titta på min bak...

Eller?
Jag skakade av mig alla mina tankar medan jag satt fart på benen. Jag var ju tokig. Min kropp tog mig längre bort från den höga ljudvolymen samtidigt som en suck for ur min mun. Jag var tvungen att få en nypa luft.
Med ljudet av mina egna klackarskor som pressades mot stengolvet gick jag min väg förbi alla grupper över huset. Jag skulle precis vika av mot ytterdörren när jag kände hur en bestämd, grov hand greppade tag i min handled och fick min kropp att flyga med vänden.
Plötsligt kände jag hur en hård smäll mot mig fick ilningar att forsa genom min täta ryggrad. Förvånat tittade jag stumt framför mig samtidigt som min kropp bultande trycktes mot den kalla, vita väggen bakom mig. Chockat tryckte jag mina handflator mot väggens yta tillsammans med resten av min kropp. Jag granskade förvånat honom samtidigt som hans bröstkorg ansträngt höjdes och sänktes av utmattning. I min ögonvrå kunde jag se hur hans ögon skrek av beröring och lust. Hans armar pressades hårt mot min ömtåliga, nakna hud vid nyckelbenen och tvingade mig att stanna kvar där jag var. Handflatorna vandrade sedan sin väg uppåt och stannade vi toppen av mitt huvud, gled ut mot väggen och höll upp sin desperata kropp. Hans huvud närmade sig mitt för varje sekund och centimeter.
Jag kunde känna hur hans varma andedräkt slog mot mitt ansikte samtidigt som jag stirrade in i de mörka ögonen. De djupt fylliga läpparna hade hårt pressats samman i ett försök att kontrollera han själv, men jag visste att han fick kämpa för att hålla sig lugn.
Girl, are you trying to make me nuts?”
Hans hesa röst sköts från mina öron och över hela min kropp; orsakade gåshud. Hans ansikte fortsatte att långsamt närma sig mitt. För varje centimeter kände jag mig mer illa till mods, omedveten om vad han skulle göra härnäst. När hans ansikte var som närmast utan att snudda min hud, vek han av från mina läppar och lät hans mun vila precis utanför mitt öra. Den heta ångan av hans andetag strömmade genom mitt öra och fick mig att försiktigt stänga ögon och göra likadant som han; försöka kontrollera mig själv.
De mjuka lockarna kittlade retligt mot min hud samtidigt som hans förföriska, raspiga röst ekade inuti mig.
“If you only knew what I want to do with that body of yours”, fortsatte han desperat och lät ett djupt stön riktas åt mitt öra. “I can put you in so much pleasure. You only have to say the words...”
Den lediga handen till vänster om honom började retligt röra sig längs min kropp, leka med min hud och försöka få mig att ge vika. Tillslut begav den sig bakåt mot min rygg och tvekade inte en sekund när den stora handen gled över mina nedre delar. Ett stön försökte sig ur min mun, men jag knep hårt ihop mina läppar för att motså den sköna känslan.
“I could tear this dress apart with my bare hands” Hans röst förflyttade sig plötsligt, vandrade neråt mot mitt bröst. “I could make your fear go away”
Hans läppar träffade lätt den nakna huden som var det enda som skiljde mina bröst och klänningen åt. De blöta avtrycken från hans mjuka läppar blev allt fler längs min hud och fick mig att stänga ögonen och knipa ihop läpparna, allt för att inte falla i hans fälla.
“I could make you scream so loud, louder than you’ve ever done in your entire life”
Hans läppar slutade plötsligt ge ifrån sig beröringar över hela mitt bröst och letade sin mun tillbaks till höjden av mitt vänstra öra.
“And do you want to know what I want the most of all this? You. Naked”
Hans djupa, hesa ord fick mina ögon att desperat stängas. Jag försökte ta in luft, men mina lungor vägrade ta in den syre som erbjöds. En stor klump hade letat sig vägen in till min hals där den irriterat förblev. Jag försökte svälja bort den, men lyckades inte. Generat kunde jag känna hur mina nedre delar bultade inom mig och hur lusten fyllde min kropp med motsträvning. Hur lite jag än ville erkänna det, så var jag i behov av honom. Jag ville ha honom.

Hela min kropp skrek efter hans beröring, men jag tvingade mig själv att ta mig samman, öppna de förförda ögonen och titta in i hans djupa blick.

“You had your chance, Harry, but you don’t anymore. I’m gone”

Så fort orden lämnat mina läppar kände jag hur frustrationen reste styrkan inuti och fyllde min kropp. Även om jag ville ha honom så visste jag fortfarande att ilskan bubblade inom mig.

"Get off me”, fräste jag surt och pressade mina handflator mot hans bröst.

Min plötsliga reaktion fick glimten i hans ögon att plötsligt försvinna och färgen att mörkna. Klumpigt snubblade han ett steg bakåt, förvånad över mina rörelser samtidigt som färgen i hans ögon mörkande ytterligare. Jag såg det lilla tecknet på panik i hans blick, en panik över att förlora mig. Ilsket tog jag mig bort från honom, tvingade min kropp att vandra därifrån. Ett djupt skratt fyllde sedan min hörsel med oro och fick mig att tvärt stanna.

“You won’t be able to resist me for long, darling”

Jag knep irriterat ihop mina ögon och suckade frustrerat. När fick han den här otroliga självsäkerheten? Den fick mig att vilja spy.

“Game on, Styles. Game on”


 

 
 
1

Postat av: Anonym

Kan inte vänta på nästa

2014-02-02 @ 23:18:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0